Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ

Κι άλλο ηλεκτρονικό μήνυμα στην θυρίδα μας.
Είναι δύο ημερών και ο αποστολέας μας ζητάει να μην δημοσιευτεί.
Εμείς όμως θα κάνουμε του κεφαλιού μας και θα το δημοσιεύσουμε.
Αφορά στην ανάρτησή μας "Για ποιο λόγο όμως να κάνει κάτι τέτοιο η ΥΠΕΕ;" και γράφει τα εξής:
Διαβάστε
"Έχω την τάση να συμφωνήσω μαζί σας, ότι η πρόσληψη και ο τρόπος που έγινε, δεν ήταν ο ενδεδειγμένος. Μιλάω φυσικά για τον ανάδοχο, όπως τον ονομάζεται του έργου στο Μουσείο.
Πλην όμως έρχομαι να σας πω, ότι ασχέτως της οδού που ακολουθήθηκε, αυτός ο ανάδοχος πρόσφερε χρόνο εργασίας και τίμησε την σύμβαση από την πλευρά του, τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω. (εάν δεν τα είχε πράξει, γιατί δεν κατέπεσε η σύμβασή του από την πλευρά του Δήμου, ως όφειλε;) Ως εκ τούτου, θεωρώ απαραίτητο να εισπράξει τα συμπεφωνημένα, με το σκεπτικό ότι η εργασία του καθενός μας είναι ιερό δικαίωμα και η και η αναγνώρισή του (του δικαιώματος) είναι η συμφωνημένη ή η προβλεπόμενη αμοιβή για αυτή.
"

Απάντηση των ΜΕΠ: ....
Φυσικά και ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί, εμείς ΔΕΝ σχολιάσαμε αυτό, σχολιάσαμε την σύμβαση αυτή καθ΄εαυτή. Όσον αφορά την νομιμότητά της και τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο συντάχθηκε.
Φυσικά και πρέπει να πάρει τα δεδουλευμένα του, φυσικά και πρέπει να κινηθεί νομικά ενανατίον των εργοδοτών του, εφόσον τελικά δεν πληρώθηκε ή δεν πληρωθεί μέχρι να μας αφήσουν χρόνους οι σημερινοί (γιατί μετά θα είναι πλύ αργά).
Απορούμε γιατί μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει.
Οι ΜΕΠ, δηλωνουν συμπαράσταση.

Αυτό για το οποίο έχουμε ένσταση και έχουμε καταγγείλει στις αρχές, είναι για το εάν ΌΤΑΝ υπάρχουν παράνομες συμβάσεις πρέπει να πληρώνονται από το δημοτικό ταμείο ή από τις προσωπικές περιουσίες των παρανομούντων.
ΜΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: