Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε ο αντιδήμαρχος των αντιδημάρχων... Καραπάνος. Συνελήφθη μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου




Μαύρη Παρασκευή σήμερα για τον αντιδήμαρχο Καραπάνο, συνελήφθη μετά από μπλόκο της αστυνομίας στο ραδιομέγαρο, όπου και γίνονταν η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Την προηγούμενη μέρα,  ο Καραπάνος, είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αγ. Θωμά, ο οποίος πήγε να κάνει τα παράπονά του στο γραφείο του αντιδημάρχου και να καταγγείλει το γεγονός, ότι η υπηρεσία καθαριότητας, ακόμη και σήμερα, πετά τα σκουπίδια του δήμου στο κατεστραμμένο κύτταρο, από την τελευταία πυρκαγιά, στο ΧΥΤΑ,  όπου είχε εκδηλωθεί πριν λίγες μέρες. 

Η αντίδραση του Καραπάνου ήταν, αν μη τι άλλο ... τσαμπουκαλεμένη, μιας και δεν υπήρχε απάντηση στις καταγγελίες του προέδρου, αλλά και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Καραπάνος θέλησε να υπενθυμίσει στον πρόεδρο του Αγ. Θωμά, ότι είναι εν ενεργεία αστυνομικός, άρα και η όποια εξουσία, αρχίζει και σταματά στον ίδιο. 
...

Αποτέλεσμα της φασαρίας ήταν, ο πρόεδρος να προσφύγει στην εισαγγελία, όπου και διατάχθηκε η σύλληψη  του Καραπάνου, ώστε να περάσει αυτόφωρο. 

Η ευκαιρία δόθηκε με τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρότι ο ίδιος ο Καραπάνος πίστευε ότι οι συνάδελφοί του θα τον προστατεύσουν και δεν θα τον συλλάβουν.

Όταν έγινε γνωστό ότι η αστυνομία έχει μπλοκάρει την είσοδο, ο Καραπάνος επιχείρησε να το σκάσει από τη πίσω πόρτα, αλλά και εκεί τον περίμεναν τα καλόπαιδα, οπότε και αποφάσισε να βγει ως ήρωας του Τρωικού πολέμου από την κεντρική πύλη του ιερού ραδιομεγάρου.

Στη θέα ότι κάποιος τραβά φωτογραφίες, ο Καραπάνος έκανε ένα σλάλομ από το παράθυρο του περιπολικού, ώστε να μην φανεί το πρόσωπό του, αποδεικνύοντας έτσι και το αξιόμαχο του σώματος που υπηρετεί. 

Η καθ' αυτό συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, (περισσότερες λεπτομέρειες, θα έχουμε αύριο) απέδειξε ότι δημοτική αρχή δεν υπάρχει, όλα έχουν τελειώσει και ο τελευταίος καλείται να κλείσει τη πόρτα, μιας και οι περισσότεροι από την τρελοπαρέα, των εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων, είτε αποχωρούν αθόρυβα στα νύχια και με σιγή ασυρμάτου, είτε μετρούν μέρες για να συγκατοικήσουν με τον Καραπάνο στο κελί το 13. 

Το γελοίο της υπόθεσης είναι η ανακοίνωση που έβγαλε χθες ο Καραπάνος, μετά τον διαπληκτισμό του με τον πρόεδρο του Αγ. Θωμά 

Πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι υπέβαλε μήνυση σε βάρος μου ο Πρόεδρος του Αγίου Θωμά κ. Πασπαλιάρης.

Πραγματικά έστω και έτσι χαίρομαι που τα αντανακλαστικά του προέδρου αφυπνίστηκαν και θυμήθηκε ότι είναι πρόεδρος του Αγίου Θωμά και έχει ρόλο.

Τα τελευταία 5 χρόνια ήταν σε λήθαργο, όσον αφορά τουλάχιστον τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου!!!!

Να τον πληροφορήσω, βέβαια, ότι η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Αντιδήμαρχος δεν εκβιάζεται και δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία συνδιαλλαγής!

Κύριο και βασικό μέλημα μου είναι το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών. Συμπαθέστατε, κατά τα αλλά πρόεδρε, όχι όπως ήξερες …. όπως βρήκες!

Και φυσικά εκτός από τις ανυπόστατες δηλώσεις για απειλή θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις για το τι δουλειά είχες εντός του χώρου του ΧΥΤΑ τις τελευταίες μέρες……

Ολισθαίνοντας δε κι άλλο σήμερα έφτασες μέχρι και να απειλήσεις υπαλλήλους του Δήμου!!!

Νίκος Καραπάνος

Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας


Είστε για γέλια κύριοι, άντε σπίτια σας, μη σας μαζέψει έναν έναν το περιπολικό. Πολύ σας ανεχθήκαμε ...


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: