Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Τα σκουπίδια έπνιξαν το παραμελημένο Αιτωλικό





Ήταν παραμελημένο το Αιτωλικό ήρθε και η κρίση ανικανότητας της δημοτικής αρχής με το ΧΥΤΑ (και όχι μόνο)  και ολοκλήρωσε τη καταστροφή.

Η μόνη κερδισμένη τελικά  από την υπόθεση σκουπίδια, ήταν μόνο η αντιδήμαρχος καθαριότητας Μελαχρή, η οποία μάλλον προέβλεψε τη κρίση που έρχονταν και έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να γίνουν προσλήψεις με 8μηνα, στο τομέα της καθαριότητας, ώστε να τους δώσει δουλειά στο φαγάδικο που διατηρεί και στο σπίτι της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Λύρος έχει ιδιωτικοποιήσει 8μηνήτη στην ΤΕΒΕΚ, αν όχι σε καθημερινή βάση, σε ας το πούμε συχνή πυκνή συχνότητα.

Και εάν καλά κάνανε τα παιδιά, αυτά που θα γυρνούσαν ανατρεπτικά- δημιουργικά τη σελίδα της τοπικής αυτοδιοίκησης στο τόπο μας, εμείς τι κάνουμε, με όλο αυτό τον όγκο σκουπιδιών, που έχει μαζευτεί στους δρόμους και απειλεί την δημόσια υγεία, επειδή ο δήμαρχος και το επιτελείο του είναι ανίκανοι ; 
...

 Γιατί οι Σύλλογοι δεν προσφεύγουν στη δικαιοσύνη; 

Γιατί δεν πάμε όλοι μαζί, ακόμη και αύριο το πρωί, να τους πετάξουμε έξω από το πρώην δημαρχείο της πλατείας; 

Γιατί δεν ζητάμε τα χρήματά μας πίσω, τα οποία μας τα παίρνουν κάθε μήνα, με τη μορφή δημοτικού φόρου; 

Γιατί δεν τους ζητάμε το λογαριασμό, που πήγαν τα χρήματα που εισέπρατταν, από τη πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων τους, για να πετάνε όπως είπαν τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ της Ναυπάκτου; 

Η ίδια η δικαιοσύνη γιατί δεν επεμβαίνει αυτεπάγγελτα; Πόσο θα ζούμε ακόμη στη σκιά του παραδικαστικού στο Μεσολόγγι; 

Έχουμε πανδημία τελικά ή είναι μια φούσκα της τηλεόρασης και των ΜΜΕ; 

Οι φωτογραφίες που πήραμε από το φίλο μας Γιάννη στο φατσοβιβλίο, δείχνουν την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, αλλά αποδεικνύει και την εγκατάλειψη που βιώνει το Αιτωλικό από την αόρατη και επικίνδυνη δημοτική αρχή του Λύρου.

Σε κάποιες φωτογραφίες θα δείτε ότι στο Λιμανάκι, υπάρχουν ακόμη πεταγμένες οι σανίδες από τις επιδιορθώσεις που έγιναν στο διάδρομο, πριν από ενάμιση μήνα.

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι η λιμνοθάλασσα έχει γεμίσει, εκτός από την ανικανότητα του δημάρχου και με πλαστικές σακούλες, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Για το τέλος θέλουμε να ρωτήσουμε τον ανικανοΚώστα, εάν  μη γένοιτο, έρθουν βροχές και καταιγίδες, τι θα κάνετε με τα φρεάτια που θα έχουν βουλώσει από τα σκουπίδια; 

Παραιτηθείτε πριν είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα από την βλακεία και την ανικανότητά σας.















Ο ΔΡΑΚΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: