Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της συμμορίας Υψηλών Προσώπων του δήμου Μεσολογγίου.





Από το πρωί τρέχουν οι εξελίξεις για τα φερόμενα μέλη που αποτελούν την εγκληματική οργάνωση, με κέντρο το δήμο Μεσολογγίου.

Οι κατηγορούμενοι είχαν κληθεί από την εισαγγελία Πατρών για να τους επιδοθεί το ένταλμα προσωρινής  κράτησης.

Όπως ήταν φυσικό, ζητήθηκε αναστολή της κράτησης από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων, αλλά η εισαγγελία τους έδωσε προθεσμία μέχρι τις 10 σήμερα το πρωί.

 

Σήμερα μια πλειάδα δικηγόρων, μαζί με ορισμένους από τους κατηγορούμενους,  παρέλασε από το γραφείο της εισαγγελίας, ζητώντας την αναστολή της  απόφασης για κράτηση, μιας και η δίκη τους είναι σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η απόφαση τελικά ήταν, να καταβάλει εγγύηση 75.000 ευρώ έκαστος, μέχρι στις 12 σήμερα το μεσημέρι.

...

Όταν αυτή καταβλήθηκε και μάλιστα με μεγάλη άνεση από ορισμένους, τότε η εισαγγελία τους άφησε ελεύθερους, αλλά με προϋπόθεση του κατ’ οίκον περιορισμό και με τη τοποθέτηση του γνωστού βραχιολιού, ώστε να ελέγχονται κάθε στιγμή για το που βρίσκονται.

Βέβαια η ιστορία δεν τελειώνει εδώ, μιας και τη Δευτέρα έχουν κληθεί εκ’ νέου στην εισαγγελία, ώστε να αποφασισθεί ο εγκλεισμός τους  , μέχρι την ημερομηνία της δίκης τους.

Κάποιοι λόγω θέσης στο δημόσιο βίο ή στο κρατικό μηχανισμό, μάλλον γλιτώνουν την προσωρινή κράτηση, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα φοράνε μέχρι τότε το βραχιολάκι και θα παραμένουν εντός του σπιτιού τους.

Η απάντηση των γνωστών αγνώστων, υψηλόβαθμων κουκουλοφόρων εγκληματιών του δημόσιου βίου, ήταν να παραβρίσκονται σε δημόσια θέα σε καφετέριες (όντας πλήρως εμβολιασμένοι), κηδείες και κάθε λογής κοινωνική συνάθροιση, ώστε να αποδείξουν το αναπόδειχτο…

Τα εγκλήματα που τους βαραίνουν για την ακρίβεια είναι:

   Σύστασης εγκληματικής οργάνωσης,

Απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση,

Υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή,

 Παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης,

Απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

 και τα πλημμελήματα της Υπεξαγωγής Εγγράφων, Συκοφαντικής Δυσφήμισης και Ψευδούς Καταμήνυσης

   Η λεία τους από τις υπεξαιρέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς και από κρατικά ταμεία, υπολογίζεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, όσο για τις υπεξαιρέσεις εγγράφων, αυτές τους διασφάλιζαν το αλαλούμ εάν και εφόσον γίνονταν έλεγχος από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, όπως βέβαια και η μη εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων.

Και κάπου εδώ ανοίγει ο νέος κύκλος για το ποιος βοηθούσε εκ’ των έσω , ώστε να καλύπτονται όλοι αυτοί οι αξιότιμοι.

Ίσως ο πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ο οποίος ήρθε πρώτος σε ψήφους πανελλήνια και για τον οποίο  δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητούμε, ίσως  μας διαφωτίσει καλύτερα.


 Μ.Ε.Π 

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Εξάρθρωση Εγκληματικής Ομάδας αποτελούμενη από νυν και πρώην δήμαρχο, καθώς και από πρόσωπα υπεράνω υποψίας.




Βόμβα μεγατόνων όπως είπαμε έχεις σκάσει στη περιοχή μας , μιας και τα νέα που μας έρχονται από την απέναντι όχθη, είναι τουλάχιστον τραγικά.

Από χθες  το πρωί εκτυλίσσεται ένα δράμα ή μάλλον ένα θρίλερ Χιτσκοκικών διαστάσεων, μιας και από ότι μαθαίνουμε η Ασφάλεια έχει εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα, μια εγκληματική ομάδα, υψηλών προσώπων, πέραν κάθε υποψίας, οι οποίοι ως αντικείμενο είχαν την υπεξαίρεση χρημάτων, ιδιαιτέρως μεγάλων ποσών, από ιδιώτες αλλά και από κρατικά ταμεία. 

 Αυτή τη στιγμή όλοι αυτοί οι κύριοι παλεύουν για να αποδείξουν στους δικαστές, ότι δεν είναι άξιοι φυγής, ότι είναι αξιότιμα και ευυπόληπτα  μέλη της κοινωνίας του Μεσολογγίου και της Πάτρας, με απώτερο σκοπό,  να μην μπουν στα κρατητήρια μέχρι να γίνει η δίκη τους, που είναι αρχές του Φλεβάρη. 

Η εγκληματική ομάδα που εξάρθρωσε η Ασφάλεια της Πάτρας, αποτελείτε από : 
...
Εν Ενεργεία Δήμαρχο μετά της συζύγου του 
Πρώην Δήμαρχο 
Πρώην Επόπτη Αλιείας 
Δικηγόρους από Μεσολόγγι και Αιτωλικό 
Συμβολαιογράφους 
Επιχειρηματίες 
Δημοσίους Υπαλλήλους 

Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε το σύστημα καταρρέει, αν ήδη δεν έχει καταρρεύσει,  μιας και ο πυλώνας που το στήριζε, μάλλον αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο με όλη αυτή τη βρομιά και τη δυσωδία που έχει μαζευτεί στη περιοχή μας.

Δυστυχώς αυτές οι εξελίξεις  δεν είναι απόρροια του αγώνα μιας συνειδητοποιημένης μάζας ανθρώπων, αλλά  ενός κρατικού μηχανισμού που επιτέλους αποφάσισε να παίξει το ρόλο του.

Το εάν θα παραμείνουν ελεύθεροι αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη τους, θα το μάθουμε αύριο το πρωί, μιας και πήραν προθεσμία μέχρι τότε.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η μόνη άμυνα αυτών των αξιότιμων, είναι οι επαφές και η θέση τους  στα  πολιτικά κέντρα εξουσίας και εκεί ακριβώς  θα φανεί η πραγματική τους δύναμη επιβολής αποφάσεων. 

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι:

Υπεξαίρεση  χρημάτων
Υπεξαίρεση εγγράφων 
Απιστία
Πλαστογραφία 
Συκοφαντική Δυσφήμιση 

και πολλές άλλες υποκατηγορίες, μιας απίστευτης εγκληματικότητας, από ανθρώπους που ψηφίσαμε, που εμπιστευθήκαμε και τους καταστήσαμε ρυθμιστές της καθημερινής μας ζωής. 

Πιστεύουμε ότι η εισαγγελία θα πράξει το αυτονόητο και θα καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία από τον πολύπαθο τόπο μας. 

 
Μ.Ε.Π 
Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΤΑΚΤΟ : Σκάει βόμβα Μεγατόνων στη Δημοτική Αρχή... με προεκτάσεις σε όλη τη κοινωνία. Ξεχάστε τη πραγματικότητα που ξέρατε ...



Απρόσμενες εξελίξεις, αναμένονται από ώρα σε ώρα, με προεκτάσεις σε όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής του δήμου Μεσολογγίου, . 

Ένα είναι σίγουρο!  Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο... 

Ο παλαιός κόσμος της Πολιτικής, της Νομικής, της Επιχειρηματικότητας και του Δημοσίου, αποχαιρετούν το Δήμο μας αφήνοντας πίσω τους τον Όλεθρο και την απόλυτη Καταστροφή.

Νεότερα , σε λίγο ... 


Μ.Ε.Π 



Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Και αν ξυπνούσαμε ένα πρωί χωρίς δήμαρχο; Υπάρχουν λύσεις ; Τι λέει η αντιπολίτευση ;





Όλα δείχνουν με μαθηματική ακρίβεια την κατάρρευση της σημερινής δημοτικής αρχής. 

Δεν χρειάζεται κάποιος να ανήκει στην αντιπολίτευση, ούτε βέβαια στους ορκισμένους αντιπάλους του σημερινού δημάρχου για να δει αυτό το σενάριο ή μάλλον την πιθανότητα, αυτό να γίνεται πραγματικότητα. 

Απλά κανείς μας δεν διανοείται ακόμη και να το φανταστεί, γιατί ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα, ποτέ εν ενεργεία δήμαρχος δεν αποπέμφθηκε, παρότι του άξιζε, για ένα απλούστατο λόγο... Όλες οι δημοτικές αρχές είχαν και έχουν την πολιτική και δικαστική εξουσία με το μέρος τους.
...

 
Εμείς λοιπόν θέτουμε στα ίσα το ερώτημα:
 Εάν ένα από τα στηρίγματα της δημοτικής αρχής αποχωρήσει από αυτή την υπερπροσπάθεια, ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση;

Έχει επεξεργαστεί όχι μόνο η αντιπολίτευση, αλλά το σώμα του δημοτικού συμβουλίου την επόμενη μέρα του ιερού ραδιομεγάρου ή πιστεύει κάποιος ότι όλα θα μπουν στον αυτόματο πιλότο; 

 Μπορεί η σημερινή εικόνα και παρουσία της δημοτικής αρχής να παραπέμπει σε μια άυλη, ανούσια και αόρατη άσκηση των καθηκόντων της... όμως  το νομικό πλαίσιο του Κλεισθένη, επιβάλει  στο δημότη και στο δημοτικό σύμβουλο,  μόνο την προάσπιση  του προσώπου του εκάστοτε δημάρχου, ακόμη και αν αυτό έρχεται ενάντια στα συμφέροντα του τόπου του.

Οι εξελίξεις για τη δημοτική αρχή είναι άσχημες και θα γίνουν ακόμη ποιο  δυσάρεστες όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των ενεργειών της δικαστικής εξουσίας εναντίον της.

Ίσως ζούμε τις τελευταίες μέρες αυτής της δημοτικής αρχής, όπως τη γνωρίζουμε και καλό θα ήταν να αρχίσουν οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα διαδεχθούν τους σημερινούς εκπροσώπους.

Το έργο αυτό είναι ακόμη ποιο δύσκολο, γιατί στο κυκλώνα  που έρχεται βρίσκονται σε ομόκεντρο στροβιλισμό ακόμη και ηγετικά στελέχη της αντιπολίτευσης.

Είναι ίσως η μόνη φορά που ευχόμαστε να βγούμε ψεύτες, αλλά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές .

Ας ξεβολευτούμε λοιπόν όλοι μας, από την διαδικασία της στείρας αντιπολίτευσης, της εκ του ασφαλούς αντιπαράθεσης και ας προετοιμαστούμε με προτάσεις και παρεμβάσεις στη νέα πραγματικότητα που ενδέχεται ακόμη και αύριο να μας χτυπήσει τη πόρτα... 


Μ.Ε.Π 

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΕΜΒΟΛΙΑ COVID> Στο 98% η θνησιμότητα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Eμβολιασμός-φιάσκο και για τους υπόλοιπους [Truth or Fiction> Vaccines Protect Against Hospitalization & Death]

Οι πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι στην πραγματικότητα μια εκδήλωση εμβολιασμών που απλά δεν είχαν αποτέλεσμα


Κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της πανδημίας, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι επιστήμονες και οι διασημότητες επέλεξαν όλοι να αγνοήσουν τον ορισμό του εμβολίουΤα εμβόλια εξ ορισμού κάνουν μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι να διεγείρουν την παραγωγή αντισωμάτων (και ειδικών για αντιγόνο κυττάρων). Αυτή είναι η ουσία του προβλήματος με τη στρατηγική «μόνο εμβολιασμός» για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ότι κάνει μόνο ένα πράγμα.

Βy Chessmaster/ ΖeroHedge_Wednesday, Jan 19, 2022 – 14:08

Οι μεταλλάξεις συνεχίζουν να μαστίζουν τη στρατηγική που αφορά μόνο τα εμβόλια και γι’ αυτό τελικά ανοίγει η συζήτηση για τα από του στόματος αντιικά. Ο στόχος του εμβολίου είναι να εκπαιδεύσει το σώμα να προετοιμαστεί για μια λοίμωξη, ώστε να μπορέσει να εξαλείψει τη λοίμωξη τόσο γρήγορα ώστε ένα άτομο να μην έχει συμπτώματαΟι πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι στην πραγματικότητα μια εκδήλωση εμβολιασμών που απλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Τα εμβόλια και τα αντισώματα έχουν οφέλη μόνο στο ιογενές στάδιο της νόσου και αυτό το γεγονός χάνεται σε πολλούς που εσφαλμένα πιστεύουν ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν άμεσα τον θάνατο. Έχει δοθεί αδικαιολόγητη εξάρτηση από τα εμβόλια αντί για μια πολυεπίπεδη προσέγγιση στην πανδημία που περιλαμβάνει μάσκες, αερισμό, δοκιμές εξουδετερωτικών αντισωμάτων, από του στόματος αντιικά και θεραπευτικά.

...

The Base Security Analogy – Ποιος είναι ο πραγματικός ήρωας;

Τα εμβόλια από πολλές απόψεις είναι ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας που υπάρχει σε μια στρατιωτική βάση. Οραματιστείτε το ανοσοποιητικό σύστημα να επιβλέπει την ασφάλεια της βάσης και διαθέτει μια ποικιλία εργαλείων για την άμυνα. Οι κάμερες γύρω από τον φράχτη έχουν σχεδιαστεί για να συλλαμβάνουν μια εχθρική δύναμη σε μια συγκεκριμένη περιοχή και στη συνέχεια να στέλνουν μια ομάδα απόκρισης για να συναντήσουν τον εχθρό. Εάν ο εχθρός αποφύγει την πρώτη γραμμή άμυνας και μπει μέσα στην περίμετρο, θα στοχεύσει την εντολή και τον έλεγχο για να εμποδίσει την ικανότητα της βάσης να τοποθετήσει μια συντονισμένη άμυνα. Μόλις ειδοποιηθούν, οι ομάδες απόκρισης πρέπει να ενεργήσουν πολύ γρήγορα. Διαφορετικά, ο εχθρός θα βγάλει νοκ άουτ τη διοίκηση και τον έλεγχο στο αρχηγείο. Εάν ο εχθρός είναι σε θέση να χτυπήσει έξω την εντολή και τον έλεγχο, το επόμενο βήμα του είναι το καταφύγιο με όλα τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία για να αναγκάσει την παράδοση.

Ένα εμβόλιο είναι σαν να έχεις μισθοφόρους στρατιώτες αντισωμάτων τοποθετημένους ακριβώς μέσα στον φράχτη σε μια περιοχή που ξέρεις ότι ο εχθρός πρόκειται να επιτεθεί. Δεν ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η εχθρική δύναμη ή πότε ή πού θα επιτεθούν, αλλά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα κινητοποίησης σε σχέση με τη χρήση μόνο καμερών ασφαλείας για την ανίχνευση της επίθεσης και μετά την ταχύτητα στην άμυνα.

Αν υποθέσουμε ότι ένα τεράστιο ιικό φορτίο ή ένα μεγάλο κύμα εχθρού εξουδετερώνει τα στρατεύματα των μισθοφόρων αντισωμάτων και δημιουργεί μια σημαντική μόλυνση, εναπόκειται στα άλλα στρώματα άμυνας να προστατεύσουν τη βάση από βλάβη. Τα αντισώματα των μισθοφόρων απλώς παρέχουν ένα πλεονέκτημα στην αρχική φάση της επίθεσης, αν η πτώση της βάσης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα άλλα στρώματα άμυνας.

Στον κόσμο του Fauci, αποκαλεί τους μισθοφόρους που καταστράφηκαν και άφησαν τον εχθρό να φτάσει στις πύλες του καταφυγίου ήρωες της ιστορίας αντί για τις τακτικές δυνάμεις που ήταν σε θέση να ανατρέψουν τον εχθρό στο καταφύγιο. Το εμβόλιο είναι ο ήρωας μόνο όταν προστατεύει από τη μόλυνση. Ο ισχυρισμός ότι το εμβόλιο είναι ο ήρωας για κάτι που έχει επιτύχει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου δεν είναι πιο δίκαιο από το να κατηγορείς το εμβόλιο για τους θανάτους από λοιμώξεις. Είναι το εμβόλιο αποτυχημένο λόγω θανάτων από πρωτοφανείς λοιμώξεις; Όχι βέβαια γιατί το σπαθί κόβει αμφίδρομα. Τα εμβόλια συσχετίζονται με τη θνησιμότητα, αλλά δεν αποτελούν αιτία πρόληψης, όπως θα ήθελαν να πιστεύετε πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και όχι τον θάνατο

Η ιδέα ότι οι εμβολιασμοί μπορούν να αποτρέψουν τον θάνατο είναι μια στατιστική ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο έγκαιρα και πετάμε ό,τι γνωρίζουμε για τις υποκείμενες παθήσεις εντελώς έξω από το παράθυρο. Όταν το CDC καθόρισε αυτή την ταξινόμηση που συνδυάζει τη νοσηλεία και τον θάνατο, ήταν για δραματικό αποτέλεσμα να τονίσει μια διαφορά ώστε να ενθαρρύνει τους εμβολιασμούς δείχνοντας ένα χάσμα στην πιθανότητα θανάτου.

Σίγουρα δεν υπήρχε καμία επιστημονική λογική, καθώς οι ρυθμοί με τους οποίους τα μη εμβολιασμένα και τα εμβολιασμένα άτομα προχωρούν από τη νοσηλεία στο θάνατο είναι σχεδόν ακριβώς τα ίδια. Αυτή η ολοκληρωμένη ταξινόμηση τελικά απέτυχε και βοήθησε ένα κίνημα Anti Vaxx να φτάσει σε κρίσιμη μάζα αφού η επίτροπος του CDC Δρ. Rochelle Walensky επινόησε τη φράση «πανδημία των μη εμβολιασμένων» και στη συνέχεια ζήτησε από τον Biden να την απηχήσει. Αυτό δημιούργησε στίγματα στην πανδημική προσέγγιση αφήνοντας χώρο μόνο για δύο πολικές αντίθετες ιδεολογίες. Η ιδέα της επιδίωξης θεραπειών σε συνδυασμό με εμβόλια απουσίαζε εντελώς από την αφήγηση. Και οι δύο πλευρές άρχισαν να διαστρεβλώνουν δεδομένα για να ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις τους και σε πολλές περιπτώσεις απλώς δεν ήταν ακριβή.

Είναι ανειλικρινές να σύρουμε την κατάσταση του εμβολιασμού στη συζήτηση για τη θνησιμότητα, η οποία από την αρχή της πανδημίας αφορούσε πάντα άτομα με υποκείμενες παθήσεις. Αντίθετα, δεν ήταν σωστό για τους ανθρώπους να λένε συνοπτικά ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και δεν λειτουργούν παρά τις σωρούς επιστημονικών στοιχείων για το αντίθετο. Δυστυχώς, το μήνυμα της κοινής λογικής της κυκλοφορίας αντιικών από του στόματος στην αγορά μαζί με ολοκληρωμένες δοκιμές για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού χάθηκε εντελώς.

Εμβόλια μικρής αξίας για ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς

Οι άνθρωποι πρέπει να ακούσουν την αλήθεια ότι τα εμβόλια λειτουργούν για άτομα με ικανό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά το όφελος μετριέται σε ημέρες και ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια του ιογενούς σταδίου της νόσου. Εάν έχετε υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και έχετε ανοσία σε κίνδυνο, τα εμβόλια προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία. Μελέτες από το University of Pittsburgh έδειξαν δραματική μείωση των εξουδετερωτικών αντισωμάτων.

«Ενώ το 98,1% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας παρήγαγαν αντισώματα μετά τον εμβολιασμό, μόνο το 37,2% των εμβολιασμένων ασθενών με μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων ήταν θετικοί για αντισώματα54,7% των ασθενών με καρκίνο του αίματος. Το 82,4% των ασθενών με καρκίνο συμπαγούς όγκου και το 83,8% των ασθενών με αυτοάνοσες διαταραχές. Αντίθετα, το 94,6% των ασθενών με HIV δημιούργησαν αντισώματα.

Μεταξύ των ασθενών με μεταμοσχεύσεις συμπαγών οργάνων, οι ασθενείς με μεταμόσχευση πνεύμονα είχαν ιδιαίτερα κακή ανταπόκριση στον εμβολιασμό, με μόνο το 22,2% να παράγει αντισώματα. Οι ασθενείς με μεταμόσχευση ήπατος τα πήγαν καλύτερα, με το 60,6% των συμμετεχόντων στη μελέτη να παράγει αντισώματα μετά τον εμβολιασμό. Οι ασθενείς που έλαβαν το μόσχευμά τους πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είχαν λιγότερες πιθανότητες να ανταποκριθούν στον εμβολιασμό από εκείνους που είχαν μεταμοσχευθεί νωρίτερα».

Αυτή η αλήθεια για τα χαμηλά αντισώματα σε άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις φαίνεται να είναι ο κρίκος που λείπει που θα μπορούσε να γεφυρώσει το χάσμα. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να κοιτάζουν περισσότερο από τα εγκεκριμένα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται μόνο σε περιβάλλον εξωτερικών ασθενών. Το κοκτέιλ της Regeneron έδειξε ποσοστό θνησιμότητας 24% έναντι 30% στο πρότυπο περίθαλψης σε άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Ήταν σε θέση να σώσει 6 άτομα για κάθε 100 άτομα που υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Αν διαβάζετε αυτό το σκεπτικό καλά, δεν είναι τόσο ωραίο, έχετε δίκιο, αλλά είναι κάτι.

Είναι η πανδημία των ατόμων με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις

Μια ματιά στις επαναστατικές λοιμώξεις της Πολιτείας της Ουάσιγκτον δείχνει τρομακτικά δεδομένα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις που καλύπτονται από δεδομένα «υπό διερεύνηση».

Ο αναφερόμενος αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων που πεθαίνουν με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις είναι 63 – 65%, αλλά το 33-35% βρίσκεται υπό έρευνα εδώ και μήνες χωρίς καμία επίλυση του αριθμού για πιθανούς πολιτικούς λόγους.

Γιατί δεν είναι διαφανείς και δεν μας δείχνουν τον πραγματικό αριθμό; Η προσαρμογή αποκαλύπτει ένα τρομακτικό στατιστικό. Η προσαρμογή για «υπό διερεύνηση» υποθέτοντας την ίδια κατανομή μεταξύ μη υποκείμενων παθήσεων και υποκείμενων παθήσεων αποκαλύπτει ότι η κατανομή θνησιμότητας ανέρχεται περίπου στο 98% για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Αυτό είναι δύσκολο να καταπιεί κανείς, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια βοηθούν ελάχιστα άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Με μια τέτοια έμφαση από την κυβέρνηση σε αυτόν τον πληθυσμό ασθενών, είναι λυπηρό που δεν χρησιμοποιούν ή δεν προωθούν την εγκεκριμένη από την EUA τεστ εξουδετέρωσης αντισωμάτων cPass για να διαχωρίσουν τους προστατευόμενους από τους απροστάτευτους προσδιορίζοντας ποιος έχει στείρωση ανοσίας και ποιος όχι. Αυτή είναι πραγματικά μια πανδημία ανθρώπων με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε αυτήν την αλήθεια τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να βρούμε μια λύση.

CDC>Περιστρεφόμενα δεδομένα εμβολίων

Στις αρχές Αυγούστου 2021, το CDC κυκλοφόρησε με μια έκθεση που έδειξε την επιτυχία του εμβολίου με μεγάλη διαφορά με βάση την παραλλαγή άλφα που έδειξε μια συγκλονιστική μείωση της νοσηλείας κατά 29 φορές σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα πρωτοποριακά κρούσματα από την Delta άρχισαν να αυξάνονται εκθετικά και ήταν σαφές από το ισραηλινό κύμα εκείνη την εποχή ότι η Delta θα μείωνε τελικά αυτό το στατιστικό στοιχείο καθώς οι εμβολιασμοί εξασθενούσαν.

Η διαφορά στις νοσηλείες έχει μειωθεί δραματικά σε 17 φορές σε σχέση με τους εμβολιασμούς σε μόλις 4 μήνες, επειδή τα δεδομένα του CDC για τα οποία μιλάει ο Fauci αφορούσαν την περίοδο που έληξε τον Νοέμβριο, κάτι που δεν συνέβαλε στο τρέχον κύμα Omicron. Τώρα οι πιο πρόσφατοι αριθμοί της Πολιτείας της Ουάσιγκτον τοποθετούν τον κίνδυνο νοσηλείας μεταξύ 8 και 11 φορές λιγότερο με ένα εμβόλιο. Καθώς τα εμβόλια μειώνονται, αυτή η μέτρηση θα συνεχίσει να μειώνεται, διαβρώνοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα δεδομένα από το CDC.

Αν το CDC δεν είχε πολιτικοποιήσει τα εμβόλια και δεν έκανε σωστή σύγκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ποσοστών νοσηλείας και απλώς είχε ισοπεδωθεί με τους ανθρώπους αντί να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις εντολές εμβολίων, θα είχε ανοίξει διάλογο για μετριοπάθεια. Τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν ένα πολύ χρήσιμο επίπεδο προστασίας, αλλά είναι πολύ προφανές από την αύξηση των νέων λοιμώξεων ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αμφισβητείται και θεωρείται ότι είναι περίπου 70% αποτελεσματικό κατά της νοσηλείας, καθιστώντας τους ανθρώπους μόνο 3-4 φορές λιγότερο πιθανό να γίνουν νοσηλευόμενος.

Πρόληψη νοσηλείας χωρίς εμβόλια

Η νέα παραλλαγή Omicron έχει ρίξει τα παγκόσμια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε κρίση. Η παραλλαγή αποφεύγει εύκολα το εμβόλιο σε πάνω από το 60% των περιπτώσεων με ορισμένα μέτρα, καθιστώντας το εξαιρετικά αναποτελεσματικό στον έλεγχο της εξάπλωσης στην κοινότητα. Τα μόνα εργαλεία που έχουν απομείνει είναι τα από του στόματος αντιικά και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Στην πρώτη θέση είναι το Paxlovid της Pfizer και το Molnupiravir της Merck. Για το Paxlovid υπάρχουν περιορισμοί στην ταξινόμηση των ατόμων που μπορούν να λάβουν συνταγές καθώς και περιορισμοί στη δοσολογία. Το φάρμακο χρησιμοποιείται καλύτερα κατά τη διάρκεια του ιογενούς σταδίου της νόσου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χορηγηθεί 5 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων. Χωρίς ένα ισχυρό δίκτυο δοκιμών ή ένα τεστ που μπορεί να προσδιορίσει την κατάσταση μόλυνσης νωρίτερα, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα από του στόματος αντιιικά διαλύματα είναι αυτό που ψάχναμε.

Ένας νεοεισερχόμενος είναι η Tollovir και η εταιρεία που το αναπτύσσει, η Todos Medical, πρόκειται να διαβάσει μια βασική κλινική δοκιμή φάσης 2 σε λιγότερο από 10 ημέρες με εξαιρετικά δεδομένα που αναμένεται να είναι εξαιρετικά σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο NewsMaxΈχουν έναν αναστολέα πρωτεάσης 3CL ακριβώς όπως το Paxlovid. Μέχρι την ανάγνωση των δεδομένων, υπάρχουν μόνο κομμάτια ενός παζλ που δείχνουν έναν πολύ ασφαλή ιικό αναστολέα που στοχεύει την πρωτεάση 3CL με τον ίδιο τρόπο όπως ο αναστολέας πρωτεάσης 3CL της Pfizer Paxlovid.

Growing 3CL Protease Inhibitor Usage – Ivermectin & Tollovid

Εκτός από το Paxlovid, δεν υπάρχουν ισχυρισμοί εγκεκριμένοι από το 3CL FDA για τη θεραπεία του COVID-19. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνδέουν τις κουκκίδες με αναστολείς πρωτεάσης 3CL εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτα ήταν το Ivermectin που έχει γίνει σύμβολο της αλληλεγγύης Anti Vaxxer καθώς αυτή η ομάδα απαιτεί οικονομικά αποδοτικές, κοινή λογική, αντιεξουσιαστικές λύσεις που δεν περιλαμβάνουν τρύπημα. Οι άνθρωποι είναι ανένδοτοι ότι λειτουργεί και έχει πιστούς θαυμαστές που το χρησιμοποιούν προληπτικά.

Η επιστήμη υποστηρίζει τους αναστολείς 3CL που χρησιμοποιούνται στον COVID-19 και γι’ αυτό το φάρμακο της Pfizer Paxlovid έλαβε πρόσφατα έγκριση, καθώς είναι 89% αποτελεσματικό στην πρόληψη νοσηλείας και θανάτου από άτομα που έχουν ήδη μολυνθεί και κινδυνεύουν. Η Pfizer αρχικά δεσμεύτηκε σε 180.000 δόσεις μόνο τον Δεκέμβριο, κάτι που δεν επαρκεί ως θεραπεία πρώτης γραμμής με περισσότερες από ένα εκατομμύριο νέες μολύνσεις COVID-19 σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν περιορισμοί προσφοράς και είναι μόνο για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις που κινδυνεύουν να εξελιχθούν σε σοβαρή ασθένεια. Αυτό θέτει το ερώτημα για τους άλλους που δεν μπορούν να πάρουν το φάρμακο, που κινδυνεύουν ή που δεν θέλουν να υπομείνουν συμπτώματα γρίπης

Ο επόμενος νέος αναστολέας πρωτεάσης 3CL ονομάζεται Tollovid, αλλά σε αντίθεση με το Ivermectin δεν απαιτεί ιατρική συνταγή επειδή είναι συμπλήρωμα διατροφής. Έχει τον ισχυρισμό του FDA για αναστολέα πρωτεάσης 3CL και υποστήριξη του ανοσοποιητικού, αλλά δεν μπορούν να το επισημάνουν και να πουν ότι λειτουργεί στον COVID-19 παρά τα στοιχεία για το όπλο καπνίσματος. Ενώ το συμπλήρωμα είναι πολύ ακριβό σε συγκρίσιμη βάση με το Ivermectin, αν καταλήξει να λειτουργεί για ένα άτομο, τότε αξίζει κάθε δεκάρα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών των καταναλωτών υποδηλώνει ότι λειτουργεί σαν γοητεία – ακριβώς όπως το Paxlovid. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις ή/και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Paxlovid, έναν συνταγογραφούμενο αναστολέα πρωτεάσης 3CL, αλλά η Tollovid καθιστά την πρόσβαση απλή με τρόπους απευθείας παραγγελίας από το www.mytollovid.com ή το www.amazon.com. Ακόμη και για όσους μπορούν να πάρουν το Paxlovid, είναι δύσκολο να πάρουν το φάρμακο λόγω προβλημάτων εφοδιασμού, αλλά και επειδή οι συνταγές απαιτούσαν θετικό τεστ PCR.

Ανάγκη για Αλήθεια & Θεραπεία

Η αλήθεια έχει λυγίσει και έχει τεντωθεί σε σημείο που οι άνθρωποι δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν. Πριν κλείσουν τα μάτια στα εμβόλια, οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι άξιοι της αλήθειας και για μερικούς ανθρώπους είναι σωστό για τον τρόπο ζωής τους, εφόσον αναλαμβάνουν τους κινδύνους. Αυτή η διαφάνεια έλειπε πολύ και η συνέχιση της αφήγησης ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τον θάνατο εξακολουθεί να προκαλεί νευρικότητα σε μεγάλο μέρος του έθνους. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί και βλέπουν μόνο άτομα με υποκείμενες παθήσεις να πεθαίνουν. Τα εμβόλια σας δίνουν ένα ωραίο πλεονέκτημα έναντι της νοσηλείας και εκεί τελειώνει το όφελος και επειδή είναι τόσο παροδικό, οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι ο τραυματισμός από το εμβόλιο είναι μια άμεση αντίδραση σε ένα εμβόλιο και όχι κάτι που εκδηλώνεται μήνες ή χρόνια αργότερα.

Η διοίκηση πρέπει να πει την αλήθεια ότι τα εμβόλια δεν είναι όλα όσα πίστευαν ότι θα ήταν και η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται πολύ γρήγορα. Το ζήτημα ήταν το ένα κομμάτι μηνυμάτων της κυβέρνησης που έχει εκτοπίσει την κριτική ανάπτυξη στα από του στόματος αντιικά φάρμακα. Η κυβέρνηση φαίνεται να παραχωρεί στον COVID και ελπίζει σε ένα θαύμα ανοσίας της αγέλης Omicron. Εάν ανήκετε στην ομάδα των ατόμων που δεν θέλουν να λάβουν την πιθανότητα 10% – 30% να πάρουν το Long Covid από την Omicron, τότε ένας άμεσα διαθέσιμος διατροφικός αναστολέας πρωτεάσης 3CL μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/emvolia-covid-gt-sto-98-i-thnisimotita-gia-atoma-me-ypokeimenes-iatrikes-pathiseis-emvoliasmos-fiasko-kai-gia-toys-ypoloipoys-truth-or-fiction-gt-vaccines-protect-against-hospitalization-amp-death/

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τα meil σας : Πολλοί πιστεύουν στα εμβόλια διότι "Το λένε οι γιατροί . ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ " ! Λοιπόν αυτοί οι γιατροί δείτε τί σόϊ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ είναι :





- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι τα νιτρικά και τα νιτρώδη άλατα ( που μπαίνουν σαν συντηρητικά στα λουκάνικα , τα σαλάμια και σε όλα τα άλλα αλλαντικά ) είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ! Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθούν αυτές οι ουσίες !

- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι οι μαργαρίνες ( όλα αυτά που ΜΟΙΑΖΟΥΝ σαν βούτυρο αλλά δεν γράφουν απο έξω "βούτυρο" ) είναι πολύ βλαβερές . Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθούν αυτές οι ουσίες !

...

- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η πολλή ζάχαρη βλάπτει . Και το φωσφορικό οξύ προκαλεί πέτρες στα νεφρά . Η Κόκα-Κόλα περιέχει μεγάλη ποσότητα και απο τα δύο . Οι γιατροί όμως δεν απαίτησαν ποτέ να απαγορευθεί η Κόκα-Κόλα !

- Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι ΠΟΤΕ κανείς δεν πέθανε απο υπερβολική δόση κάνναβης ( πολλοί πέθαναν όμως απο πολύ τσιγάρο και αλκοόλ ) . Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η κάνναβις παράγει πολλά χρήσιμα προϊόντα ( λάδι , χαρτί , ύφασμα ) . Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι η κάνναβις προκαλεί ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ εξάρτηση απο το τσιγάρο ! Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ λέει οτι πρέπει να εξετάζουμε σοβαρά αναφορές που λένε οτι η κάνναβις θεραπεύει πάρα πολλές ασθένειες . Οι γιατροί όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ απαίτησαν να νομιμοποιηθεί η κάνναβις !

 

Λοιπόν , άλλο πράγμα οι "γιατροί" και άλλο πράγμα οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ . Λίγοι γιατροί είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ επιστήμονες . Και αυτούς τους λίγους , δεν τους δείχνει η τηλεόραση !

 

Υ.Γ. Ο Σόλων είπε οτι στην εποχή του ο μέσος όρος ζωής ήταν 72 χρόνια . Και σήμερα τόσος είναι ! Παρ' όλα τα γιατρικά ! Τί φταίει ; Φταίει το ότι οι σκάρτοι , επίορκοι γιατροί και άλλοι πτυχιούχοι δημιούργησαν πολλές ασθένειες ( σκουπιδοτροφές , άγχος , συνωστισμός σε τερατουπόλεις , ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας ) έτσι ώστε απο την μία σώζουν ζωές και απο την άλλη σκοτώνουν .

Pythagoras Pythagoridis


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

FBI «συλλαμβάνει… Πεντάγωνο»: Καταδίκη κορυφαίου Αμερικανού επιστήμονα, λόγω Γιουχάν





Λίγο πριν τη λήξη του 2021, στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης, ΗΠΑ, σημειώθηκε μία δικαστική έκρηξη μεγατόνων με απρόβλεπτη συνέχεια και παγκόσμιες προεκτάσεις. Στη χώρα μας το τεράστιο αυτό θέμα εξαφανίστηκε από όλα τα λεγόμενα «μεγάλα» Κανάλια και αδρά εξαγορασμένα ΜΜΕ. Έτσι στην Ελλάδα είναι άγνωστες οι ουσιαστικές πτυχές αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης και οι εγκληματικές προεκτάσεις της, σε σχέση με την πολυετή στενότατη συνεργασία των ΗΠΑ και της Κίνας στη Γιουχάν.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνά μας, είναι τα εξής:

1. Το βράδυ της Τρίτης, 21/12/2021, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης, εξέδωσε καταδικαστική απόφαση σε μία τεράστιας σημασίας δίκη. Η συνεδρίαση κράτησε μόλις έξη ημέρες και οι ένορκοι χρειάστηκαν λιγότερες από τρεις ώρες για να γνωμοδοτήσουν –χρόνοι ρεκόρ για τέτοιας σημασίας υπόθεση.

...

2. Καταδικασθείς είναι ο 62/χρονος Charles M. Lieber (Τσάρλς Μ. Λίμπερ), πρόεδρος Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ειδικός στην εξαιρετικά κρίσιμη και νευραλγική ειδικότητα της Νανοτεχνολογίας. Η επιμέτρηση της ποινής θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση και μπορεί να φτάσει έως κάθειρξη 26 ετών και πρόστιμο 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Ο Λίμπερ, που ομολόγησε πλήρως, καταδικάστηκε βάσει του πρόσφατου, (του 2018), νόμου των ΗΠΑ που αποσκοπεί στον περιορισμό της οικονομικής και επιστημονικής κατασκοπείας της Κίνας.

3. Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό του Χάρβαρντ, The Harvard Crimson, αναφέρει πλέον τον Λίμπερ ως «εγκληματία, αλλά και ως έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες Χημείας των ΗΠΑ.» Σύμφωνα με το ίδιο, (22 Δεκεμβρίου 2021), ο εν λόγω είχε συλληφθεί από τους πράκτορες του FBI, Ρόμπερτ Πλαμπ και Κάρα Σπάις, προ διετίας, μέσα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καθώς τον παρακολουθούσαν από το 2018.

4. Οι πράκτορες έδειξαν στον Λίμπερ την πενταετή (δίγλωσση) «Σύμβαση Εργασίας Ξένου Εμπειρογνώμονα υψηλού επιπέδου στο πρόγραμμα ‘‘Χίλια Ταλέντα’’». Σύμβαση, που είχε υπογράψει, το 2011, με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Γουχάν (Wuhan University of Technology–WUT), στην οποία αναφερόταν ως «επιστήμονας κλειδί» κατά τους Κινέζους. Βάσει αυτής, ο Λίμπερ έλαβε 50.000 δολάρια μηνιαίως και περίπου 158.000 δολάρια για έξοδα διαβίωσης. Όμως ο ίδιος και οι συνεργάτες του, στην έδρα του, στο Χάρβαρντ, έλαβαν και 15 εκατομμύρια δολάρια από υψηλόβαθμες, «κρίσιμες» αμερικανικές υπηρεσίες.

Μέρος αυτών των πληροφοριών ο γράφων τις γνώριζε από τις 20 Ιουνίου 2020, καθώς είχαν αναφερθεί σε ένα από τα πλέον έγκριτα νομικά περιοδικά στον κόσμο, το: JURIST/Legal News & Commentary/A collaboration with the University of Pittsburgh (Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/Νομικά Νέα & Σχολιασμός/Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ). Επί λέξει είχε γραφεί: «ο Λίμπερ είχε λάβει χρηματοδότηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και το Υπουργείο Άμυνας (DOD), των ΗΠΑ.

»Οι επιχορηγήσεις από το NIH και το DOD απαιτούν την αποκάλυψη ‘‘όλων των πηγών ερευνητικής υποστήριξης, πιθανών συγκρούσεων οικονομικών συμφερόντων και κάθε ξένης συνεργασίας’’, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ).»

Η βαρύτητα της υπόθεσης, η σημασία και η ευθεία σύνδεση των κατηγοριών με την Γιουχάν καθιστά αυτονόητο το γιατί ο γράφων περίμενε να τελειώσει η δίκη, να υπάρξει ομολογία και καταδικαστική απόφαση, προκειμένου να αναφερθεί στο θέμα.

Ωστόσο, από την σύλληψη του Λίμπερ, Ιούνιος 2020, μέχρι την καταδικαστική απόφαση, 21/12/21, δόθηκε σκληρός παρασκηνιακός αγώνας προκειμένου να μην εξελιχθεί η δίκη και αυτός να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, εξασκήθηκαν από πολλές πλευρές έντονες πιέσεις προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Αυτό αποκαλύπτει στις 22/12/2021, (δηλαδή, εκ του ασφαλούς και μετά… την έκδοση της απόφασης κατά του Λίμπερ), το Associated Press αναφέροντας ότι: «παρενέβησαν υπέρ του Λίμπερ μία σειρά πανεπιστήμια των ΗΠΑ, όπως: Στάνφορντ, Γέιλ, Μπέρκλεϋ, Πρίνστον, Τεμπλ και άλλα εξέχοντα…, τα οποία είχαν αποστείλει επιστολές με εκατοντάδες υπογραφές, προς τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Merrick Garland, καλώντας τον να τερματίσει την πρωτοβουλία...».

Θεωρούμε αξιοπρόσεκτο, ότι ο παναμερικανικός νόμος, του 2018, που εφάρμοσε ο Γενικός Εισαγγελέας, χαρακτηρίζεται ως «πρωτοβουλία». Ενώ, όπως αναφέρει το Associated Press: «Το κινεζικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσλαμβάνει άτομα με γνώσεις ξένης τεχνολογίας και πνευματικής ιδιοκτησίας που θα μπορούσαν να μεταδώσουν μυστικά στην Κίνα.» Αναρωτιόμαστε: εάν κάποιος διαπράττει διακεκριμένη κατασκοπία σε βάρος των ΗΠΑ ή όχι, μεταδίδοντας «μυστικά στην Κίνα»; Και μάλιστα όταν αυτός εργαζόταν επί πέντε χρόνια (τουλάχιστον επισήμως…), σε βιολογικά πειράματα (ή μήπως και κατασκευής βιολογικών όπλων;) στο Eργαστήριο Βιολογικής Ασφαλείας 4ου βαθμού, BSL4, της Γιουχάν το οποίο ελέγχεται, τελικά, από το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Κίνας.

Πάντως, οι προσπάθειες επηρεασμού της δικαιοσύνης από πληθώρα πανεπιστημιακών και πολιτικών παραγόντων δεν απέδωσε, γιατί ο Λίμπερ ομολόγησε τα πάντα… Παρουσιάζει ενδιαφέρον το ότι πλήθος πανεπιστημιακών τάχθηκαν υπέρ ενεργειών που βλάπτουν το εθνικό συμφέρον και την ασφάλεια των ΗΠΑ και τις υπονομεύουν εκ των έσω.

Η πλήρης ομολογία

Το FBI παρέδωσε στο δικαστήριο πληθώρα αδιάσειστων εγγράφων–ντοκουμέντων, καθώς και βίντεο με την πλήρη ομολογία του κατηγορουμένου το οποίο προβλήθηκε την τέταρτη ημέρα της δίκης. Ο Λίμπερ προκειμένου να τον λυπηθεί το δικαστήριο, καθώς αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες σε ομοσπονδιακό επίπεδο, έφτασε σε σημείο ακραίου αυτο-εξευτελισμού και παραδέχτηκε ότι: «Ήταν ηλίθιος» (The Epoch Times). Μεταξύ άλλων ομολόγησε: «Φαίνεται ότι ήμουν πολύ ανέντιμος». Παραδέχτηκε, πως «είχε ζητήσει από τη Γούχαν να καταβάλει τον μισό μισθό του σε μετρητά και να καταθέσει τον άλλο μισό σε κινεζικό τραπεζικό λογαριασμό.» Ότι, «είχε ζητήσει οι πληρωμές να γίνονταν σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων τα οποία μετέφερε κρυμμένα στις αποσκευές του» […] «δεν τα δήλωσα στο τελωνείο, υπέβαλλα ψευδείς φορολογικές δηλώσεις, δεν πλήρωσα φόρους, και αυτό είναι παράνομο». Κι ακόμη, ότι «δεν μπορούσε να θυμηθεί το ακριβές ποσό των χρημάτων που πήρε, λόγω κενών στην ‘‘επιλεκτική του μνήμη’’». Συμπλήρωσε πως τα χρήματα που έλαβε τα ξόδεψε σε «ψώνια, έξοδα διαβίωσης, αλλά και για την καθαριότητα του σπιτιού του.» Προφανώς τα εκατομμύρια που είχε πάρει δεν ήταν αρκετά για να «καθαρίσει» και με την αμερικανική Δικαιοσύνη.


Η καταδίκη του Λίμπερ και η όποια ποινή του δεν θα αποκαλύψουν ολόκληρη την αλήθεια. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, των ΗΠΑ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς ήρθε σε δημόσια σύγκρουση με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, δίνοντας εντολή στο FBI να συλλάβει ένα κορυφαίο στέλεχος του υπερ-βαθέως αμερικανικού κράτους, αλλά και γιατί διεξήγαγε σκληρό δικαστικό αγώνα εναντίον αυτού του παρακράτους. Έστω και αν τελικά ο Λίμπερ καταδικαστεί (μόνο;!) για «φοροδιαφυγή», όπως ο αρχιγκάγκστερ Αλ Καπόνε, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, όπως:Γιατί αποκαλύφθηκε μόνο η κορυφή του παγόβουνου…

i. Ποιος βρίσκεται πίσω από τον «εγκληματία», όπως τον αποκαλεί το The Harvard Crimson; Ήταν δυνατόν να έδρασε χωρίς την απόλυτη έγκριση τουλάχιστον του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, το οποίο τον χρηματοδότησε αδρά με εκατομμύρια δολάρια και εν αγνοία της CIA;

ii. Tι ακριβώς έκανε, ο εκ των κορυφαίων της Χημείας και Νανοτεχνολογίας των ΗΠΑ στη Γιουχάν, την χρονική περίοδο όπου και εκεί, όπως και στις ΗΠΑ, το 2015, κατασκευαζόταν Κορονοϊός με το γενετικό κωδικό όνομα SHC014; Τα της κατασκευής του εν λόγω ιού έχουν αποκαλυφθεί στη μελέτη μου: «Κορονοϊός και βιολογικός όλεθρος. Οι αποδείξεις στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά, 2009 – 2020», ήδη από τις 24 Απριλίου 2020.

iii. Στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, δεν γνώριζαν ότι η Γιουχάν είναι ένα από τα κορυφαία εργαστήρια βιοτεχνολογίας του κόσμου, με ανώτατο βαθμό ασφαλείας 4, (BSL4), το οποίο βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο του κινεζικού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών της Κίνας; Υπενθυμίζουμε, ότι και ο διαβόητος Δόκτωρ Φάουτσι παραδέχθηκε δημοσίως, χωρίς να λογοδοτήσει βάσει του ίδιου(!) ακριβώς αμερικανικού νόμου με τον οποίον καταδικάστηκε ο Λίμπερ, ότι χρηματοδότησε τη Γιουχάν με εκατομμύρια δολάρια μέσω αμαρτωλής ΜΚΟ, αφού, όμως προηγουμένως τον κατηγόρησε ευθέως ο πρόεδρος Τραμπ.

Δεν πιστεύουμε πως προκαλούμε σοκ στους «αρμοδίους», εάν τους υπενθυμίσουμε αυτό που γνωρίζουν καλά, ότι: υπό τον έλεγχο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και του κινεζικού Γενικού Επιτελείου Στρατού τελούν τα παρακάτω ιδρύματα τα οποία είναι διασυνδεδεμένα ως προς τα «βιολογικά πειράματα» και όχι μόνον με αυτά…:

α. Ινστιτούτο Στρατιωτικής Κτηνιατρικής, Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών, Τσανγκτσούν.

β. Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Στρατιωτική Περιοχή Τσενγκντού.

γ. Wuhan Institute of Virology, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Hubei.

δ. Ινστιτούτο Μικροβιολογίας, Κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Πεκίνο.

Σημειώνουμε πως το Ινστιτούτο Αμυντικών Μελετών της Ινδίας έχει αναφέρει και άλλους έντεκα (11) κορυφαίους θεσμούς και υπηρεσίες στην Κίνα, οι οποίες συσχετίζονται με έρευνες βιολογικών όπλων.

Τα Voanews, Associated Press, BBC, κλπ ΜΜΕ, που αρχικά αποσιώπησαν την υπόθεση, μας μεταφέρουν κατόπιν εορτής… (στις 22 Δεκεμβρίου 2021), αφενός το ότι υπήρξε στις ΗΠΑ: «πρόγραμμα στρατολόγησης που ελέγχονταν από την Κίνα», αλλά και την «λογική» έκπληξη… του εκπρόσωπου του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιτζιάν, ο οποίος διαμαρτυρόμενος για την καταδίκη Λίμπερ είπε, ότι: «η Κίνα διαχειρίζεται τέτοιες ανταλλαγές έχοντας την ίδια γραμμή με τις ΗΠΑ…» Αν αυτό δεν σημαίνει μακροχρόνια συμφωνία για «βιολογικές έρευνες» (ή και αλληλο-έλεγχο βιολογικών όπλων;), τότε τι ακριβώς σημαίνει;

Υπενθυμίζουμε, ότι η Κίνα έχει εξαγοράσει περί τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια του αμερικανικού χρέους, λόγω συμφωνίας «οικονομικών κέντρων». Παράλληλα, πληθώρα στοιχείων αποδεικνύει ότι, υπάρχουν στο Παρασκήνιο κάποιοι που, εδώ και δεκαετίες, δεν αναγνωρίζουν τα σημερινά κρατικά όρια και θέλουν τις δικές τους τερατογενέσεις νέων υπερκρατών –δυνάμεων. Ο γράφων, ερμηνεύοντας τους διακαείς πόθους του Παρασκηνίου, έχει εισάγει από ετών στον δημόσιο διάλογο έναν δικό του όρο: «Η Κίνα ως ενδοχώρα των ΗΠΑ».

https://www.pentapostagma.gr/apopseis/7064160_fbi-syllambanei-pentagono-katadiki-koryfaioy-amerikanoy-epistimona-logo-gioyhan

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...