Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Έκτακτη Ανακοίνωση του ιερού Ραδιομεγάρου Μεσολογγίου - Την κατάφορη αντίθεση του εκφράζει η δημοτική αρχή, στον ιό της Μποτσουάνας






Την κατάφορη αντίθεσή του εκφράζει η δημοτική αρχή του Λύρου, απέναντι στην ύπουλη συμπεριφορά του ιού...  covid 19.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

H τελευταία μετάλλαξή του κορονοϊού , σε ιό της γνωστής  Μποτσουάνας, σκοπό έχει να παραπλανήσει τους δημότες του ιερού δήμου μας, ώστε να νομίσουν ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που ζούμε, έχει λήξει  και έτσι με αυτό το τρόπο, να ξαναβγούν οι δημότες μας  ανέμελοι στο δρόμο για να πετάξουν  τα σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων.

Συνδημότες και Συνδημότισσες, μη σας παραπλανάει η ονομασία, ο ιός είναι εδώ και είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις ακόμη και στο δημοτικό συμβούλιο, για εμάς χωρίς εμάς. 
...

Η νέα παραλλαγή δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επανάληψη των πεπραγμένων, της κατάπτυστης πρώην δημοτικής αρχής, την οποία και καταγγείλαμε εντόνως σε όλα τα επίπεδα.

Η αγαστή συνεργασία, του γιου της Μποτσουάνας,  με δυνάμεις της ήσσονος, αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, αποδεικνύει περίτρανα ότι η μόνη αξιόπιστη δύναμη αντίστασης, εντός των τειχών, είναι ο αρχηγός Λύρος και τα εναπομείναντα παλικάρια του.  

Δεν θα τους περάσει, για ακόμη μια φορά, οι δημοτικές μας δυνάμεις , ενωμένες θα σταθούν επάξια στο ρόλο τους, με περίσσιο θάρρος και αυταπάρνηση, ώστε να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια του ιερού ραδιομέγάρου.

Εκφράζουμε παράλληλα την συμπάθειά μας στη μητέρα του ιού, την οποία και φιλοξενήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη πόλη μας και την διαβεβαιώνουμε ότι... τίποτε δεν έχουν να χωρίσουνε , λευκοί και νέγροι εργάτες. 

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, παριστάμεθα μπροστά σας, ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές της φίλης χώρας Μποτσουάνα και καλούμε το εκεί,  αντίστοιχο  δημοτικό συμβούλιο, να αποτάξει τον ιό της, τρείς φορές, φτύνοντας στο κόρφο της, ώστε να εξουδετερωθεί η νέα θανάσιμη απειλή.

Το σύνθημά μας είναι :

Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα


Δεν υπάρχουν σχόλια: