Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

117 νεκροί από τη Delta στην Αγγλία. Oι 50 πλήρως εμβολιασθέντες, οι 44 ανεμβολίαστοι!

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ








Η προπαγάνδα "σκοτώνει" περισσότερους ανεμβολίαστους. Η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι.

ΒΟΜΒΑ από την Αγγλία> Η προπαγάνδα “σκοτώνει” τους ανεμβολίαστους. Η Delta προτιμά και τους εμβολιασθέντες! Ο θάνατος είναι σοκαριστικός για όλους τους ανθρώπους και φυσικά τους συγγενείς τους.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί για μια ακόμη φορά τη Παγκόσμια Κοινότητα να αναζητήσει την Προέλευση του ιού. Εδώ κρύβεται η θεραπεία. Όλες οι υπόλοιπες επιλογές είναι θανάσιμα αδιέξοδες.

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε συνολικά 117 θανάτους εξαιτίας της παραλλαγής Delta.
Πενήντα (50) ήταν μεταξύ ανθρώπων που είχαν πάρει δύο δόσεις εμβολίων – μια υπενθύμιση ότι οι λήψεις είναι ατελείς. 44 ήταν ανεμβολίαστοι!

Αυτά σύμφωνα με το Insider.

Δεν πέθαναν πλήρως εμβολιασμένα άτομα κάτω των 50 ετών και το συνολικό ποσοστό θανάτου ήταν 0,13%.
Από όσους εμβολιάστηκαν πλήρως και έπιασαν την παραλλαγή Delta, 50 πέθαναν, σύμφωνα με στοιχεία της Δημόσιας Υγείας Αγγλίας που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο αριθμός αντιπροσωπεύει σχεδόν τους μισούς από τους συνολικούς 117 θανάτους που σχετίζονται με την παραλλαγή στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η Delta αντιπροσωπεύει πλέον τις περισσότερες περιπτώσεις.

...

Ένας πίνακας με τον αριθμό των θανάτων μεταξύ των ανθρώπων που έπιασαν την παραλλαγή Delta του COVID-19 από τις 21 Ιουνίου, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, κατανεμημένες ανά ηλικία και κατάσταση εμβολιασμού.
Θάνατοι μεταξύ ανθρώπων που έλαβαν την παραλλαγή Delta από τις 21 Ιουνίου, όπως αναφέρεται από τη Δημόσια Υγεία Αγγλία Δημόσια Υγεία Αγγλία

Ωστόσο, οι ειδικοί δήλωσαν ότι αυτό δεν υπονομεύει τι γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, δεδομένου ότι οι θάνατοι προέρχονται από ηλικιακές ομάδες που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο και αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό των 92.029 περιπτώσεων Delta που αναλύθηκαν.

Οκτώ άτομα κάτω των 50 ετών πέθαναν μετά τη λήψη της παραλλαγής Delta, σύμφωνα με τα στοιχεία. Κανένας δεν εμβολιάστηκε πλήρως, ενώ δύο είχαν λάβει μία δόση του εμβολίου.

Από τις 21 Ιουνίου, 92.029 περιπτώσεις Delta έχουν επιβεβαιωθεί από τη Δημόσια Υγεία Αγγλία, εκ των οποίων 117 κατέληξαν σε θάνατο.


Από αυτές τις περιπτώσεις, 109 ήταν σε άτομα άνω των 50 ετών. Αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έδωσαν μια πιο λεπτομερή ανάλυση ηλικίας, αλλά οι θάνατοι του κοροναϊού επηρεάζουν δυσανάλογα τους πολύ ηλικιωμένους.

Εκατόν δεκαεπτά θάνατοι από 92.029 περιπτώσεις είναι ποσοστό θανάτου περίπου 0,13%.

“Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά; Μακριά από αυτό”, ανέφεραν οι στατιστικολόγοι David Spiegelhalter και Anthony Masters σε δημοσίευμα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Observer την Κυριακή. “Αυτό θα περιμέναμε από ένα αποτελεσματικό αλλά ατελές (!!!!) εμβόλιο.”

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελείται από τα εμβόλια AstraZeneca και Pfizer.

ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΑΞΗ; Δείτε τα εκπληκτικά ευρήματα της Αγγλίας

#Στις 25 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η 17η Τεχνική Έκθεση για τις μεταλλάξεις του Κορωνοιού στην Αγγλία
#Η Ινδική μετάλλαξη αποτελεί, πλέον , το 95% των περιπτώσεων!
#Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα εξής εκπληκτικά:...

Δείτε περισσότερα


Δύο δόσεις αυτών των εμβολίων είναι εξαιρετικά προστατευτικές από την εμφάνιση συμπτωμάτων μετά τη σύλληψη της παραλλαγής Delta: 88% για το εμβόλιο Pfizer και 60% για το εμβόλιο AstraZeneca, σύμφωνα με προηγούμενα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αλλά ο κίνδυνος θανάτου από το COVID-19 μετά τον πλήρη εμβολιασμό εξαρτάται από την ηλικία των ανθρώπων, ανέφεραν οι Spiegelhalter και Masters. Όσο μεγαλύτερο είναι ένα άτομο, τόσο πιο πιθανό είναι να πεθάνει από μόλυνση!!!

(Άντε να βρεις άκρη)


“Κάποιος ηλικίας 80 ετών που είναι πλήρως εμβολιασμένος αναλαμβάνει ουσιαστικά τον κίνδυνο ενός εμβολιασμένου ατόμου περίπου 50 ετών – πολύ χαμηλότερο, αλλά ακόμα όχι τίποτα, και έτσι μπορούμε να περιμένουμε κάποιους θανάτους”, ανέφεραν οι στατιστικολόγοι.
Αντίθετα, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στη νοσηλεία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες είναι σαφής.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι 1.320 ήταν αρκετά άρρωστοι ώστε χρειάστηκε να περάσουν μια νύχτα στο νοσοκομείο μετά τη λήψη της παραλλαγής Delta. Από αυτούς, 190 εμβολιάστηκαν πλήρως – δηλαδή περίπου 14%. Και 831, ή πολύ υψηλότερο 63%, δεν εμβολιάστηκαν.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας δήλωσε την Παρασκευή ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν μέτρα δημόσιας υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, όπως φθορά μάσκας, φυσική απόσταση και σεβασμό στη σωστή υγιεινή των χεριών.

“Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς μόνο και μόνο επειδή είχαν τις δύο δόσεις. Εξακολουθούν να χρειάζεται να προστατευθούν”, δήλωσε η Δρ Mariangela Simao, βοηθός γενικός διευθυντής για την πρόσβαση σε φάρμακα και προϊόντα υγείας στον ΠΟΥ


https://kourdistoportocali.com/news-desk/vomva-apo-tin-agglia-gt-117-nekroi-apo-ti-delta-oi-50-pliros-emvoliasthentes-oi-44-anemvoliastoi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: