Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ο αντιδήμαρχος Καραπάνος απαντά στα ερωτήματα που άφησε η εξαφάνιση των αδέσποτων από το Αιτωλικό.








Ο άχαστος, ο ένας και μοναδικός, Ο Υπεράνω αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, μετά τη θύελλα που ξεσήκωσε με την πειρατική - καταδρομική ενέργεια, περισυλλογής αδέσποτων ζώων και τη μεταφορά τους σε άγνωστο για όλους μας μέρος, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, που του έγραψε ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, για το περιστατικό.

 Πιστεύω ότι κανείς δεν περιμένει, από τον ιπποκόμο του και συνεργό στην εγκληματική ενέργεια (σύμφωνα με το νόμο Βορίδη), Μασαούτη, να βγάλει μια ανάλογη ανακοίνωση, διότι, πρώτον ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, έχει σοβαρότερες  δουλειές να κάνει και δεύτερον, με ένα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, καλύπτει και τον ποιο απαιτητικό ζωόφιλο. 
Ελπίζω να μην ρωτήσει κανείς για την πρόεδρο Μαντζή, διότι  βρίσκετε ένα βήμα πίσω από τον Μασαούτη, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον μαύρο κύκνο του λιμανιού μας. 
Αυτή ακόμη τον κυνηγάει για να τον πιάσει. 

...
Η ανακοίνωση του Υπεράνω, έχει ως εξής : 

Μετά από καταγγελίες συγκεκριμένης φιλοζωικής ομάδας του Μεσολογγίου δηλαδή εάν δεν ήταν η γνωστή ομάδα, θα άλλαζε κάτι; Αχ αυτοί οι ζωόφιλοι, μάλλον σε βάλανε στο μάτι, υπεράνω μας.   ότι ο Δήμος μεταφέρει αδέσποτα σε όμορους Δήμους, αν δεν απατώμαι, μόνος σου το αποδέχτηκες ή είπες ψέματα για να αποφύγεις τους γραφικούς;   θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι:

Πρώτον, κάτι τέτοιο ουδέποτε έχει συμβεί, Ποτέ, παίρνουμε όρκο και εμείς . Οι φήμες είναι αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων που βάζουν συνεχώς εμπόδια στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να μειώσει τον πληθυσμό των αδέσποτων. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις... άκου αποκύημα, α ρε Σωκράτη, έγραψες πάλι. 

Δεύτερον, Δηλαδή το πρώτο ήταν ότι δεν έχουμε πρώτον;  ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας αδέσποτων και έχει επενδύσει πολλά, από τα υστέρημά του για την στείρωση, την νοσηλεία και την διατροφή των. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 2020 έγιναν 315 στειρώσεις, δόθηκαν 6.000 € για νοσηλεία σκύλων και 90 σακιά τροφή κάθε μήνα. Βάλε και το πήγαινε έλα στο Στράτο, τόσα καύσιμα, τόσος κόπος, δεν θα το προσμετρήσουμε στο σύνολο; 

Για δε το 2021 στον προγραμματισμό μας είναι να γίνουν 200 στειρώσεις, να δοθούν άλλες 6.000 € για νοσηλεία καθώς και 120 σακιά τροφές το μήνα. Στη νοσηλεία συμπεριλαμβάνονται και ανανήψεις από πνιγμό;  Όσο για τα σακιά τροφής, κάντα τουλάχιστον 130, έχει και ο Μασαούτης δεσποζόμενα σκυλιά, μη γίνεσαι τσιγκούνης. 

Τούτο δηλώνει και αποδεικνύει ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με σοβαρότητα αυτό εξυπακούεται, δεν χρειάζεται να το λες, το βλέπουμε στη καθημερινότητά μας. , μελέτη και αληθινό ενδιαφέρον για την φροντίδα των αδεσπότων. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στον εμβολιασμό, μακριά μόνο από το ρώσικο, γιατί θα τα κάνει αρκούδες.  στη στείρωση κακά τα μαντάτα αλάνια, ο αντιδήμαρχος θα σας κάνει πριγκηπέσσες. και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων συντροφιάς έχοντας παράλληλα ενεργοποιήσει πλήρως την ηλεκτρονική βάση δεδομένων. Έξω οι βάσεις του θανάτου 

Τρίτον, πότε φτάσαμε κιόλας;  στον προϋπολογισμό του 2021 έχει προβλεφθεί η δαπάνη για τη δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου στην Κατοχή. Έργα παντού, για κτηνίατρο να βάλετε τη Μαντζή, ίσως τότε να είναι ποιο γλυκός ο πόνος. 

Τέταρτον, που θα πάει θα έρθει και η Παρασκευή. η προσπάθειά μας να διαχειριστούμε το μέγα πρόβλημα των αδέσποτων που υπάρχουν στην πόλη έχουμε αναθέσει σε φιλόζωο συμπολίτη μας την φροντίδα των, ρε Στέλλιο ... την φροντίδα των; καρφώθηκες πάλι! Πέστα αντιδήμαρχε με δικάσου λόγια, έστω και ζωγραφιστά, θα είναι ποιο ορίτζιναλ.  σε χώρο που έχει δημιουργηθεί στη Κατοχή παρέχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη στο μεγάλο έργο που επιτελεί. 

Είναι όμως και δική μας μεγάλη απορία για πες !!!  πως είναι δυνατόν σε σημεία της πόλης του Μεσολογγίου ενώ έχουν απομακρυνθεί αγέλες και επιθετικά σκυλιά (όπως Τουρλίδα, Λιμάνι, περιμετρικές, θέση Lidl κ.λπ.) να διαπιστώνουμε νέες αφίξεις αδέσποτων ταλαιπωρημένων ψυχών, οι φιλόζωοι καπετάνιο, αυτοί οι άθλιοι, που σε έχουν βάλει στο στόχαστρο και ζητάνε την δημόσια αποπομπή σου.  που δεν έχουν καμία σχέση με την ηλεκτρονική καταγραφή στο σχετικό μητρώο του δήμου μας. Ξέρεις κάτι κουίκλι Νίκ , όταν κάποιος είναι νεοαφιχθής, λογικό είναι να μην είναι καταγεγραμμένος και τσιπαρισμένος και απ΄ ότι ξέρουμε τα σκυλιά μέχρι να τους κόψετε το πουλί, θα μαρκαλιόνται, εκτός εάν έχεις εσύ κάποιες άλλες πληροφορίες ως αστυνομικός! τότε πάμε πάσο. 

Το φαινόμενο αυτό, που παρατηρούμε με λύπη, ναι και σ' αυτό δίκιο έχει ο αντιδήμαρχος, μεγάλη η λύπη, ούτε μετά την άφιξη του λογαριασμού της ΔΕΥΑΜ τέτοια λύπη.   οφείλουν οι μόνιμα καταγγέλλουσες ομάδες νάτες πάλι οι καταραμένες, στο πυρ το εξώτερο οι άτιμες, χάθηκαν ωρέ οι κλακαδόροι, οι γλύφτες και οι θεατρίνοι; Τι λες εσύ Στέλλιο μας;  και οργανώσεις να μας το εξηγήσουν και να μας βοηθήσουν να το ερευνήσουμε γιατί είναι πολύ περίεργο έως ύποπτο. Κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ κουίκλι Νίκ, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι. Λες να ήρθε ο Νιμπίρου και να τα πήρε για να κάνουν πειράματα οι εξωγήινοι και να σας ρίξουν εσάς από τη δημαρχεία ; Για βάλτο και αυτό στο λογαριασμό ! 

Τέλος, να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά ότι ως δημοτική αρχή έχουμε επιλέξει να κινηθούμε με απόλυτο σεβασμό απέναντι στα μη δεσποζόμενα ζώα, αλλά και απέναντι στην κοινωνία. Αυτό μάλλον είναι υπερβολή, δεν χρειάζεται να μας το δηλώσεις, το νιώθουμε καθημερινά, ακόμη και τα σκυλιά πλέον δεν γαυγίζουν, αλλά μιλούν και λέγουν ... Άβε Καραπάνε, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.  

Καταδικάζουμε φαινόμενα που απέχουν από αυτή τη λογική και όσοι ενεργούν με αντίθετες πρακτικές θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους προς τους συμπολίτες μας και την τοπική κοινωνία.

Τι έγινε αυτό ήταν ; Τέλος έτσι απλά ; 

Και τελικά που είναι τα αδέσποτα που μεταφέρατε, γιατί δεν μας το λες και εμάς να πάμε να τα δούμε; Ρε Στέλλιο, βάλε τάξη, άντε μη μας πιάσουν στο στόμα τους πάλι αυτοί της φιλοζωικής. Πάρε πίσω την ανακοίνωση και διόρθωσέ τη, με ένα ποιο χάπι έντ, να κάτι σαν το Μασαούτη που κρατά το μαύρο πουλί . 


Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
Νίκος Κ. Καραπάνος


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: