Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Εγκατάλειψη και Αναρχία το νέο σχέδιο δράσης του Λύρου, για την ανάπτυξη του Αιτωλικού.




Όπου και να πας, όπου και να σταθείς, το Αιτωλικό σε πληγώνει και δεν σε πληγώνει με αναμνήσεις και ιστορίες από τα παλιά, αλλά με την εγκατάλειψη και τον άναρχο βίο, μιας δημοτικής αρχής που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η ανικανότητα και ο παραλογισμός. 

Στη φωτογραφία βλέπουμε το πάρκο με τα πρώην θεόρατα ευκάλυπτα, που έγιναν ξυλεία, μιας και ο δήμος με τα γεμάτα ταμεία, όπως λέει και ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, δεν είχε να πληρώσει κλαδευτή, αλλά ξυλοκόπο.

Εδώ βλέπουμε τη λίμνη που δημιουργήθηκε, από το νερό που χύνεται αδιάληπτα στο διάδρομο για τους επισκέπτες, μιας και κανείς δεν είδε ή δεν μπόρεσε να κλείσει το διακόπτη του νερού, για πάρα πολλές μέρες.
...
 





Απέναντι από το πάρκο, το λιμανάκι δίνει και αυτό, το παρόν, στο νέο σχεδιασμό της εγκατάλειψης.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το έργο στο λιμανάκι, δεν είναι ούτε του καραπάνου, ούτε του Λύρου, είναι της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, χρηματοδοτούμενο από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΟΧΕ. 

Ο δήμος Μεσολογγίου, απλά έχει την επίβλεψη και είναι ο τελικός αποδέκτης.

Μάλλον δεν χρειάζονται πολλά λόγια. 
Το έργο ακόμη δεν έχει παραδοθεί, ο εργολάβος από ότι δείχνουν οι εικόνες χρησιμοποίησε ευτελή υλικά, μιας και η επίβλεψη σταματούσε όσο γέμιζε η τσέπη του καραπάνου και του εργολάβου που ανάλαβε. 

Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί την ανυπαρξία της σημερινής δημοτικής αρχής, που άφησε ένα έργο στολίδι στο τόπο μας να γίνει βορρά στα χέρια ηλιθίων και γυφτότουρκων.









Ο φράχτης που είναι σπασμένος, είναι εθελοντικό  έργο, της ομάδας των παιδιών που μας χάρισαν εκτός από την ομορφιά της άγριας πανίδας, και την άλλη πρόταση για την ανάπτυξη του Αιτωλικού. 
Η επίβλεψη και συντήρηση  όμως του δήμου, αποδεικνύει ότι δεν σπάει μόνο κόκαλα. 




Ο φράχτης που φτιάχτηκε για να αποτρέπει  τα μικρά παιδιά, να κατεβαίνουν και να ενοχλούν τα άγρια υδρόβια πουλιά, είναι σπασμένος σε πολλά σημεία, απόδειξη των δυνάμεων που διαθέτουν κάποιοι ανήλικοι συμπολίτες μας, στην βλακεία, ορμώμενοι από την εγκατάλειψη που βιώνουν από τις ίδιες τους τις οικογένειες. 

















Εδώ έχουμε ένα δείγμα, άναρχης επένδυσης της δημοτικής ανυπαρξίας.
Τα πουλιά χρειάζονταν γλυκό νερό και η εθελοντική ομάδα, μιας και δεν υπήρχε εργολάβος, κάποιος άρχον από το τοπικό συμβούλιο ή κάποιος από το κεντρικό, όπως πχ ο αντιδήμαρχος, τα παιδιά δεν είχαν άλλη λύση από το να περάσουν το λάστιχο πάνω από το διάδρομο.
Το νερό που βλέπετε στο βάθος, δεν ποτίζει ούτε άνθη, ούτε σπάνια υδρόβια φυτά, είναι τρύπιο και ποτίζει γαϊδουράγκαθα, όπως αυτά που μας διοικούν.
 



Ακόμη μια άποψη από τα υλικά που χρησιμοποίησε ο εργολάβος και γέμισε τσέπες νυν και πρώην διοικούντων. 








Εδώ βλέπουμε, βρύα και λειχήνες, που έχουν δημιουργηθεί από την ακατάπαυστη ροή νερού, δίπλα ακριβώς από το διάδρομο των επισκεπτών του λιμανιού.  








Η εγκατάλειψη πρωτίστως και η καταστροφή, ως φυσική συνέπεια, μετέτρεψε το παγκάκι δίπλα στο λιμανάκι, σε σάκο του μποξ.
Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς αυτών των παιδιών 





Ότι καλύτερο για να κάνουμε μια καλή αρχή για ανάπτυξη και τουρισμό, ότι καλύτερο για να αντιληφθούμε το μέγα λάθος που κάνουμε στις δημοτικές εκλογές, όταν μπαίνουμε στα διλλήματα που μας κατασκευάζουν. 






Και φτάνουμε στα Γεφύρια, μπορεί αυτή η τρύπα πάνω στο οδόστρωμα να δείχνει μικρή, είναι όμως το μήνυμα που λέει ξεκάθαρα ότι μπήκαμε στη τελική ευθεία.
Τα Γεφύρια καταρρέουν και μακάρι να μην πάρουν μαζί τους, αμέριμνους συνανθρώπους μας, που θα βρεθούν εκείνη τη στιγμή, πάνω στη καταστροφή.
   




Για τους απαιτητικούς και για κλείσουν στόματα, η δημοτική αρχή τοποθέτησε κορδέλες για να μας προειδοποιήσει ότι αν γίνει κάτι, το κρίμα στο λαιμό σας. 
Αλλά μη ξεχνάμε, όταν πρόκειται  για έργα, για εγκαίνια, για πολιτικούς λόγους, όλα αυτά ανήκουν στο δήμο, στη Περιφέρεια στο Κράτος...ανάλογα με τον ομιλητή.
Όταν όμως πρόκειται για συντήρηση, τότε το λιμανάκι ανήκει στη Περιφέρεια, το παρκάκι στο δασαρχείο και τα Γεφύρια στην Αρχαιολογία  




Τα ζώα όπως θέλουμε να τα λέμε, σε πλήρη αρμονία και ιεραρχία, δίνουν έναν άλλο τόνο στη μιζέρια και ασχήμια της πρωτόγονης συμπεριφοράς μας. 


Μ.Ε.Π  


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Προσωρινά ελεύθεροι, με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, οι δυο πλαστογράφοι δικηγόροι και ο πρώην επόπτης αλιείας.




Η ιερά οικογένεια του Μεσολογγίου, θρηνεί ακόμη για μια ήττα, η οποία στοίχησε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από τα ήδη ενθυλακωμένα του δημόσιου και δημοτικού ταμείου. 

Όπως είχαμε προαναγγείλει, οι εξελίξεις μετά το δεκαπενταύγουστο θα είναι ραγδαίες, αλλά κυρίως απρόβλεπτες, για όλους αυτούς που συμμετέχουν στο κύκλωμα του μαύρου χρήματος, του δήμου Μεσολογγίου. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο εισαγγελέας εφετών, είχε καλέσει για ανάκριση τους δυο δικηγόρους (Αθανασίου-Παπουτσάκη) και νομικούς συμβούλους του Λύρου, για την γνωστή υπόθεση πλαστογραφίας που οργάνωσαν, ώστε να υπερασπιστούν τον πρώην δήμαρχο καραπάνο και τον πρώην επόπτη αλιείας, από πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας τους. 
...

Στην αρχή, οι δυο δικηγόροι Αθανασίου-Παπουτσάκης, παρουσιάστηκαν, με δικηγόρο υπεράσπισης το γνωστό λαμόγιο των Αθηνών και πρώην βολευτή της Ν.Δ, ο οποίος εμπλέκεται και στο παρατραπεζικό σύστημα, ώστε να ζητήσουν προθεσμία λίγων ημερών, με απώτερο σκοπό το πάγωμα της διαδικασίας. 

Αυτό βέβαια, δεν κατέστη δυνατό και μετά την απολογία τους, ο εισαγγελέας τους επέβαλε χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ έκαστος και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η εγγύηση είχε προθεσμία μέχρι τη Παρασκευή, όπου οι δυο πλαστογράφοι δικηγόροι ζήτησαν παράταση μάλλον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, διότι όπως είπαν, δεν διέθεταν τόσα χρήματα. 

Εάν τη Δευτέρα δεν καταθέσουν το ποσό, οι εξελίξεις θα είναι μάλλον δραματικές, διότι ο νόμος προβλέπει φυλάκιση.

Πιστεύουμε ότι ο Λύρος θα βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, μιας και ο καραπάνος δεν διαθέτει τέτοια ποσά, μιας και τα έφαγε το χρονικό διάστημα, από 15-25 Αυγούστου σε γουρνοπούλες και κεράσματα, με σημαία του υπουργείου Γεωργίας. 

Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, όπου οι νομικοί σύμβουλοι του νυν δημάρχου, βρέθηκαν να υπερασπίζονται, ακόμη και με πλαστογραφία, τον πολιτικό αντίπαλο του ιδίου του σημερινού δημάρχου, παρότι αποτελούν μέρος του θεσμού και της διοίκησης του δήμου Μεσολογγίου.
Μάλλον οι δυο δικηγόροι είχαν εντολή από τον ίδιο το δήμαρχο, γεγονός που εξηγεί και τη μεγάλη ανατροπή της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών, όπου αναδείχθηκε νικητής ο ηττημένος κατά κράτος Λύρος. 

Όσον αφορά, τον πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, υπενθυμίζουμε ότι η υπερασπιστική του γραμμή ήταν να παρουσιάσει τον εαυτό του ως πολιτικά διωκόμενο στέλεχος της Αριστεράς και της Προόδου. 
Η συνταγή δόθηκε από τον δικηγόρο του, γνωστό από τη δίκη της Χρυσής Αυγής κ. Σαράκη, όπου με τη βοήθεια του δικτύου που είχε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ο δημητρίου, μέσα στην αριστερά, βρέθηκαν μάρτυρες υπεράσπισής του, νυν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ. 
Στο τέλος βέβαια, όπως έχουμε γράψει και μετά από την καθολική αντίδραση των μελών της βάσης των δυο κομμάτων, η παρουσία στο δικαστήριο, αποτράπηκε. 

Μετά από αυτό, ο δημητρίου με επιστολή του στον Α.Π, κατήγγειλε τους δικαστές του, ως εντολοδόχους από κυβερνητικά κέντρα, ώστε στο τέλος  να καταδικαστεί. 

Αυτό βέβαια προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Α.Π, μιας και ο πρώην επόπτης αλιείας, δεν έδωσε κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει την άποψή του και να ανατρέπει τις εγκληματικές του ενέργειες. 

Λογική εξέλιξη ήταν... ή νέα δίωξη που του ασκήθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση σε βαθμό κακουργήματος, όπου διατάχθηκε η βίαιη παρουσία του ενώπιων του ανακριτή, μιας και στις μέχρι τότε κλήσεις, δεν παρουσιάζονταν. 

 Μετά την ανάκριση, του επιβλήθηκε εγγύηση 50.000 ευρώ και όλες οι σχετικές απαγορεύσεις, μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης. 

Υπενθυμίζουμε ότι συνδετικός κρίκος όλων αυτών των υποθέσεων, είναι ο δημητρίου, μιας και με τον καραπάνο ήταν συνέταιροι στο κλέψιμο των κονδυλίων που προορίζονταν για τη λιμνοθάλασσα και οι δυο δικηγόροι του Λύρου, υπερασπίστηκαν πρωτίστως αυτόν και μετά τον καραπάνο, με την πλαστογραφία, για την οποία και διώκονται.

Εξάλλου η εταιρεία που χτύπησε τον πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας των δημητρίου-καραπάνου, ακούγεται ότι είναι συμφερόντων δημητρίου. Μια ηλήθια κίνηση η οποία του έχει στοιχήσει μέχρι στιγμής, γύρω στις 80.000 ευρώ. 

Τώρα βέβαια, εάν οι Αθανασίου-Παπουτσάκης έχουν τον Λύρο για αποκούμπι, ο δημητρίου έχει τους εικονικούς αλιευτικούς  συνεταιρισμούς της λιμνοθάλασσας, οι οποίοι του καταβάλουν νταβατζιλίκι κάθε μήνα που ισοδυναμεί με ολόκληρο χρονιάτικο μέρισμα συν το 50% των χρημάτων, από  εντάξεις σε αναπτυξιακά προγράμματα, με εικονικά έργα ή αγορές. 

Η Δευτέρα λοιπόν φέρνει εξελίξεις, αλλά πέραν τούτου, η αλήθεια είναι μια.

Άρχισε το ξήλωμα του κυκλώματος του μαύρου χρήματος και της παρακρατικής επιβολής προσώπων και καταστάσεων, στα οποία οφείλετε η οπισθοδρόμηση και η επιχειρούμενη εξαφάνιση ολόκληρων παραγωγικών κλάδων, όπως οι ψαράδες της περιοχής μας.



Μ.Ε.Π 
Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Στιγμές παλιού καλού κινηματογράφου, ζει το Αιτωλικό με περίγελο τον Λύρο και θύμα τη προτομή του Καραϊσκάκη.



Ο παλιός ασπρόμαυρος κινηματογράφος, αναβιώνει αυτές τις μέρες στο Αιτωλικό, από τον περιφερόμενο θίασο του Κ.  Λύρου, στο έργο "Ένας ήρως με παντούφλες". 

Αναγγέλθηκε από το γραφείο Τύπου δηλ. από τον αντ' αυτού δήμαρχο Στέλλιο, ότι την Πέμπτη και ώρα 8:30 μμ, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καραϊσκάκη, όπου θα παραβρίσκονταν εξέχοντα  πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά και... ναι ναι, όπως το φαντάζεστε, θα παραβρίσκονταν και ο ίδιος ο δήμαρχος, εκπροσωπώντας τον... ότι προαιρείστε , περιφερόμενο θίασο του δημοτικού του συνδυασμού.
...





Εκεί που ήταν όλα έτοιμα, (εμείς βέβαια δεν είδαμε ούτε ίχνος προτομής, ούτε έστω τη βάση που θα στήνονταν), τι ανακάλυψε ο σαίνης δήμαρχος; 

Έμα τι άλλο; 
Το απλούστερο, είχε ξεχάσει να δημοπρατήσει το έργο και δεν το δημοπράτησε, διότι ούτε καν είχε παρθεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου για το έργο. 

Είναι απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

Η παρεούλα του ραδιομεγάρου, μπορεί να έκανε τους υπολογισμούς της, πόσο θα κοστίσει, πόσο θα κοστολογηθεί και πόσο θα πάρε ο καθένας, αλλά ξέχασε να το περάσει από τη βάσανο της τυπικής διαδικασίας, έγκρισης και χρηματοδότησης του έργου. 

Μιλάμε για πανικό, μιλάμε για ένα μάτσο άσχετους κλακαδόρους και οσφυοκάμπτες , που μάλλον έχουν αντιληφθεί ότι ο χρόνος τους τέλειωσε και κοιτάζουν να αρπάξουν από ότι κατεβάσει η κούτρα τους. 

Τουλάχιστον, κύριοι και κυρίες της δημοτικής αρχής, αφήστε τα ιερά και τα όσια, είναι η μόνη παράκληση από όλους τους δημότες, η συμπεριφορά σας θα προκαλέσει οργή και τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.

Η μόνη σας ελπίδα θα είναι, να ανέβει η τιμή στο γιαούρτι και η παραγινωμένες ντομάτες να χρησιμοποιούνται μόνο για γεμιστά. 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Κ. Λύρος : κ. Αβραμόπουλε ... είμαι και εγώ εδώ !!!




Γάμος στο Αιτωλικό και όχι στη Κανά της Γαλιλαίας, εγένετο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με υψηλό καλεσμένο και κουμπάρο, τον γνωστό Αβραμόπουλο, της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας . 

Όλοι είχαν καλεστεί για να τιμήσουν τη νύφη και τον γαμπρό, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά, το τιμώμενο πρόσωπο.

Εκείνος που δεν καλέστηκε ήταν ο δήμαρχος Μεσολογγίου με τους εναπομείναντες κλακαδόρους του.
Μάταια περίμενε, έστω και την τελευταία στιγμή, να χτυπήσει το τηλέφωνο ή να εμφανιστεί ο ταχυδρόμος με τη πρόσκληση. 

Οι συνεργάτες του, όταν κατάλαβαν ότι οδηγούνται σε νέο Βατερλό, άρχισαν να του προτείνουν λύσεις.
Ο Λύρος όμως, αφού πρώτα έκανε τους λογαριασμούς του, αποφάνθηκε ότι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, μιας και την επόμενη μέρα θα πήγαινε να καταθέσει την επίσημη ενόχληση του δημάρχου, δηλ. του εαυτού του και όσον αφορά τον Αβραμόπουλο, εεε δεν έγινε και κάτι τραγικό, θα τον έβαζε στο ίδιο σακί με τον Περιφερειάρχη, τους βουλευτές και τον ντόπιο  Υπουργό της Ν.Δ 
...

Εξάλλου, ας μη ξεχνάμε, θα γλίτωνε και το μπιλιετάκι με το 20εύρο, που θα έδινε στους νεόνυμφους.

Οι συνεργάτες του, με Ιώβεια υπομονή, του εξήγησαν ότι αυτό θα ήταν καταστροφή, μιας και δεν γίνεται να έρθει ένα τέτοιο πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση, στη περιοχή μας,  όπως ο Αβραμόπουλος και ο δήμαρχος του Μεσολογγίου, να είναι στους απόξω.

Θα ήταν σαν να κοινοποιούταν προς κάθε κατεύθυνση ότι, ο σημερινός δήμαρχος έχει χάσει τη πολιτική και την κομματική στήριξη της Ν.Δ, άρα και των ψηφοφόρων της.

Κάπου εκεί, ξύπνησε ο σαίνης και έβαλε θεούς και δαίμονες να πιέσουν τους νεόνυμφους να τον καλέσουν.
 Κεντρικό ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια έπαιξε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο απ' ότι μαθαίνουμε μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα, μπροστά στη νύφη και τον γαμπρό, ώστε να εκμαιεύσει την πολυπόθητη πρόσκληση. 

Οι μαρτυρίες που έχουμε,  λένε ότι,  ή ήταν ή δεν ήταν παρόν, κανείς δεν του έδινε σημασία, όπως άλλωστε γίνεται σε κάθε κοινωνική εκδήλωση και σε οποιοδήποτε χωριό.

Όταν αυτοσυστήθηκε στον Αβραμόπουλο ... είμαι ο Λύρος και είμαι δήμαρχος στο ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου, ο Αβραμόπουλος έξυσε για λίγο το κεφάλι του και μετά του λέει... αα ναι κάτι έχω ακουστά, βγάζετε και καλές ελιές εδώ, κράτα μου ένα βάζο από τις χοντρές, αν μπορείς.

Μα εγώ ασχολούμαι με τα ενεργειακά  πρόεδρε, του απαντά ο Λύρος.

Ε τότε, γέμισέ μου τη μπαταρία του αυτοκινήτου μου , αν θέλεις και μπορείς...  δήμαρχος είπαμε εεε;;; 

Ναι πρόεδρε και εδώ είναι το πρόβλημα που θέλω να συζητήσω και να ζητήσω την παρέμβασή σας. 
Θέλω να κάνω φωτοβολταϊκό πάρκο στη Κατοχή και η καταραμένη αντιπολίτευση δεν με αφήνει πρόεδρε, του λέει. 
Τόση ενέργεια, από φυσικές πηγές και μάλιστα από ανακυκλώσιμα υλικά και δεν με αφήνουν οι αγύρτες, αλλά εγώ ξέρω ποιος τους βάζει να μου πάνε κόντρα, θα τους αφανίσω πρόεδρε, έχω λεφτά εγώ, μη με βλέπεις έτσι, έχω και του Γύφτους μαζί μου. 

Δήμαρχε σταμάτα, του φώναζαν οι εναπομείναντες κλακαδόροι, κοίτα μπροστά σου επιτέλους... 

Όταν όμως σήκωσε το βλέμμα του ο σαίνης δήμαρχος, ανακάλυψε ότι ο πρόεδρος, χόρευε εδώ και κάμποση ώρα, με τη νύφη, αφήνοντας τον ασυνάρτητο  μονόλογο του δημάρχου, να χαθεί στο άσμα ¨σήμερα γάμος γίνεται " 

Λύρο παραιτήσου τώρα, κράτα λίγο σεβασμό για τους οικείους σου, δεν το βλέπεις ότι ήδη είσαι παρελθόν; 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 



Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ






Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και η Παναγιά μας, ας μας προστατεύει από κάθε κακό, χαρίζοντάς μας Υγεία και Ευτυχία μέσα στην απέραντη αγκαλιά Αγάπης που διαθέτει για όλους μας. 










Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Τέλος Χρόνου για το κύκλωμα που λυμαίνεται το δήμο Μεσολογγίου ...







Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν  στη περιοχή μας, μια περιοχή που έχει αναγάγει  τη ραστώνη, ως τρόπο ζωής, αλλά  και έκφρασης  αποτροπιασμού, για όλα αυτά που συμβαίνουν, για όλα αυτά που βλέπει και βιώνει.

Το παράδοξο όμως είναι ότι αυτή η περιοχή, αυτή η κοινωνία ανθρώπων,  αρνείται πεισματικά να βγει στο φως της ημέρας, γιατί έχει συνηθίσει το σκοτάδι, έχει βολευτεί στην ακινησία και στο ένδοξο παρελθόν. 

Οι εξελίξεις όμως των τελευταίων μηνών, έρχονται να ταράξουν τα ήσυχα νερά της λιμνοθάλασσας, απειλώντας να βγάλουν στη επιφάνεια, όλη τη δυσοσμία, όλο το μηχανισμό καταστολής του ψυχισμού αυτής της κοινωνίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα, το που πήγαινε ο παραγόμενος πλούτος της περιοχής μας και να δώσει απαντήσεις, γιατί οι φελλοί έχουν περισσότερες πιθανότητες εκλογής, στα δημοτικά δρόμενα. 

Προειδοποιούμε ότι μετά τις Αυγουστιάτικες γιορτές, οι εξελίξεις δεν θα  είναι απλά ραγδαίες, αλλά και απρόβλεπτες.

Σήμερα, απλά  μαθαίνουμε για τα πρόσωπα που βρίσκονται υπόλογα στη δικαιοσύνη, η κλίκα όμως που απομυζά την περιοχή μας δεν είναι μόνο αυτοί... είναι άνθρωποι που αναρριχήθηκαν με τη βοήθεια έξωθεν μηχανισμών και εδραιώθηκαν ως εισπράκτορες του κόπου και του ιδρώτα αυτής της κοινωνίας. 

Για να γυρίσουμε όμως στα καλόπαιδα του Λύρου, Αθανασίου-Παπουτσάκη, σήμερα αυτοί οι κύριοι είχαν καλεστεί σε ανάκριση ενώπιον Εφέτη Ανακριτή και υπογραμμίζουμε τη λέξη Εφέτη, (γιατί ακόμη περιμένουμε από τους δυο πλαστογράφους δικηγόρους να δημοσιεύσουν τη βεβαίωση από το Εφετείο, ότι δεν διώκονται), σε κύρια ανάκριση για τα κακουργήματα που τους έχουν απαγγελθεί.
...

Οι κύριοι αυτοί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την Τετάρτη, μάλλον γιατί προβλέπουν άσχημες εξελίξεις. 

Το κλου της υπόθεσης όμως, δεν ήταν αυτό. 
Οι δυο πλαστογράφοι δικηγόροι, είχαν μαζί τους ως δικηγόρο υπεράσπισης, γνωστό πολιτευτή και πρώην βολευτή της Ν.Δ ο οποίος  εμπλέκεται  στο παρατραπεζικό σύστημα. 

Όσο για τον πρώην επόπτη αλιείας, δημητρίου, του επιδόθηκε νέο ένταλμα βίαιης εμφάνισης του, ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών, ώστε να απολογηθεί για νέα, κακουργηματικής μορφής, συκοφαντικής δυσφήμισης κατά δικαστών. 

Το κολπάκι ώστε να εμφανίσει τον εαυτό του, ως πολιτικά διωκόμενο, έπεσε στο κενό και τώρα δρέπει τους καρπούς της πλεονεξίας του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δημητρίου, έχει ως δικηγόρο του (έναν από αυτούς)  τον δικηγόρο της Χρυσής Αυγής, όπου εάν θυμόμαστε καλά, το ίδιο κολπάκι είχε δοκιμάσει και με τους βουλευτές της Χ.Α, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. 

Οπότε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, πως θα συμπορεύονταν η αγιότητά σας με τους κακούς της Χ.Α, μάλλον για όλους μας παραμένει μυστήριο.

Εκτός και αν στο παραμάγαζο του δημητρίου, όλοι οι καλοί χωράνε και κατά τα φαινόμενα,  μάλλον έτσι είναι.

Το γλέντι όμως, τώρα αρχίζει, μιας και μετά την περιθωριοποίηση των εξαρτημάτων της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος, θα ακολουθήσουν αναγκαστικά αποκαλύψεις για όλο το κύκλωμα δημητρίου, που αρχίζει από τους δήθεν αλιευτικούς  συνεταιρισμούς της Λιμνοθάλασσας και φτάνει μέχρι το Υπουργείο Γεωργίας και Ανάπτυξης.

Όσο για τους δυο πλαστογράφους δικηγόρους, θα πρέπει να επανεξεταστούν όλες οι υποθέσεις και τα έγγραφα που έχουν προσκομίσει, τουλάχιστον σε βαρύνουσες υποθέσεις.
Επίσης θα ξεσκεπαστεί όλος η μηχανισμός που στήριζε τις ανομίες  των δυο λαμογιών, ο οποίος αρχίζει από τον σύλλογο των δικηγόρων και καταλήγει στο Ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου. 

Παρότι είχαμε προειδοποιήσει τον σαίνη δήμαρχο Λύρο, ώστε να παραιτηθεί από τώρα αξιοπρεπώς, αυτός συνεχίζει να τιτιβίζει το "μια ωραία πεταλούδα", ελπίζοντας σε νέο λοκ ντάουν, ώστε να μπορέσει να φτάσει στο τέλος της θητείας του. 

Αυτά τα ολίγα... κάνουμε διάλειμμα για να γιορτάσουμε τη μέγιστη γιορτή του Αυγούστου και ... από Δευτέρα τα νεότερα. 

Μ.Ε.Π 


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Ποιο κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη, ώστε να μπει στο πάγο η υπόθεση των δυο πλαστογράφων δικηγόρων και νομικών συμβούλων του Λύρου;





Και για όσους πιστεύουν ακόμη, ότι σήμερα υπηρετούν την ιδεολογία τους, μέσω κάποιας πολιτικής παράταξης ή συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, τους ενημερώνουμε ότι το σύστημα είναι ένα, αδιαίρετο, ομοούσιο και αναμάρτητο.

 Κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,  δεξί χέρι και μέλος της κυβέρνησης   Τσίπρα, παρενέβη  τηλεφωνικός, ώστε να πάει στο αρχείο η δίωξη ή να μπει στο πάγο για κάποιο διάστημα, η δίωξη Αθανασίου-Παπουτσάκη, οι οποίοι όπως είχαμε γράψει πλαστογράφησαν έγγραφα και τα χρησιμοποίησαν στο δικαστήριο, ώστε να απαλλάξουν τον πρώην δήμαρχο καραπάνο και τον πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, από τον πλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας τους, από δυο ψαράδες του Αιτωλικού.
...

Είναι γνωστό σε όλους ότι, ο Αθανασίου και ο Παπουτσάκης είναι υπηρέτες του κόμματος της ΝΔ και νομικοί σύμβουλοι του σημερινού δημάρχου Λύρου, ο οποίος δηλώνει από την αρχή μέλος και στέλεχος της Ν.Δ.

Κάποιος βέβαια θα αναρωτηθεί, πως είναι δυνατόν να έγινε κάτι τέτοιο, μιας και δεν υπάρχει ούτε λογική, ούτε πολιτική συνέχεια. 

Εάν όμως αυτός ο κάποιος παρατηρήσει τη μεγάλη εικόνα του συστήματος, κοινός παρονομαστής αυτών των δυο προσώπων, δεν είναι άλλος από τον δημητρίου, ο οποίος είχε αγαστές, χρηματοοικονομικές σχέσεις με τον πρώην δήμαρχο καραπάνο, ο οποίος τον κάλυπτε και τον προωθούσε ως γενικό κουμανταδόρο της λιμνοθάλασσας, μαζί με την πρώην βολευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Τριανταφύλλου και τον περιφερειακό σύμβουλο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, Κούστα. 
Το χρήμα έρεε άφθονο και η μοιρασιά, τίμια μεταξύ των δυο συνεταίρων.

Πέραν τούτου, στο δικαστήριο που γίνεται εδώ και 5 μήνες στο Αγρίνιο για να δικάσει τις κακουργηματικές πράξεις του δημητρίου, ως μάρτηρες υπεράσπισης, ο δημητρίου, είχε καλέσει κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
Αναφέρουμε τα παρακάτω: Βαρεμένος,Καραγκούνης,  Καραθανασόπουλος και Στριφτάρης.

Οι οποίοι όμως, μετά τις αντιδράσεις κομματικών στελεχών στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, δήλωσαν άγνοια του γεγονότος και τελικά δεν πήραν μέρος. 

Με αυτό το τρόπο, το αρχιλαμόγιο της αριστεράς με δεξιές τσέπες, θέλησε να ρίξει στο τραπέζι το τελευταίο του χαρτί, ώστε να χαρακτηριστεί, πολιτικά διωκόμενος.

Η παιδαριώδης παρέμβαση όμως του Αθανασίου -Παπουτσάκη, εξέθεσε ακόμη περισσότερο τους δυο πρώην συνεταίρους, αφήνοντας τεράστιο κενό στην υπεράσπισή τους. 

Θεωρητικά, εάν έμπαινε στο αρχείο ή στο πάγο η υπόθεση Αθανασίου-Παπουτσάκη, θα απάλλασσε σε μεγάλο βαθμό το βάρος του κατηγορητηρίου για τον δημητρίου και  θα χρησιμοποιούνταν ως τεκμήριο αθωότητας,  στις επερχόμενες δίκες του καραπάνου, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, ακολουθούν ακόμη περισσότερες.

Επίσης θα παράτεινε, τουλάχιστον ως το τέλος της θητείας του, τον πολιτικό θάνατο του σημερινού δημάρχου και θα σηματοδοτούσε νέους δρόμους συνεργασίας στις δημοτικές εκλογές, όπου όλοι θυμόμαστε ότι, η πρώην βολευτίνα Τριανταφύλλου, είχε καταβάλει τα μέγιστα, ώστε να μην υπάρξει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, από το ΣΥΡΙΖΑ.

Έρχεται  θύελλα εξελίξεων και αποκαλύψεων, που θα δίνει απαντήσεις, για το ποιο είναι το κύκλωμα που διοικεί σήμερα το Μεσολόγγι  και που πηγαίνει ο πλούτος που παράγει η περιοχή μας και βέβαια θα δίνει εξηγήσεις, γιατί αυτός ο τόπος παραμένει βαλτωμένος στις αναμνήσεις στη δεκαετίας του 50, με μια ακαθόριστη ιερότητα και δυο γεφύρια ως αεροφωτογραφία. 

Είναι όμως κρίμα ένα ολόκληρο κόμμα, να έχει γίνει παραμάγαζο ενός ανθρώπου που μόνο δεινά και καταστροφή έχει να επιδείξει στη μακρόχρονη πορεία του, μέσα από τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής μας.

Το κύκλωμα δημητρίου, αγαπητέ Τσίπρα δεν έχει να σου προσφέρει, παρά ελάχιστους ευκαιριακούς ψήφους. 

Έχασες την ευκαιρία να δημιουργήσεις λαϊκή βάση, όπως έκανε ο Παπανδρέου το 80.

Μάζεψες όλα τα ψοφίμια του ΠΑΣΟΚ και όλους τους επίορκους, πιστεύοντας ότι θα κερδίσεις.

Τι  Άραγε ;;; 


Μ.Ε.Π  

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Κλύσματα με ... Ρινίσματα !!!




Γράφει και επιτελείται  ο  Johan Klinsmann

Αγαπητέ φίλε της στήλης,  μην ανησυχείς, να είσαι σίγουρος ότι θα στοχεύσουμε πάντα… οπίδες.

  Δεν γίνεται αλλιώς… Κλύσματα  κάνουμε!!! 

 ==============================

Παράγινε με τους χωροφύλακες στα ψηφοδέλτια!! με την εντοπιότητά, αδρανοποιήθηκε τελείως η αστυνόμευση. Με την επιμονή τους να <προάγουν> την αυτοδιοίκηση, το ξεχαρβάλωσαν το τιμημένο σώμα!! Τώρα το πως θα συλλάβουν προθύμως Ρομά, όταν μοιράζουν 20εύρα μέσα στα τσαντίρια, είναι ένα θέμα… Για να μη μιλήσουμε για εκβιαστική ψήφο ! Μάζεψε τους Βορίδη το ταχύτερο!!

...

 Όποιος θέλει "μπαλκόνι" να παραιτείται… 

 ============================

Το Θιβέτ το «κατάπιαν» κινέζοι κουμουνιστές.

Κατήργησαν μια κουλτούρα χιλιάδων ετών, με ένα νόμο και ένα άρθρο…

 Παρεμπιπτόντως στην Κίνα όποιος δεν εμβολιάζεται τον περιμένει ξεσβέρκιασμα, ενώ οι δικοί μας οι Έλληνες κουμουνιστογενείς  προτείνουν προαιρετική  υποχρεωτικότητα, δηλαδή τραγέλαφος…!

 ==================================

Κατορθώσαμε να μπούμε στα άδυτα του επιτελείου Λύρου.

 Σταθήκαμε, λόγω κάψωνος, στο φάκελο πυρασφάλεια!

 Είναι τρομερός ο μπαγάσας… ξέρετε που στηρίζεται το σχέδιο του;

 Σε ξαφνική καταιγίδα…!!

 ===================================

Και μελετητής αμελέτητων εκείνη  η κουφάλα ο μπανιέρας!! Στενάζουν τα ΤΟΕΒ  της περιοχής.

 Διορατικότατος ο υπουργός μας, δεν μπορούσε να του ξεφύγει τέτοιο στέλεχος…  μπορεί νάναι του δημοτικού, αλλά πιάνει πουλιά στον αέρα, συγνώμη λεφτά απ' τα δημόσια  ταμεία ήθελα να πω…

 Εάν και κατεστραμμένος οικονομικά πριν το δημαρχιλίκι κυκλοφορεί με θηριώδη Μερσέντες των 180.000 € !!

Φίλε Σπήλιο!! Μπορείς να επανορθώσεις! Ζέψτον  στον στην Θεσσαλία, θα σου οργανώσει το κάμπο οικολογικά… Τύφλα να ‘χει ο Μπάλιος της μαύρης Αλυκής …!!

 ===============================

Η μαύρη τρύπα στο πνευματικό κέντρο επί Κατσούλη και αείμνηστου Καβάγια ήταν στα 60.000 €, το ‘χουν φαίνεται οι δάσκαλοι και ειδικά όταν εποπτεύονται από καθηγητές… τριαλαλά και τραλαλά !!

 ===============================

Ο Πάνος Κ… εσχάτως (δεν ξέρουμε για πόσο!) είναι μαρξιστοΒαρεμένος…  καταγγέλλει την αριστεία, την αναβάθμιση του σχολείου,  την αξιολόγηση, τα πρότυπα δημόσια σχολεία, για τους φτωχούς μαθητές,  τον φιλελευθερισμό, τους καπιταλιστές κτλπ.

Θα μας πείτε τι προτείνει;  Ένα οικονομικό μοντέλο ασπάζεται ο Πάνος, το … κρατικοαραλίκι!! Γνήσια κρατικοσυνδικάλα  

Μονίμως λουφατζής: ΟΛΜΕ-Σώκος–δημαρχιλίκι!

 Από το ΕΠΑΛ διορισμένος προγραμματιστής… μην ψάχνετε! Δηληγιαννησμός… Δεν χρειάζονται προσόντα.

 ===================================

 Τα πρότυπα των νεαρών της δεκαετία ς του 80’ ο Φιντέλ και ο Μάο

Ο Φιντέλ είχε μερικές χιλιάδες παλλακίδες, ο Μάο ποιο συγκεκριμένα 3 χιλιάδες.

Ο Μάο ειρήσθω εν παρόδω, δεν βούρτσιζε ποτέ τα δόντια του. Κάπνιζε μανιωδώς και δεν έκανε ποτέ ντους !!

Φανταστείτε τι τραβούσαν οι δύστυχες κινεζούλες...

 =================================

Για το δύδυμο που κυβερνά το δήμο:

«Τυφλός δέ τυφλόν ἐάν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται.»

 ==================================

Άτολμες οι μεταρρυθμίσεις στη παιδεία, εάν η αξιολόγηση δεν συσχετίζεται με το μισθό, δεν είναι αξιολόγηση.

 ====================================

Επειδή υπάρχουν πολλοί φίλοι αγωνιώντες, τους διαβεβαιώνουμε και το τονίζουμε και πάλι, ότι δεν θα πάψουμε να ερευνούμε και να αξιοποιούμε τις πληροφορίες τους.

Όταν πάψουμε αυτό, θα αλλάξουμε τον τίτλο ως εξής:

 

«Φιλοφρονήσεις με γλυκό  κοκ »


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Με πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο καραπάνος στο Υπουργείο Γεωργίας και με σωρεία πλαστών διπλωμάτων στη τσέπη του, για τις δύσκολες μέρες.





Ο αγροτικός τομέας εδώ και πάρα πολύ καιρό, υποφέρει από την εγκατάλειψη της υπαίθρου, μιας και οι νέοι άνθρωποι μετακομίζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, πιστεύοντας να βρουν μια καλύτερη ζωή και περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Κάποιοι όμως προτυπούν και ακολουθούν την ακριβώς αντίθετη πορεία, μιας και πληροφορήθηκαν ότι, η επαρχία διψά για νέους ανθρώπους ικανούς και παραγωγικούς. 

Αυτή την ανάδρομη πορεία ακολούθησε και ο πρώην δήμαρχος του Μεσολογγίου, καραπάνος, ο οποίος παρότι είχε βαριά διπλώματα από σχολές του εξωτερικού και διετέλεσε διευθύνον σύμβουλος της coca - cola π.χ, προτίμησε να δώσει τα φώτα του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως ιδιαίτερος του Λιβανού. 

Ελάχιστοι είναι αυτοί που μέχρι σήμερα, δεν έχουν ακούσει το τηλέφωνό τους να χτυπά με τη φωνή του καραπάνου από την άλλη πλευρά να τους λέει: Σας τηλεφωνώ από το Γραφείου του Υπουργού Γεωργίας, εκ μέρους του ίδιου του υπουργού και σας μεταφέρω την παράκληση του, για να αγοράσετε από το τάδε μαγαζί ή να προσλάβετε αυτόν τον δικηγόρο ή μελετητή. 
...

Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει στις επόμενες αναρτήσεις, οι οποίες θα συνοδεύονται από αποκαλύψεις.

Ψάξαμε λοιπόν το βιογραφικό του καραπάνου και τι διαβάζουμε  ΕΔΩ

Ο καραπάνος αγαπητοί φίλοι, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σπουδές στον κλάδο της Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και έλαβε  μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master) στο Marketing  από το Πανεπιστήμιο Middlessex του Λονδίνου.

Και να 'ταν μόνο αυτό  !!! Ο καραπάνος, μάλιστα ο νίκος καραπάνος, διετέλεσε  διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία 3E- Cola-Cola Hellas, διευθυντής ανάπτυξης στην εταιρεία ΑΖEL AEΒΕ και γενικός διευθυντής ανάπτυξης στην Εταιρεία  VILLEROΥ & BOCH.

Σήμερα είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρίας  SANIMPEX LTD  η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, Διεθνείς Οίκους ειδών υγιεινής και πλακιδίων με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Καταλάβατε τώρα γιατί η coca-cola πάει με όλα, όπως λέει και το τραγούδι των κρετινέρος ;;; 

Καταλάβατε από που το έχει το χρήμα ο καραπάνος και γι' αυτό δεν μπορεί να σταθεί οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος του για υπεξαίρεση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο; 

Όσο για το ότι είναι βασικός μέτοχος σε εταιρεία ειδών υγιεινής παγκοσμίου κλάσεως, δεν αμφιβάλαμε ποτέ, μιας και είναι τα μόνα πλακάκια και μπανιέρες, που παρουσιάζουν το φαινόμενο της αυτανάφλεξης.

Όμως και πάλι ο προβληματισμός μας δεν είναι εκεί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως και γιατί ο Λιβανός εμπιστεύθηκε μια νευραλγική θέση στο γραφείο του, σε ένα τύπο, ο οποίος και παρουσιάζει ψευδή στοιχεία στο βιογραφικό του και αποτυχημένος δήμαρχος υπήρξε και καταγγελίες κακοδιαχείρισης υπήρξαν, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο καραπάνος έχει ήδη καταδικαστεί για υπεξαίρεση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο με δυο αποφάσεις, που αφορούν ποσά 200 και 300 χιλιάδων ευρώ. 

Ειρήσθω εν παρόδω, κάποιοι αναρωτιούνται, πως και δεν το πήρε χαμπάρι ο σαΐνις δήμαρχος Λύρος, μιας και ξέρουμε ή τουλάχιστον μας είπε ότι θα ξεσκεπάσει τις ατιμίες του καραπάνου και θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Ας είμαστε έστω και για μια φορά επιεικείς με τον καημενούλη δημαρχάκο.

Ποιος από τους νομικούς του συμβούλους, θα ανακάλυπτε την καταδίκη καραπάνου, ο Αθανασίου ή ο Παπουτσάκης;  οι οποίοι προσέτρεξαν μάλιστα να τον υπερασπιστούν, απέναντι στους δημότες που του έβγαλαν την ακίνητη περιουσία, στο σφυρί; 

Συνεχίζουμε το ψάξιμο και πέφτουμε πάνω στο διορισμό καραπάνου στο Υπουργείο Γεωργίας και ανακαλύπτουμε ότι, ο νικόλας μας έχει προσληφθεί με πτυχίο Δ.Ε, δηλαδή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή, σίγουρα έχει πτυχίο Δημοτικού σχολείου, για Λυκείου, δεν παίρνουμε όρκο. 


Πιστέψαμε ότι είναι οφθαλμαπάτη, πιστέψαμε ότι είναι ακόμη μια μπαγαποντιά του ευτραφούς μπανιέρα.

Διαψευστήκαμε... όλα ήταν πέρα για πέρα αληθινά. 

Το μεγαλοστέλεχος της coca-cola και άλλων παγκόσμιων κολοσσών, ο κάτοχος master στην οικονομία, προσλήφθηκε ως ταπεινός απόφοιτος μαθητής του δημοτικού σχολείου και ως λυκειόπαιδο...

Που είναι οι περγαμηνές σου Κολοσσέ μας ; Που είναι τα master σου να τους τα τρίψεις στη μουράκλα τους; Που είναι οι μετοχές σου, να τους στείλεις όλους για πασατέμπο, στο διάλειμμα της υπουργικής σου εργασίας; 

Εσείς κύριε Υπουργέ, γιατί αυτή η αδικία; Γιατί αυτός ο εν εξελίξη ρατσισμός; μήπως επειδή  είναι ευτραφής ; ή μήπως θέλετε να κάνετε οικονομία στο μισθολόγιο του μάγιστρου των οικονομικών επιστημών; 

Πέρα όμως από τη πλάκα, καλό είναι να μας εξηγήσει ο κ. Λιβανός πως είναι δυνατό, να προσλαμβάνεται στη θέση του ιδιαίτερου  στο Υπουργείο, ένας άνθρωπος του δημοτικού, χωρίς κάποια άλλα προσόντα, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για κλοπή χρημάτων από το δήμο Μεσολογγίου, έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί από τους δημότες και ακόμη και σήμερα, ξεδιάντροπα πουλά τη θέση του, εκβιάζοντας στο όνομα του Υπουργού Λιβανού (μιας και μιλά, δήθεν  εκ μέρους του), επαγγελματίες, αγρότες και προμηθευτές. 

Η συνέχιση της παρουσίας του στο Υπουργείο, έχει ρίξει στα τάρταρα την προσπάθεια του Λιβανού να αναδειχθεί, να αφήσει το αποτύπωμά του στο Υπουργείο και καθιστά συνυπεύθυνο τον ίδιο τον Λιβανό, για τους εκβιασμούς που ασκεί σε καθημερινή βάση, ο άνθρωπος απάτη.

Πάνω απ' όλα όμως ο κ. Λιβανός θα πρέπει να δώσει σοβαρές εξηγήσεις για την πρόσληψη ατόμου με απολυτήριο δημοτικού σχολείου, όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι στο γραφείο του, κατέχουν πραγματικά διπλώματα ανωτάτων σπουδών και έχουν δώσει το παρόν τους στη ζωή και την παραγωγική εργασία. 


Μ.Ε.Π 


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...