Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κ.κ. ΣΠΥΡΟ ΚΟΤΣΑΦΤΗ

Λοιπόν μάγκες, επειδή παραπήρατε φόρα και τα βλέπετε όλα στραβά, με λύπη μου σας ανακαλώ στην τάξη διότι δεν έχετε το θάρρος να κάνετε ότι και εγώ. Δηλαδή να δώσετε τα εύσημα στον φίλο και συνάδελφο κύριο Σπύρο. Βεβαίως επειδή σας έχω κόψει τι παλιοχαρακτήρες είστε, σαν να σας βλέπω τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, να χαζοχαμογελάτε και να σκέφτεσται ότι τα συγχαρητήρια αυτά είναι δήθεν πρόσχημα για να γράψω κάτι κοροϊδευτικό για τον κύριο Σπύρο. Λοιπόν κάνετε λάθος, μαζέψτε τα χαμόγελά σας, τα συγχαρητήρια μου είναι ειλικρινή και από βάθους καρδιάς, γιατί ο κύριος Σπύρος ακολούθησε τις συμβουλές μας και .........
αφιέρωσε ΟΛΗ την τελευταία του σελίδα σε εμάς. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά απέκτησε ενδιαφέρον, την διάβασαν όλοι για να θυμηθούν το τι γράψαμε την προηγούμενη φορά και να ξεναγελάσουν μαζί του. Είναι κι αυτό μια αρχή. Κύριε Σπύρο μην τους ακούς, συνέχισε να γράφεις για εμάς και θα δεις την αναγνωσημότητα μας να ανεβαίνει.Σε ευχαριστούμε και σε συγχαίρουμε.
Να ρε αγνώμονες που λέτε οτι δεν διαφημίζει τις τοπικές επιχειρήσεις. Εμάς γιατί μας διαφημίζει, ε;;; όχι ρωτάω ε;; Παλιάνθρωποι, σκουλίκια, ξεδιάντροποι.


Ο (συνάδελφος) Δημοσιογράφος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γλυκό παιδί αυτός ο...Σπύρος!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον αναφέρεται σαν "κ.κ."; Δεσπότης είναι; Δηλαδή απο χουντικός έγινε κουμουνιστής και απο κουμουνιστής Δεσπότης. Μεγάλη πρόοδο αυτό το παιδί!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι καλέ μου φίλε. Αυτός δεν μπορεί να κάνει καμία πρόοδο. Το ίδιο θα είναι πάντα. Απλως παρερμήνευσες τα αρχικά κ.κ. που δεν σημαίνουν αυτό που λανθασμένα ίσως πολύ νομίσουν, ΑΛΛΑ κ.λούβιο κ.έφαλος
ο Δημοσιογράφος