Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Eμβόλιο Pfizer: «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» μετά από πειράματα σε ζώα – «Επικίνδυνες συγκεντρώσεις νανοσωματιδίων στα όργανα», vid







Συμβαίνει και σε ανθρώπους;;; Απέφυγαν να απαντήσουν οι Γερμανοί... Θα γίνει σάλος!

Στην Ιαπωνία, κατόπιν αιτήματος, βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, η αρχή αδειοδότησης δημοσίευσε προγενέστερα απρόσιτα δεδομένα δοκιμών σε ζώα σχετικά με το εμβόλιο mRNA από την Pfizer / BioNTech, τα οποία βάζουν μπουρλότο στην επιστημονική κουβέντα και σας φέρνει αποκλειστικά το el.gr!!!

...

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του RT, τα δεδομένα δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν στην θέση της ένεσης στον μυϊκό ιστό όπως ισχυρίζονται οι κατασκευαστές, αλλά σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν στα όργανα σε υψηλές συγκεντρώσεις.

Η γερμανική σύνταξη του RT ρώτησε το Υπουργείο Υγείας και το el.gr σας παρουσιάζει τον διάλογο, στον οποίο η Γερμανίδα αξιωματούχος του υπουργείου ήρθε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αρνούμενη να δώσει σαφή απάντηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ RT:

Η ιαπωνική ρυθμιστική αρχή για τα εμβόλια έχει υποβάλει ή δημοσιεύσει τις αξιολογήσεις των πειραμάτων σε ζώα με το εμβόλιο από την Pfizer / BioNTech. Σε αυτές μπορεί κανείς να δει, μεταξύ άλλων, ότι σε αντίθεση με τον ισχυρισμό του κατασκευαστή, τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν στην θέση παρακέντησης, αλλά μερικές φορές βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στα όργανα, ειδικά στις θυληκές ωοθήκες.. Θα με ενδιέφερε το εξής: Το ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας έχει παρόμοια δεδομένα για την Γερμανία και, εάν ναι, πώς τα αξιολογείτε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:

Έχουμε τέσσερα εμβόλια στην Γερμανία που έχουν εγκριθεί από τον EMA με τα αντίστοιχα δεδομένα που έχουν υποβληθεί για αυτά. Το εμβόλιο BioNTech / Pfizer είναι ένα από αυτά τα τέσσερα εμβόλια. Αυτό έχω να πω μόνο.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ RT:

Η ερώτησή μου όμως σχετίζεται με το γεγονός ότι τουλάχιστον από τα δεδομένα της ιαπωνικής αρχής έγκρισης είναι σαφές ότι αυτά τα νανοσωματίδια mRNA δεν παραμένουν στην θέση παρακέντησης, αλλά βρέθηκαν σε υψηλές συγκεντρώσεις στα όργανα. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σίγουρα θα έχει αντίστοιχα δεδομένα για πειράματα σε ζώα με το εμβόλιο στην Γερμανία. Έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:

Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που είπε η ιαπωνική ρυθμιστική αρχή εδώ. Μπορώ να σας πω ότι αυτό το εμβόλιο έχει δοκιμαστεί από τον EMA και έχει λάβει τακτική έγκριση. Δεδομένου ότι έχει αυτήν την έγκριση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην Γερμανία όσο και σε όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ.

Δείτε δείγμα από ένα φύλλο δεδομένων της ιαπωνικής ρυθμιστικής εταιρείας για το εμβόλιο Pfizer / BioNTech, το οποίο δίνει το γερμανόφωνο RT. Ο πίνακας φέρεται να τεκμηριώνει πώς συσσωρεύεται η spike πρωτεΐνη σε διάφορα όργανα όπου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δεν θα έπρεπε πραγματικά να πάει. Ισχύουν όλα αυτά που φέρονται να ανακάλυψαν οι Γιαπωνέζοι;;; Οι τιμές συσσώρευσης για τις ωοθήκες και την σπλήνα επισημαίνονται με κίτρινο χρώμα:

Σε παλαιότερο άρθρο του el.gr, είχε δημοσιευτεί βίντεο, το οποίο κανείς δεν έχει εξηγήσει ακόμα αν είναι αληθινό ή όχι, στο οποίο επιστήμονες είχαν ισχυριστεί πως εντοπίζουν ζωντανούς οργανισμούς χωριστούς από τα ιικά σωματίδια.

«Δεν είναι ξεκάθαρο για μένα τι βλέπουμε εδώ», φαίνεται να λέει ένας επιστήμονας.

«Είναι περιεχόμενο από το εμβόλιο της Pfizer;» ρωτά, σύμφωνα με το βίντεο, ένας συνάδελφος.

«Αυτό είναι από την Pfizer, ναι», απαντά ο άλλος, προσθέτοντας ότι όλες οι μικρές κουκκίδες που φαίνονται σαν να επιπλέουν ήταν κύτταρα με πυρήνα, οδηγώντας τον να αναρωτιέται ποιος ήταν ο σκοπός τους.

«Ουάου, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό ακόμα;». ρώτησε ο συνάδελφος.

«Όχι, θα μπορούσε να είναι Morgellon», είπε, αναφερόμενος σε αυτό που μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας αποκαλεί «κατάσταση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από την παρουσία πολύχρωμων νημάτων που βρίσκονται κάτω, ενσωματώνονται ή προβάλλονται από το δέρμα». Η κλινική της εκδήλωση περιλαμβάνει την εμφάνιση πληγών επάνω στο δέρμα και ο πάσχων έχει την αίσθηση ότι μικροσκοπικά ζωύφια περπατούν επάνω στο δέρμα του ή κάτω από αυτό.

Ας απαντήσουν ΛΟΙΠΟΝ οι «ειδικοί», αν αυτό το παρακάτω βίντεο είναι αληθινό, μετά και την ΕΠΙΣΗΜΗ ερώτηση στο γερμανικό υπουργείο Υγείας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: