Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Η τσιμπίδα του νόμου, έπιασε τον έναν από τους νομικούς συμβούλους του Λύρου... Ντόμινο εξελίξεων







Σκάνδαλο τεραστίων  διαστάσεων σκάει από Δευτέρα στο νομικό επιτελείο του δημάρχου.

Το ποινικά κολάσιμο σκάνδαλο,  νομικού συμβούλου του δημάρχου Λύρου, δεν είναι απλά μια υποθεσούλα αστοχίας ή λάθος εκτίμησης, θέτει σοβαρά ερωτήματα, για το ποιοι είναι αυτοί που έχουν πρόσβαση σε έγγραφα του δήμου, πως τα χειρίζονται και που τα χρησιμοποιούν.

Επίσης ξεσκεπάζεται και η ακατανόητη καθυστέρηση επίλυσης του προβλήματος της μαρίνας Μεσολογγίου, όπως επίσης και τα δήθεν έγγραφα που παρουσιάζει ο Λύρος για ζητήματα όπως η ενεργειακή κοινότητα Κατοχής.

Στο τέλος θα πρέπει να απαντηθεί σοβαρά το ερώτημα, εάν ο Λύρος τα έχει βρει με τον πρώην δήμαρχο καραπάνο, γι' αυτό και δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα καμιά δίωξη για τις αρπαχτές του πρώην δημάρχου.


Ο στενός κύκλος των χαμένων εξουσιαστών, που διοικούν αυτή τη στιγμή το δήμο Μεσολογγίου, με απόλυτη ευθύνη του ίδιου του Λύρου, έδωσε το δικαίωμα σε άτομα μειωμένης αντίληψης και ικανότητας, να εκπροσωπούν το δήμο και να εκμεταλλεύονται για ίδιο όφελος, έγγραφα και υποθέσεις, όπου κανένας  κοινός  θνητός δεν έχει πρόσβαση. 

Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιες αρπαχτες βρε γυφτο; βρηκες εσυ τιποτα γιδι; καραπανος θα λες και θα κλαις ψαρομυαλε, καλυτερα καραπανος και εργο παρα λυρος και ληθαργος βλακα