Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επειδή τους “πέθαναν” όλους!






                              ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Με κομμένη την ανάσα και γεμάτοι απορίες οι πολίτες σε όλο τον κόσμο

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για θνησιμότητα 100% των ασθενών με CoViD-19 στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αν και το ποσοστό διαψεύδεται από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), η διοίκηση του νοσοκομείου υφίσταται έλεγχο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας. Kι όμως δεν είναι το μοναδικό Νοσοκομείο. Ακούγεται ότι είναι τρομακτικό το ποσοστό θανάτων και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

...

Οι αποκαλύψεις όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και στον πλανήτη είναι και θα είναι συγκλονιστικές ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Ήδη οι συγγενείς των νεκρών οργανώνονται και ετοιμάζουν αγωγές τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός. Οι δίκες που θα ακολουθήσουν δεν θα έχουν προηγούμενο στην ιστορία του πλανήτη. Η ερασιτεχνική απόπειρα της Ευρωπαικής Ένωσης να αφαιρέσει το όνομά της από τους χορηγούς του Ινστιτούτου της Wuhan (διαβάστε εδώ τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες) δείχνει την αναξιοπιστία και την ενοχή της η οποία μέρα με τη μέρα θα αποκτάει διάσταση συμμετοχής σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που προκάλεσε ένας ιός του οποίου η φυσική προέλευση δεν έχει αποδειχθεί από κανέναν κορυφαίο από τους θιασώτες της ανάμεσα στους οποίους ήτο αρχικά τόσο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας όσο και ο κ. Fauci.

Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία για θανάτους οι οποίοι έχουν πληρωθεί με ότι και να σημαίνει αυτό.

Ποιος αγόραζε νεκρούς στην Ελλάδα και λογαριασμό ποίων;

Από την 6η ΥΠΕ ανακοινώθηκε πως, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Υπηρεσιών Υγείας και του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ) στα νοσοκομεία όλης της χώρας, διαπιστώθηκε αυξημένο ποσοστό θνητότητας στη ΜΕΘ-COVID του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου. “Σε καμία περίπτωση δεν είναι 100% όπως εσφαλμένα αναφέρεται σε δημοσιεύματα”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Το συγκεκριμένο θέμα αναδείχθηκε την Παρασκευή 21 Μαΐου, κατά την επίσκεψη στην 6 η Υγειονομική Περιφέρεια κλιμακίου υπό τον γενικό γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ/ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, οπότε και ζητήθηκαν από το διοικητή του ΓΝ Αγρινίου Ανδρέα Τσώλη οι απαραίτητες διευκρινίσεις σε σχέση με τις ενέργειες που όφειλε να κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου.

Από τον κ. Τσώλη ζητήθηκε να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:

Γιατί το ΓΝ Αγρινίου δεν ενημέρωσε την ΥΠΕ σε σχέση με την αυξημένη θνητότητα στη ΜΕΘ-COVID, όπως αποκαλύφθηκε στην επίσκεψη του κλιμακίου του Υπουργείου Υγείας;
Έθεσε το θέμα ως όφειλε στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου;
Γιατί δεν ζήτησε εγκαίρως τη συνδρομή της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας;

Ο διοικητής του Νοσοκομείου δεν απάντησε στα ερωτήματα, αλλά ούτε σε σχετικό έγγραφο που του απέστειλε στις 28 Μαΐου ο Διοικητής της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Η 6 η Υγειονομική Περιφέρεια και το Υπουργείο Υγείας διερευνούν ήδη μέσω των αρμόδιων κλιμακίων τις όποιες διοικητικές παραλείψεις. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν επιτρέπεται σε κανέναν να ακυρώσει ή να αμφισβητήσει την τιτάνια προσπάθεια που με αυτοθυσία καταβάλλουν οι υγειονομικοί μας, τόσο στο Αγρίνιο όσο και σε κάθε μονάδα Υγείας της χώρας”.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-stratos-eisaggeleon-sto-nosokomeio-agrinioy-kai-se-gnosto-nosokomeio-tis-thessalonikis-epeidi-toys-quot-pethanan-quot-oloys/

Δεν υπάρχουν σχόλια: