Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΕΜΒΟΛΙΑ COVID> Στο 98% η θνησιμότητα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Eμβολιασμός-φιάσκο και για τους υπόλοιπους [Truth or Fiction> Vaccines Protect Against Hospitalization & Death]

Οι πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι στην πραγματικότητα μια εκδήλωση εμβολιασμών που απλά δεν είχαν αποτέλεσμα


Κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της πανδημίας, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι επιστήμονες και οι διασημότητες επέλεξαν όλοι να αγνοήσουν τον ορισμό του εμβολίουΤα εμβόλια εξ ορισμού κάνουν μόνο ένα πράγμα και αυτό είναι να διεγείρουν την παραγωγή αντισωμάτων (και ειδικών για αντιγόνο κυττάρων). Αυτή είναι η ουσία του προβλήματος με τη στρατηγική «μόνο εμβολιασμός» για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ότι κάνει μόνο ένα πράγμα.

Βy Chessmaster/ ΖeroHedge_Wednesday, Jan 19, 2022 – 14:08

Οι μεταλλάξεις συνεχίζουν να μαστίζουν τη στρατηγική που αφορά μόνο τα εμβόλια και γι’ αυτό τελικά ανοίγει η συζήτηση για τα από του στόματος αντιικά. Ο στόχος του εμβολίου είναι να εκπαιδεύσει το σώμα να προετοιμαστεί για μια λοίμωξη, ώστε να μπορέσει να εξαλείψει τη λοίμωξη τόσο γρήγορα ώστε ένα άτομο να μην έχει συμπτώματαΟι πρωτοφανείς λοιμώξεις είναι στην πραγματικότητα μια εκδήλωση εμβολιασμών που απλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Τα εμβόλια και τα αντισώματα έχουν οφέλη μόνο στο ιογενές στάδιο της νόσου και αυτό το γεγονός χάνεται σε πολλούς που εσφαλμένα πιστεύουν ότι τα εμβόλια προλαμβάνουν άμεσα τον θάνατο. Έχει δοθεί αδικαιολόγητη εξάρτηση από τα εμβόλια αντί για μια πολυεπίπεδη προσέγγιση στην πανδημία που περιλαμβάνει μάσκες, αερισμό, δοκιμές εξουδετερωτικών αντισωμάτων, από του στόματος αντιικά και θεραπευτικά.

...

The Base Security Analogy – Ποιος είναι ο πραγματικός ήρωας;

Τα εμβόλια από πολλές απόψεις είναι ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας που υπάρχει σε μια στρατιωτική βάση. Οραματιστείτε το ανοσοποιητικό σύστημα να επιβλέπει την ασφάλεια της βάσης και διαθέτει μια ποικιλία εργαλείων για την άμυνα. Οι κάμερες γύρω από τον φράχτη έχουν σχεδιαστεί για να συλλαμβάνουν μια εχθρική δύναμη σε μια συγκεκριμένη περιοχή και στη συνέχεια να στέλνουν μια ομάδα απόκρισης για να συναντήσουν τον εχθρό. Εάν ο εχθρός αποφύγει την πρώτη γραμμή άμυνας και μπει μέσα στην περίμετρο, θα στοχεύσει την εντολή και τον έλεγχο για να εμποδίσει την ικανότητα της βάσης να τοποθετήσει μια συντονισμένη άμυνα. Μόλις ειδοποιηθούν, οι ομάδες απόκρισης πρέπει να ενεργήσουν πολύ γρήγορα. Διαφορετικά, ο εχθρός θα βγάλει νοκ άουτ τη διοίκηση και τον έλεγχο στο αρχηγείο. Εάν ο εχθρός είναι σε θέση να χτυπήσει έξω την εντολή και τον έλεγχο, το επόμενο βήμα του είναι το καταφύγιο με όλα τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία για να αναγκάσει την παράδοση.

Ένα εμβόλιο είναι σαν να έχεις μισθοφόρους στρατιώτες αντισωμάτων τοποθετημένους ακριβώς μέσα στον φράχτη σε μια περιοχή που ξέρεις ότι ο εχθρός πρόκειται να επιτεθεί. Δεν ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η εχθρική δύναμη ή πότε ή πού θα επιτεθούν, αλλά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα κινητοποίησης σε σχέση με τη χρήση μόνο καμερών ασφαλείας για την ανίχνευση της επίθεσης και μετά την ταχύτητα στην άμυνα.

Αν υποθέσουμε ότι ένα τεράστιο ιικό φορτίο ή ένα μεγάλο κύμα εχθρού εξουδετερώνει τα στρατεύματα των μισθοφόρων αντισωμάτων και δημιουργεί μια σημαντική μόλυνση, εναπόκειται στα άλλα στρώματα άμυνας να προστατεύσουν τη βάση από βλάβη. Τα αντισώματα των μισθοφόρων απλώς παρέχουν ένα πλεονέκτημα στην αρχική φάση της επίθεσης, αν η πτώση της βάσης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα άλλα στρώματα άμυνας.

Στον κόσμο του Fauci, αποκαλεί τους μισθοφόρους που καταστράφηκαν και άφησαν τον εχθρό να φτάσει στις πύλες του καταφυγίου ήρωες της ιστορίας αντί για τις τακτικές δυνάμεις που ήταν σε θέση να ανατρέψουν τον εχθρό στο καταφύγιο. Το εμβόλιο είναι ο ήρωας μόνο όταν προστατεύει από τη μόλυνση. Ο ισχυρισμός ότι το εμβόλιο είναι ο ήρωας για κάτι που έχει επιτύχει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου δεν είναι πιο δίκαιο από το να κατηγορείς το εμβόλιο για τους θανάτους από λοιμώξεις. Είναι το εμβόλιο αποτυχημένο λόγω θανάτων από πρωτοφανείς λοιμώξεις; Όχι βέβαια γιατί το σπαθί κόβει αμφίδρομα. Τα εμβόλια συσχετίζονται με τη θνησιμότητα, αλλά δεν αποτελούν αιτία πρόληψης, όπως θα ήθελαν να πιστεύετε πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και όχι τον θάνατο

Η ιδέα ότι οι εμβολιασμοί μπορούν να αποτρέψουν τον θάνατο είναι μια στατιστική ψευδαίσθηση χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο έγκαιρα και πετάμε ό,τι γνωρίζουμε για τις υποκείμενες παθήσεις εντελώς έξω από το παράθυρο. Όταν το CDC καθόρισε αυτή την ταξινόμηση που συνδυάζει τη νοσηλεία και τον θάνατο, ήταν για δραματικό αποτέλεσμα να τονίσει μια διαφορά ώστε να ενθαρρύνει τους εμβολιασμούς δείχνοντας ένα χάσμα στην πιθανότητα θανάτου.

Σίγουρα δεν υπήρχε καμία επιστημονική λογική, καθώς οι ρυθμοί με τους οποίους τα μη εμβολιασμένα και τα εμβολιασμένα άτομα προχωρούν από τη νοσηλεία στο θάνατο είναι σχεδόν ακριβώς τα ίδια. Αυτή η ολοκληρωμένη ταξινόμηση τελικά απέτυχε και βοήθησε ένα κίνημα Anti Vaxx να φτάσει σε κρίσιμη μάζα αφού η επίτροπος του CDC Δρ. Rochelle Walensky επινόησε τη φράση «πανδημία των μη εμβολιασμένων» και στη συνέχεια ζήτησε από τον Biden να την απηχήσει. Αυτό δημιούργησε στίγματα στην πανδημική προσέγγιση αφήνοντας χώρο μόνο για δύο πολικές αντίθετες ιδεολογίες. Η ιδέα της επιδίωξης θεραπειών σε συνδυασμό με εμβόλια απουσίαζε εντελώς από την αφήγηση. Και οι δύο πλευρές άρχισαν να διαστρεβλώνουν δεδομένα για να ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις τους και σε πολλές περιπτώσεις απλώς δεν ήταν ακριβή.

Είναι ανειλικρινές να σύρουμε την κατάσταση του εμβολιασμού στη συζήτηση για τη θνησιμότητα, η οποία από την αρχή της πανδημίας αφορούσε πάντα άτομα με υποκείμενες παθήσεις. Αντίθετα, δεν ήταν σωστό για τους ανθρώπους να λένε συνοπτικά ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και δεν λειτουργούν παρά τις σωρούς επιστημονικών στοιχείων για το αντίθετο. Δυστυχώς, το μήνυμα της κοινής λογικής της κυκλοφορίας αντιικών από του στόματος στην αγορά μαζί με ολοκληρωμένες δοκιμές για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του εμβολιασμού χάθηκε εντελώς.

Εμβόλια μικρής αξίας για ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς

Οι άνθρωποι πρέπει να ακούσουν την αλήθεια ότι τα εμβόλια λειτουργούν για άτομα με ικανό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά το όφελος μετριέται σε ημέρες και ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια του ιογενούς σταδίου της νόσου. Εάν έχετε υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και έχετε ανοσία σε κίνδυνο, τα εμβόλια προσφέρουν ελάχιστη έως καθόλου προστασία. Μελέτες από το University of Pittsburgh έδειξαν δραματική μείωση των εξουδετερωτικών αντισωμάτων.

«Ενώ το 98,1% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας παρήγαγαν αντισώματα μετά τον εμβολιασμό, μόνο το 37,2% των εμβολιασμένων ασθενών με μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων ήταν θετικοί για αντισώματα54,7% των ασθενών με καρκίνο του αίματος. Το 82,4% των ασθενών με καρκίνο συμπαγούς όγκου και το 83,8% των ασθενών με αυτοάνοσες διαταραχές. Αντίθετα, το 94,6% των ασθενών με HIV δημιούργησαν αντισώματα.

Μεταξύ των ασθενών με μεταμοσχεύσεις συμπαγών οργάνων, οι ασθενείς με μεταμόσχευση πνεύμονα είχαν ιδιαίτερα κακή ανταπόκριση στον εμβολιασμό, με μόνο το 22,2% να παράγει αντισώματα. Οι ασθενείς με μεταμόσχευση ήπατος τα πήγαν καλύτερα, με το 60,6% των συμμετεχόντων στη μελέτη να παράγει αντισώματα μετά τον εμβολιασμό. Οι ασθενείς που έλαβαν το μόσχευμά τους πριν από λιγότερο από ένα χρόνο είχαν λιγότερες πιθανότητες να ανταποκριθούν στον εμβολιασμό από εκείνους που είχαν μεταμοσχευθεί νωρίτερα».

Αυτή η αλήθεια για τα χαμηλά αντισώματα σε άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις φαίνεται να είναι ο κρίκος που λείπει που θα μπορούσε να γεφυρώσει το χάσμα. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να κοιτάζουν περισσότερο από τα εγκεκριμένα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται μόνο σε περιβάλλον εξωτερικών ασθενών. Το κοκτέιλ της Regeneron έδειξε ποσοστό θνησιμότητας 24% έναντι 30% στο πρότυπο περίθαλψης σε άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Ήταν σε θέση να σώσει 6 άτομα για κάθε 100 άτομα που υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Αν διαβάζετε αυτό το σκεπτικό καλά, δεν είναι τόσο ωραίο, έχετε δίκιο, αλλά είναι κάτι.

Είναι η πανδημία των ατόμων με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις

Μια ματιά στις επαναστατικές λοιμώξεις της Πολιτείας της Ουάσιγκτον δείχνει τρομακτικά δεδομένα για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις που καλύπτονται από δεδομένα «υπό διερεύνηση».

Ο αναφερόμενος αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων που πεθαίνουν με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις είναι 63 – 65%, αλλά το 33-35% βρίσκεται υπό έρευνα εδώ και μήνες χωρίς καμία επίλυση του αριθμού για πιθανούς πολιτικούς λόγους.

Γιατί δεν είναι διαφανείς και δεν μας δείχνουν τον πραγματικό αριθμό; Η προσαρμογή αποκαλύπτει ένα τρομακτικό στατιστικό. Η προσαρμογή για «υπό διερεύνηση» υποθέτοντας την ίδια κατανομή μεταξύ μη υποκείμενων παθήσεων και υποκείμενων παθήσεων αποκαλύπτει ότι η κατανομή θνησιμότητας ανέρχεται περίπου στο 98% για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Αυτό είναι δύσκολο να καταπιεί κανείς, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα εμβόλια βοηθούν ελάχιστα άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις. Με μια τέτοια έμφαση από την κυβέρνηση σε αυτόν τον πληθυσμό ασθενών, είναι λυπηρό που δεν χρησιμοποιούν ή δεν προωθούν την εγκεκριμένη από την EUA τεστ εξουδετέρωσης αντισωμάτων cPass για να διαχωρίσουν τους προστατευόμενους από τους απροστάτευτους προσδιορίζοντας ποιος έχει στείρωση ανοσίας και ποιος όχι. Αυτή είναι πραγματικά μια πανδημία ανθρώπων με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις και όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε αυτήν την αλήθεια τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να βρούμε μια λύση.

CDC>Περιστρεφόμενα δεδομένα εμβολίων

Στις αρχές Αυγούστου 2021, το CDC κυκλοφόρησε με μια έκθεση που έδειξε την επιτυχία του εμβολίου με μεγάλη διαφορά με βάση την παραλλαγή άλφα που έδειξε μια συγκλονιστική μείωση της νοσηλείας κατά 29 φορές σε σχέση με τους μη εμβολιασμένους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα πρωτοποριακά κρούσματα από την Delta άρχισαν να αυξάνονται εκθετικά και ήταν σαφές από το ισραηλινό κύμα εκείνη την εποχή ότι η Delta θα μείωνε τελικά αυτό το στατιστικό στοιχείο καθώς οι εμβολιασμοί εξασθενούσαν.

Η διαφορά στις νοσηλείες έχει μειωθεί δραματικά σε 17 φορές σε σχέση με τους εμβολιασμούς σε μόλις 4 μήνες, επειδή τα δεδομένα του CDC για τα οποία μιλάει ο Fauci αφορούσαν την περίοδο που έληξε τον Νοέμβριο, κάτι που δεν συνέβαλε στο τρέχον κύμα Omicron. Τώρα οι πιο πρόσφατοι αριθμοί της Πολιτείας της Ουάσιγκτον τοποθετούν τον κίνδυνο νοσηλείας μεταξύ 8 και 11 φορές λιγότερο με ένα εμβόλιο. Καθώς τα εμβόλια μειώνονται, αυτή η μέτρηση θα συνεχίσει να μειώνεται, διαβρώνοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στα δεδομένα από το CDC.

Αν το CDC δεν είχε πολιτικοποιήσει τα εμβόλια και δεν έκανε σωστή σύγκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ποσοστών νοσηλείας και απλώς είχε ισοπεδωθεί με τους ανθρώπους αντί να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις εντολές εμβολίων, θα είχε ανοίξει διάλογο για μετριοπάθεια. Τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν ένα πολύ χρήσιμο επίπεδο προστασίας, αλλά είναι πολύ προφανές από την αύξηση των νέων λοιμώξεων ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αμφισβητείται και θεωρείται ότι είναι περίπου 70% αποτελεσματικό κατά της νοσηλείας, καθιστώντας τους ανθρώπους μόνο 3-4 φορές λιγότερο πιθανό να γίνουν νοσηλευόμενος.

Πρόληψη νοσηλείας χωρίς εμβόλια

Η νέα παραλλαγή Omicron έχει ρίξει τα παγκόσμια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε κρίση. Η παραλλαγή αποφεύγει εύκολα το εμβόλιο σε πάνω από το 60% των περιπτώσεων με ορισμένα μέτρα, καθιστώντας το εξαιρετικά αναποτελεσματικό στον έλεγχο της εξάπλωσης στην κοινότητα. Τα μόνα εργαλεία που έχουν απομείνει είναι τα από του στόματος αντιικά και τα μονοκλωνικά αντισώματα. Στην πρώτη θέση είναι το Paxlovid της Pfizer και το Molnupiravir της Merck. Για το Paxlovid υπάρχουν περιορισμοί στην ταξινόμηση των ατόμων που μπορούν να λάβουν συνταγές καθώς και περιορισμοί στη δοσολογία. Το φάρμακο χρησιμοποιείται καλύτερα κατά τη διάρκεια του ιογενούς σταδίου της νόσου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χορηγηθεί 5 ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων. Χωρίς ένα ισχυρό δίκτυο δοκιμών ή ένα τεστ που μπορεί να προσδιορίσει την κατάσταση μόλυνσης νωρίτερα, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα από του στόματος αντιιικά διαλύματα είναι αυτό που ψάχναμε.

Ένας νεοεισερχόμενος είναι η Tollovir και η εταιρεία που το αναπτύσσει, η Todos Medical, πρόκειται να διαβάσει μια βασική κλινική δοκιμή φάσης 2 σε λιγότερο από 10 ημέρες με εξαιρετικά δεδομένα που αναμένεται να είναι εξαιρετικά σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο NewsMaxΈχουν έναν αναστολέα πρωτεάσης 3CL ακριβώς όπως το Paxlovid. Μέχρι την ανάγνωση των δεδομένων, υπάρχουν μόνο κομμάτια ενός παζλ που δείχνουν έναν πολύ ασφαλή ιικό αναστολέα που στοχεύει την πρωτεάση 3CL με τον ίδιο τρόπο όπως ο αναστολέας πρωτεάσης 3CL της Pfizer Paxlovid.

Growing 3CL Protease Inhibitor Usage – Ivermectin & Tollovid

Εκτός από το Paxlovid, δεν υπάρχουν ισχυρισμοί εγκεκριμένοι από το 3CL FDA για τη θεραπεία του COVID-19. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνδέουν τις κουκκίδες με αναστολείς πρωτεάσης 3CL εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτα ήταν το Ivermectin που έχει γίνει σύμβολο της αλληλεγγύης Anti Vaxxer καθώς αυτή η ομάδα απαιτεί οικονομικά αποδοτικές, κοινή λογική, αντιεξουσιαστικές λύσεις που δεν περιλαμβάνουν τρύπημα. Οι άνθρωποι είναι ανένδοτοι ότι λειτουργεί και έχει πιστούς θαυμαστές που το χρησιμοποιούν προληπτικά.

Η επιστήμη υποστηρίζει τους αναστολείς 3CL που χρησιμοποιούνται στον COVID-19 και γι’ αυτό το φάρμακο της Pfizer Paxlovid έλαβε πρόσφατα έγκριση, καθώς είναι 89% αποτελεσματικό στην πρόληψη νοσηλείας και θανάτου από άτομα που έχουν ήδη μολυνθεί και κινδυνεύουν. Η Pfizer αρχικά δεσμεύτηκε σε 180.000 δόσεις μόνο τον Δεκέμβριο, κάτι που δεν επαρκεί ως θεραπεία πρώτης γραμμής με περισσότερες από ένα εκατομμύριο νέες μολύνσεις COVID-19 σε καθημερινή βάση. Υπάρχουν περιορισμοί προσφοράς και είναι μόνο για άτομα με υποκείμενες ιατρικές παθήσεις που κινδυνεύουν να εξελιχθούν σε σοβαρή ασθένεια. Αυτό θέτει το ερώτημα για τους άλλους που δεν μπορούν να πάρουν το φάρμακο, που κινδυνεύουν ή που δεν θέλουν να υπομείνουν συμπτώματα γρίπης

Ο επόμενος νέος αναστολέας πρωτεάσης 3CL ονομάζεται Tollovid, αλλά σε αντίθεση με το Ivermectin δεν απαιτεί ιατρική συνταγή επειδή είναι συμπλήρωμα διατροφής. Έχει τον ισχυρισμό του FDA για αναστολέα πρωτεάσης 3CL και υποστήριξη του ανοσοποιητικού, αλλά δεν μπορούν να το επισημάνουν και να πουν ότι λειτουργεί στον COVID-19 παρά τα στοιχεία για το όπλο καπνίσματος. Ενώ το συμπλήρωμα είναι πολύ ακριβό σε συγκρίσιμη βάση με το Ivermectin, αν καταλήξει να λειτουργεί για ένα άτομο, τότε αξίζει κάθε δεκάρα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των κριτικών των καταναλωτών υποδηλώνει ότι λειτουργεί σαν γοητεία – ακριβώς όπως το Paxlovid. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν υποκείμενες ιατρικές παθήσεις ή/και δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Paxlovid, έναν συνταγογραφούμενο αναστολέα πρωτεάσης 3CL, αλλά η Tollovid καθιστά την πρόσβαση απλή με τρόπους απευθείας παραγγελίας από το www.mytollovid.com ή το www.amazon.com. Ακόμη και για όσους μπορούν να πάρουν το Paxlovid, είναι δύσκολο να πάρουν το φάρμακο λόγω προβλημάτων εφοδιασμού, αλλά και επειδή οι συνταγές απαιτούσαν θετικό τεστ PCR.

Ανάγκη για Αλήθεια & Θεραπεία

Η αλήθεια έχει λυγίσει και έχει τεντωθεί σε σημείο που οι άνθρωποι δεν ξέρουν πια τι να πιστέψουν. Πριν κλείσουν τα μάτια στα εμβόλια, οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι άξιοι της αλήθειας και για μερικούς ανθρώπους είναι σωστό για τον τρόπο ζωής τους, εφόσον αναλαμβάνουν τους κινδύνους. Αυτή η διαφάνεια έλειπε πολύ και η συνέχιση της αφήγησης ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τον θάνατο εξακολουθεί να προκαλεί νευρικότητα σε μεγάλο μέρος του έθνους. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί και βλέπουν μόνο άτομα με υποκείμενες παθήσεις να πεθαίνουν. Τα εμβόλια σας δίνουν ένα ωραίο πλεονέκτημα έναντι της νοσηλείας και εκεί τελειώνει το όφελος και επειδή είναι τόσο παροδικό, οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουν ότι ο τραυματισμός από το εμβόλιο είναι μια άμεση αντίδραση σε ένα εμβόλιο και όχι κάτι που εκδηλώνεται μήνες ή χρόνια αργότερα.

Η διοίκηση πρέπει να πει την αλήθεια ότι τα εμβόλια δεν είναι όλα όσα πίστευαν ότι θα ήταν και η αποτελεσματικότητά τους μειώνεται πολύ γρήγορα. Το ζήτημα ήταν το ένα κομμάτι μηνυμάτων της κυβέρνησης που έχει εκτοπίσει την κριτική ανάπτυξη στα από του στόματος αντιικά φάρμακα. Η κυβέρνηση φαίνεται να παραχωρεί στον COVID και ελπίζει σε ένα θαύμα ανοσίας της αγέλης Omicron. Εάν ανήκετε στην ομάδα των ατόμων που δεν θέλουν να λάβουν την πιθανότητα 10% – 30% να πάρουν το Long Covid από την Omicron, τότε ένας άμεσα διαθέσιμος διατροφικός αναστολέας πρωτεάσης 3CL μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/emvolia-covid-gt-sto-98-i-thnisimotita-gia-atoma-me-ypokeimenes-iatrikes-pathiseis-emvoliasmos-fiasko-kai-gia-toys-ypoloipoys-truth-or-fiction-gt-vaccines-protect-against-hospitalization-amp-death/

Δεν υπάρχουν σχόλια: