Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ντροπή και Όνειδος για το δήμο Μεσολογγίου... Μαζέψτε τον παλιάτσο πριν σας βγει το όνομα





Ζήτημα τιμής και υπόληψης μπαίνει πλέον καθαρά απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους.

Όλοι γνωρίζουμε την αδυναμία του Λύρου να αρθρώσει έστω και μια λέξη στα Ελληνικά, όλοι μας ξέρουμε ότι η δημοτική αρχή είναι ανύπαρκτη, ότι ο δήμος Μεσολογγίου μετά την λαίλαπα του καραπάνου και την ανυπαρξία του Λύρου, έχει σβήσει από το χάρτη της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

 Δεν ξέραμε όμως ότι η υπευθυνότητα που πρέπει να διακρίνει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, από δεδομένο, έγινε  ...το ζητούμενο.

Σε αυτή την ανάρτηση δεν θα κατηγορήσουμε το Λύρο, κατηγορούμε όλους τους δημοτικούς συμβούλους ανεξαρτήτου παρατάξεως.
...

Πως είναι δυνατόν να επιτρέπετε σε έναν άνθρωπο αξιοθρήνητο, να αντιπροσωπεύει το δήμο μπροστά σε ένα Υπουργό, (όποιος και αν είναι αυτός), για να επιλύσει τα προβλήματα του δήμου μας, όταν ο ίδιος δεν ξέρει καν τι λέει και τι ζητάει, ανακαλύπτοντας  μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του, το θράσος της κοινωνίας μας, η οποία είναι  η πηγή όλων των προβλημάτων και η γενεσιουργός αιτία όλων των δεινών. 

Κάποτε τα γέλια πρέπει να τελειώσουν, κάποτε κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,  πρέπει  να αναλάβετε σοβαρά τον ρόλο σας και να σταθείτε άξια απέναντι στις υποχρεώσεις σας οι οποίες απορρέουν από το νομικό πλαίσιο του  θεσμού που συμμετέχετε .

Πρέπει να τιμήσετε επιτέλους τη ψήφο που σας έδωσε ο δημότης ώστε να τον εκπροσωπείτε σήμερα στην αυτοδιοίκηση. 

Παραπέμψτε τον κύριο αυτόν στα θεσμικά όργανα, ώστε να επιτύχετε την αποπομπή του, είναι άκρως επικίνδυνος ακόμη και για τον εαυτό του, και εάν είστε από αυτούς που ακόμη τον προσκυνούν, τουλάχιστον ... λυπηθείτε τον.

 Είναι κρίμα να αυτοεξευτελίζεται ο ίδιος, κρατώντας  όμηρο ολόκληρο δήμο, επειδή εσείς δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. 

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα τραγελαφικά σημεία του διαλόγου που είχε με τον Υπουργό και μη γελάσετε παρακαλώ... 

Μήπως και εμείς ως δημότες θα πρέπει να αναλάβουμε κάποιες πρωτοβουλίες; 

Πιστεύει κάποιος ότι ο δήμος μπορεί να αντέξει ακόμη δυο χρόνια, με ένα ανύπαρκτο δήμαρχο; 

Ας βάλουμε τέλος ... Ας αναλάβουμε στα χέρια μας τη τύχη του δήμου μας .
==============================

Ο μονόλογος ενός φευγάτου 

Την έλλειψη μηχανημάτων είναι παντελής έλλειψη δεν έχουμε για τον ορεινό όγκο δεν έχουμε ένα μηχάνημα κάνουμε πριν από λίγες μέρες και θέλουμε και τη δική σας συμπαράσταση γιατί όσους δρόμους  και να κάνουμε συντήρηση των δρόμων επαναλαμβάνονται καθέτως.  

 

Υπάρχουν τα προβλήματα τα ληξιπρόθεσμα τα νομικά πρόσωπα τα οποία δε λειτουργούν γιατί τα τελευταία χρόνια δε βγαίνουν τα ληξιπρόθεσμα με αποτέλεσμα εμείς τον Brad name που είναι ο πολιτισμός μας το πνευματικό κέντρο να  έχει τεράστια προβλήματα

 

Είμαστε ο ποιο από τους πιο ενεργοβόρους δήμους της χώρας μας για ποιο λόγο ; διότι  και με ήλιο αν βρέξει μισή ώρα θα πρέπει να δουλέψει το αντλιοστάσιο 

 

Το λέω με αγάπη στους προγόνους μας τιμούμε δεν μπορεί να μην έχει δημαρχείο το Μεσολλόγι από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να βάλω δρομολόγειμα κι'  αυτό

 

Να βρούμε ψάχνοντας όχι  τους φιλέλληνες που εδώ έχουνε δώσει το καλύτερο τους εαυτό στο Μεσολόγγι αλλά τους φιλοΜεσολογγίτες,  ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε τους φιλοΜεσολογγίτες με την αισιοδοξία και την ελπίδα, γι' αυτό ζητάμε το καλύτερο δυνατό που μπορεί να γίνει

 

Άρα για να πάει μπροστά ο τόπος μας χρειάζονται τομές και να κοιτούμε στα μάτια καλά, γιατί αλλιώς αυτός ο τόπος γι' αυτό άτομα στην αυτοδιοίκηση που έρχονται μέσα από τον ιδιωτικό και κοινωνικό και επαγγελματικό  ιστό της πόλης μας  χρειάζεται θάρρος, θάρρος να προχωρήσουμε μπροστά και να φύγει το αλόγιστο θράσος στην κοινωνία μας σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ακούσατε με αυτά τα λίγα


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 








Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 
Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Η ρωσική εισβολή και ο εφιάλτης του Μπρεζίνσκι




 

Μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αποκτάει νέα και ιδιαίτερη σημασία η διακηρυγμένη πρόθεση των ΗΠΑ –μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ιδιαίτερα μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης– να διατηρήσει με κάθε τίμημα την “παγκόσμια ηγεμονία”. Η πρόθεση αυτή στηρίζεται κυρίως στο “δόγμα” της αποτροπής ανάδειξης ηγεμονιών στην περιοχή της Ευρασίας (U.S. Role in the World: Background and Issues for CongressUpdated January 19, 2021) και στην πεποίθηση ότι «η Αμερική δεν είναι μόνο η πρώτη πραγματικά παγκόσμια δύναμη, αλλά και η τελευταία» σύμφωνα με τον Μπρεζίνσκι (“Η Μεγάλη Σκακιέρα. Η αμερικανική υπεροχή και οι γεωστρατηγικές της επιταγές”, 1998).

Στο πλαίσιο αυτό το μεγάλο ερώτημα που τίθεται σήμερα, ειδικά μετά τη ρωσική εισβολή, είναι πως αντιλαμβάνεται η διεθνής κοινότητα αυτήν την σταθερή φιλοδοξία των ΗΠΑ (και των συμμάχων της) και πως μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτήν και μάλιστα σ΄ έναν πολύ ασταθή πλέον κόσμο της ανάδυσης νέων εθνικισμών και νέων παιχτών. Ο πρώην Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Ζμπίγκνιου Μπρεζίσνσκι ανέλυσε με διεισδυτικό τρόπο σε διάφορα βιβλία του τις γεωστρατηγικές φιλοδοξίες των ΗΠΑ στην Ευρασία.

...

Έγραφε, συνοπτικά: «Η μοίρα της Ουκρανίας και του Αζερμπαϊτζάν είναι σημαντική για την Αμερική… Η διεύρυνση του ΝΑΤΟ προσφέρει στη Ρωσία την ευκαιρία να επανορθώσει λάθη του παρελθόντος… Η Ευρασία είναι ο χώρος όπου τελικά θα μπορούσε να αναπτυχθεί ένας πιθανός αντίπαλος των ΗΠΑ, ως αντίπαλη παγκόσμια δύναμη… Δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο ενός μεγάλου ευρωπαϊκού αναπροσανατολισμού, που θα είχε ως αποτέλεσμα, είτε μια γερμανορωσική συμφωνία, είτε μια γαλλορωσική συμμαχία».

Ο εφιάλτης του Μπρεζίνσκι…

Για τον Μπρεζίνσκι, όμως, το “εφιαλτικό” σενάριο και η μεγαλύτερη απειλή για τα αμερικανικά συμφέροντα στην Ευρασία αποτελούν περιφερειακές «αντιηγεμονικές συμμαχίες», με το «πιο επικίνδυνο σενάριο» έναν μεγάλο συνασπισμό μεταξύ Κίνας, Ρωσίας και Ιράν. Σήμερα, ο “εφιάλτης” του Μπρεζίνσκι μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα: Στις 19 Ιανουαρίου 2022, δυο εβδομάδες πριν τη συνάντηση Σι Τζινπίνγκ-Πούτιν στις 4 Φεβρουαρίου στο Πεκίνο και σχεδόν ένα μήνα πριν την αναγνώριση των δύο “Λαϊκών Δημοκρατιών” του Ντονμπάς και την ρωσική εισβολή, ο Πούτιν έλαβε από τον Ιρανό πρόεδρο Ebrahim Raisi ένα σχέδιο συνθήκης για τη «στρατηγική συνεργασία» μεταξύ Ιράν και Ρωσίας. Επιπλέον, το Ιράν γίνεται πλέον και μέλος (από παρατηρητής) του ευρωασιατικού “Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης” (SCO).

Ο “ασκός του Αιόλου”, που οδήγησε και στην τωρινή ρωσική εισβολή, άνοιξε ήδη το μακρινό 1997. Τότε ο Μπιλ Κλίντον, σύμβουλος του οποίου ήταν ο Μπρεζίνσκι, είχε αποφασίσει και οι λοιποί Ευρωπαίοι είχαν συμφωνήσει, την διεύρυνση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Εκείνη η απόφαση είχε επιβεβαιώσει εκείνους τους αναλυτές που θεωρούσαν πως μια τέτοια πράξη θα ήταν τελικά το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος των ΗΠΑ στις τελευταίες δεκαετίες και θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε αντισυσπειρώσεις και αντιδράσεις.

Υ.Γ. Στον “Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης” ανήκουν η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, η Ρωσία, η Ινδία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Πακιστάν. Καθεστώς παρατηρητή έχουν το Ιράν, η Αίγυπτος, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, το Αφγανιστάν, η Μογγολία και η Λευκορωσία. Οι “εταίροι διαλόγου” του εν λόγω Οργανισμού είναι η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η Καμπότζη, το Νεπάλ, η Σρι Λάνκα και η Τουρκία. Προσκεκλημένοι συμμετέχοντες είναι το Τουρκμενιστάν, το ASEAN, CIS, ο Οργανισμός Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας και η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση. Κράτη που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για πλήρη συμμετοχή στον “Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης” είναι η Αίγυπτος, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, το Μπαγκλαντές και η Συρία.


https://slpress.gr/diethni/i-rosiki-eisvoli-kai-o-efialtis-toy-mprezinski/

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Προειδοποιούν για τρομακτικά μεγάλους θρόμβους αίματος που φράζουν τις φλέβες των εμβολιασμένων - Βρέθηκαν σε πτώματα




Τρόμο προκαλούν τα όσα αποκαλύπτουν πιστοποιημένοι διευθυντές κηδειών και ταριχευτές αναφορικά με τα όσα βρέθηκαν σε πτώματα εμβολιασμένων, καθώς είχαν φλέβες και αρτηρίες φραγμένες με παράξενους, ελαστικούς, σκουληκόμορφους θρόμβους.

Ο Richard Hirschman, ένας διευθυντής κηδειών και ταριχευτής από την Αλαμπάμα, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα, δήλωσε σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο μέχρι περίπου τα μέσα του 2021, αφού άρχισαν οι μαζικοί εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό. Λέει ότι οι συνάδελφοί του στον τομέα αυτό βλέπουν το ίδιο πράγμα, και οι αριθμοί αυξάνονται. 

Σύμφωνα με το amgreatness, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Hirschman είπε στον Steve Kirsch, τον εκτελεστικό διευθυντή του Ερευνητικού Κέντρου Εμβολίων, ότι τον Ιανουάριο του 2022, 37 από τα 57 σώματα (65%) είχαν αυτούς τους ύποπτους θρόμβους.

...

Πριν από τα εμβόλια, ο Hirschman είπε ότι παρατηρήθηκαν θρόμβοι αίματος σε ασθενείς που πέθαναν από COVID, αλλά φαίνεται ότι ήταν πιο τυπικοί και όχι στους ανησυχητικούς αριθμούς που βλέπει τώρα.

Από τη στιγμή που ο Hirschman δημοσιοποίησε τις πληροφορίες του, ο Cary D. Watkins, ένας συνάδελφος από την Αλαμπάμα με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας ως υπεύθυνος κηδειών και ταριχευτής, εμφανίστηκε για να επιβεβαιώσει την ιστορία του, και η Anna Foster, ταριχευτής από το Μιζούρι με 11 χρόνια εμπειρίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι το 93% των τελευταίων 30 περιπτώσεων της πέθαναν λόγω ασυνήθιστων θρόμβων που γέμισαν πλήρως τα αγγειακά τους συστήματα.

Ο υπεύθυνος κηδειών John O’Looney από το Milton Keynes της Αγγλίας, ξεσπά επίσης για την ανησυχητική αύξηση του αριθμού των θανάτων από θρόμβωση. Ο O’Looney δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν πρόκειται απλώς για «μια αύξηση δύο ή τριών φορές – πρόκειται για μια αύξηση περίπου 500 ή 600 τοις εκατό» και ότι εννέα στις δέκα από αυτές τις περιπτώσεις ήταν εμβολιασμένες.

«Μου τηλεφωνούν γιατροί και αστυνομικοί, νοσηλευτές, και όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Είναι ένα απόλυτο ψέμα. Στα μέσα ενημέρωσης μας, λένε ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από μη εμβολιασμένους. Αυτό είναι μια ολοκληρωτική κατασκευή. Είναι το αντίθετο. Εννέα στους δέκα ασθενείς εκεί μέσα, γεμάτοι θρόμβους αίματος, είναι οι εμβολιασμένοι. Το έχω ακούσει αυτό από τόσους πολλούς επαγγελματίες που έχω χάσει το μέτρημα. Οπότε, είτε επιλέξετε να το πιστέψετε είτε όχι, αυτό δεν το κάνει χειρότερο. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορείτε να οδηγήσετε ένα άλογο στο νερό, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε να πιει», δήλωσε ο O’Looney σε συνέντευξή του στα τέλη του περασμένου μήνα.
Ο Hirschman δήλωσε στον Daniel Horowitz του Blaze στο podcast του Conservative Review την Τετάρτη, ότι δίσταζε να βγει μπροστά, επειδή κάθε πληροφορία που αμφισβητεί την αφήγηση της κυβέρνησης υπέρ των εμβολίων χλευάζεται και γελοιοποιείται και η φήμη του θα μπορούσε να υποφέρει.

Αλλά όπως τόνισε ο Kirsch, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτό που συμβαίνει.

«Λίγο πολύ πρέπει να πρόκειται για ένα νέο ενέσιμο προϊόν, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021, το οποίο οδηγεί σε θρόμβους στο αίμα και χορηγείται με ένεση σε πολύ περισσότερο από το 50% του πληθυσμού. Υπάρχει μόνο ένα φάρμακο που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση: τα εμβόλια COVID», έγραψε στο Substack του.

Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων επιβιώνει από τις ενέσεις, το ερώτημα αν ένα εμβολιασμένο άτομο πεθαίνει ή όχι είναι πιθανότατα ένας συνδυασμός του πόσο καλά «προσλαμβάνει και αναπαράγει το mRNA, πόσο επικίνδυνη είναι η παρτίδα και άλλων παραγόντων», έγραψε ο Kirsch.

Εξήγησε γιατί οι πληροφορίες του Hirschman είναι «εκρηκτικές».

«Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το πραγματικό ποσοστό θανάτων που προκαλούνται από εμβόλια είναι το 40 τοις εκατό όλων των θανάτων (το οποίο είναι μικρότερο από το ποσοστό 65 τοις εκατό που βλέπει ο Hirschman).

Το CDC λέει ότι περίπου 65.000 άνθρωποι πεθαίνουν την εβδομάδα. Αυτό θα σήμαινε λοιπόν ότι 26.000 άνθρωποι την εβδομάδα σκοτώνονται από το εμβόλιο. Άρχισε να παρατηρεί αυτούς τους θανάτους τον Μάιο (θα μπορούσαν να έχουν αρχίσει νωρίτερα), οπότε ας πούμε ότι συνέβησαν μόνο τους τελευταίους 6 μήνες για να είμαστε συντηρητικοί.

26 εβδομάδες *26.000 θάνατοι/εβδομάδα=676.000 θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο».

Ο Hirschman είπε στον Horowitz ότι έχει συζητήσει το φαινόμενο με 15 συναδέλφους του, και όλοι τους έχουν δει τα ίδια πράγματα με αυτόν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν δημόσια.

Ο Hirschman, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά συνέντευξη από την Dr. Jane Ruby στα τέλη Ιανουαρίου, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τους παράξενους ινώδεις θρόμβους που εξήχθησαν από ανθρώπους που φέρονται να πέθαναν από καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και ανευρύσματα.

Σε πολλές περιπτώσεις, λέει ο Hirschman, οι φρικιαστικά μεγάλοι θρόμβοι αρχίζουν να φαίνονται αρκετά τυπικοί στο ένα άκρο και στη συνέχεια γίνονται λευκοί, ινώδεις και σκουληκόμορφοι.  Το παρακάτω δείγμα, το οποίο διχάζεται προς το τέλος, φέρεται να ελήφθη από την περιοχή της βουβωνικής χώρας ενός ατόμου και είχε σχεδόν το μήκος του ποδιού του.

Ο Hirschman ξέπλυνε τα λευκά, ινώδη τμήματα των θρόμβων από ένα άτομο και έβαλε τα υλικά που έμοιαζαν με σκουλήκια σε ένα μπολ.

«Αυτό το λευκό, ινώδες υλικό δεν είναι φυσιολογικό», είπε ο Hirschman στον Dr. Ruby. «Συνήθως ένας θρόμβος αίματος είναι λείος -είναι αίμα που έχει πήξει- αλλά αν τον πιέσετε, ή τον αγγίξετε, ή προσπαθήσετε να τον μαζέψετε, γενικά διαλύεται», εξήγησε.

«Αλλά αυτό το λευκό, ινώδες υλικό είναι αρκετά ισχυρό. Δεν είναι καθόλου αδύναμο. Μπορείτε να το χειριστείτε, είναι πολύ εύπλαστο, δεν είναι σκληρό – δεν είναι φυσιολογικό», επέμεινε ο ταριχευτής. «Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να ζήσει με αυτό μέσα του».

Ο Hirschman είπε ότι έχει δει τους ανώμαλους θρόμβους αίματος κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους, αλλά επισήμανε ότι οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να αποτεφρώνονται στις μέρες μας, οπότε δεν βλέπει αυτές τις περιπτώσεις.

Σημείωσε επίσης ότι έχει δει τους περίεργους θρόμβους μόνο σε μία περίπτωση μη εμβολιασμένου ατόμου – σε ένα άτομο που είχε λάβει μετάγγιση αίματος – οι συνέπειες της οποίας είναι τρομακτικές.

Ακολουθούν διάφορα βίντεο με τον Hirschman να λέει την ιστορία του σε πολλές συνεντεύξεις τις τελευταίες εβδομάδες, ξεκινώντας από τις συνεντεύξεις βόμβα του Dr. Ruby.

 

 

 

 

 




Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Twitter: Με βίντεο στέλνει στα… σίδερα τον Άδωνι






Το θέατρο του παραλόγου από τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Δεν τον άντεξαν μέχρι οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ με όσα είπε.

Από κουμπάκια, μέχρι ευθύνες Αριστεράς για τους λογαριασμούς ρεύματος.

«Για κάθε πρόβλημα της χώρας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει την ευθύνη» δήλωσε προκλητικά ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Για να στηρίξει δε την απίθανη αυτή δήλωση, χρησιμοποίησε ένα εξίσου απίθανο επιχείρημα: «Όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα, δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;».

...

Ακολούθησε μπαράζ από σχόλια στο Twiiter:
«Υπάρχει πάτος ;;;»
«Αβυσσαλέα τα βάθη της κατάντιας …»
«Γιατί τέτοιο τσίρκο και τόση γελοιότητα δεν τη βρίσκεις εύκολα.»
«Αγόρι μου εσύ πας για όσκαρ»
«Όλη μέρα στον ΣΚΑΪ μεροκάματο,πότε δουλεύει;;;»
Και μερικά άλλα:

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ευρωβουλευτής έδειξε τις μυστικές συμφωνίες ΕΕ-«Big Pharma» για τα εμβόλια και του κατέβασαν τα χαρτιά! (βίντεο)




Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Κρίστιαν Τέρχες «χτύπησε» ξανά και αυτή τη φορά μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο προσπάθησε να δείξει τα «μαυρισμένα» συμβόλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις «Big Pharma».

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, να θυμίσουμε, ότι πριν από λίγους μήνες είχε κάνει καταγγελίες για τα συμβόλαια της ΕΕ, λέγοντας τότε ότι οι «Βρυξέλλες θέλουν να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς».

Παρόλα αυτά η νέα του παρέμβαση αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου. Αμέσως μόλις έδειξε τα επίμαχα συμβόλαια μια υπάλληλος του κατέβασε το χέρι. 

...

Σημειωτέον πως η υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου δεν τρέχει να του τα πάρει για να τα βάλει δήθεν στα πρακτικά, γιατί στο τέλος ο ίδιος τα παίρνει μαζί του φεύγοντας!

Μάλιστα το σόου δεν τελειώνει εκεί, καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα και χωρίς καμία προειδοποίηση του κλείνουν από την έδρα το μικρόφωνο. Ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλε το γεγονός λέγοντας: «Μια υπάλληλος προσπάθησε να με φιμώσει γιατί απαίτησα να δημοσιευθούν αναλυτικά τα συμβόλαια για τα εμβόλια. Σαν πολίτης πιστεύεις ότι έχει το δικαίωμα να δεις αυτά τα συμβόλαια ναι ή όχι;»

 

Στην ομιλία του ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής στάθηκε στα πιστοποιητικά εμβολιασμού λέγοντας ότι «μας έδωσαν εγγυήσεις ότι αυτά τα πιστοποιητικά δεν θα χρησιμοποιηθούν για να παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών, αλλά θα χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν την μετακίνηση των πολιτών και δείτε τι συμβαίνει πλέον σε όλο τον κόσμο. Μάθαμε σήμερα ότι η Κομισιόν γνωρίζει ότι τα κράτη-μέλη της κάνουν κατάχρηση χρησιμοποιώντας το πιστοποιητικό για να παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών. 

Και η ΕΕ λέει -σιωπηλά βέβαια- ότι δεν πειράζει, αυτό που είδαμε να συμβαίνει φέτος είναι ότι το πιστοποιητικό χρησιμοποιείται για να εξαναγκάσει τους πολίτες να εμβολιαστούν παρά τη θέληση τους. 

Και η ερώτηση προς την Κομισιόν είναι γιατί κάποιο να θέλει να εμβολιαστούν οι πολίτες της ΕΕ με ιατρικά προϊόντα βάσει αυτών των συμβολαίων που δόθηκαν στη δημοσιότητα (δείχνει τα μαυρισμένα συμβόλαια). 

Οπότε ζητάω από την Κομισιόν προτού μιλήσουμε για την παράταση του πιστοποιητικού εμβολιασμού να δημοσιεύσει πλήρως τα συμβόλαια που υπέγραψε». 

https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/1059477_eyrovoyleytis-edeixe-tis-mystikes-symfonies-ee-big-pharma-gia-ta

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Έρευνα-σοκ: «Ο κίνδυνος θανάτου από τον εμβολιασμό μεγαλύτερος από το όφελος» - Δείτε πόσοι πεθαίνουν




Η ομάδα του Harald Walach είχε δημοσιεύσει άρθρο στο περιοδικό VACCINES, στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο κίνδυνος θανάτου από τον εμβολιασμό με τα σκευάσματα για τον κορωνοϊό είναι πολύ μεγάλος και δεν αντισταθμίζει, πρακτικά, το τυχόν όφελος.

...

Το άρθρο αυτό αποσύρθηκε εσπευσμένα και χωρίς εξηγήσεις από τους εκδότες του περιοδικού, παρόλα αυτά η ίδια ομάδα δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες ένα άρθρο που αποδεικνύει ότι τα δεδομένα εξακολουθούν να είναι τα ίδια και ότι με την απόσυρση ενός άρθρου δεν καταφέρνεις τελικά να κουκουλώσεις την αλήθεια. Απλά μεταθέτεις χρονικά την αποκάλυψή της.

Όπως αναφέρει αν εμβολιάσουμε 100.000 άτομα ενδεχομένως να σώσουμε 5΄ζωές, παρόλα αυτά ρισκάρουμε 2 με 4 θανάτους. Να σημειωθεί εδώ ότι οι ζωές που σώζονται αφορούν κυρίως ηλικιωμένους και ευπαθείς, καθώς αυτοί κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, ενώ από παρενέργειες του εμβολίου κινδυνεύουν όλοι το ίδιο. 

Άρα, σύμφωνα με την φαρμακοεπαγρύπνηση 2-4 άτομα πεθαίνουν ανά 100.000 που εμβολιάζονται! Αν σκεφτούμε ότι γίνονται επαναλαμβανόμενοι εμβολιασμοί, αλλά και ότι υπάρχει ελλιπής φαρμακοεπαγρύπνηση ο συγκεκριμένος αριθμός είναι αρκετά μεγαλύτερος. 

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος αριθμός θα πρέπει να εμβολιαστεί με 10. Παράλληλα το άρθρο δεν υπολογίζει άλλες βλάβες που προκαλούνται από τα εμβόλια, όπως οι μυοκαρδίτιδες. 


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Έρχονται οι ΠΕΡΣΑΙ … προειδοποιεί η δημοσυντηρούμενη ομάδα Λϋρου.



Πανικός στο επιτελείο Λύρου, μετά το ορφάνεμα της καρέκλας του καραπάνου στο Υπουργείο Γεωργίας.

Άρα τι θα κάνει ο ευτραφής κομπιναδόρος καραπάνος, χωρίς κρατικό μισθό, χωρίς καρέκλα και δημόσια έργα προς ενθυλάκωση μαύρων χρημάτων;

Λέτε να τολμήσει να βάλει πάλι υποψηφιότητα για δήμαρχος ή έστω για δημοτικός σύμβουλος;

Η κλίκα Λύρου δια της χουντοφυλλάδας του Μεσολογγίου ενημερώνει το πόπολο , βάζοντας την  απειλή μιας τέτοια εξέλιξης ως δεδομένο .


Καταλήγει δε στο συμπέρασμα, όπου σε καμιά περίπτωση δεν το ασπάζεται η ίδια η χουντοφυλλάδα, αλλά είναι μια πραγματικότητα, που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του ο μέσος δημότης του ιερού δήμου μας.

Απέναντι λοιπόν στη κάθοδο για ακόμη μια φορά των βαρβάρων, οι πολιτισμένοι δημότες έχουν υποχρέωση να αντισταθούν.

 Ούτε νερό μη του δίνεται του άρπαγα, του κομπιναδόρου, του τσαρλατάνου που έκαψε στο πέρασμά του ένα ολόκληρο δήμο και έναν Υπουργό Γεωργίας, μαζί με τα τοπικά ΤΟΕΒ και όσους ζητούσαν ή είχαν άμεση επαφή με τον Υπουργό.

Άρα που καταλήγουμε ;

Στηρίζουμε Λύρο, παρ’ όλες τις ηλιθιότητες που έχει διαπράξει, την ανικανότητα που τον διακρίνει στη διαχείριση εξουσία και την αόρατη  προσωπικότητάς του.

...

Μιλάει όμως άπταιστα τα Ελληνικά της καρδιάς, της ντομπροσύνης, της φερεγγυότητας.

Άρα μια είναι η λύση… ψήφος στον Αράπη της Βλαχοπούλου γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει, το Μεσολογγί θα πέσει στα χέρια του Κιουταχή και τα γιδοπρόβατα θα σταματήσουν το μαρκάλισμα .

Εμείς ως φτωχοί συγγενείς της ενημέρωσης, μαθαίνουμε ότι εκτός του ότι αύριο ο ήλιος θα ανατείλει πάλι από την Ανατολή… ο καραπάνος και να θέλει δεν μπορεί πλέον να ασχοληθεί με τα δημοτικά, μιας και μετά τις καταδικαστικές – τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν το μακρύ του χέρι στο δημοτικό ταμείο (200 και 300 χιλιάδες ευρώ ) έχει στερηθεί των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Εξάλλου ένας καραπάνος χωρίς να έχει πίσω του τον Υπουργό που τόσα επένδυσε και πήρε με τόκο και με ανοικτά τα μέτωπα για κακουργήματα που έχουν σχέση με υπεξαιρέσεις, απιστία, πλαστά έγγραφα και μια δικαιοσύνη, όπου   κάποιοι εντός της,  του διασφάλιζαν το ακαταδίωκτο (αυτή τη στιγμή είναι εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων ), όχι απλά μηδενίζονται οι πιθανότητες να κάνει την επανεμφάνισή του, αλλά ακόμη και η αναφορά του ονόματός του είναι προσβολή για όλους μας.

Ο ίδιος με απόλυτη γλαφυρότητα στο φατσοβιβλίο, κάπου μάλλον πληροφορήθηκε ότι η χουντοφυλλάδα, θέλει να τον επαναφέρει ως σκιάχτρο και γράφει τα εξής:

Επειδή πολλοί ρωτούν και απορούν,για την επάνοδο μου στην αυτοδιοίκηση α βαθμού ,θέλω πολύ καθαρά να θυμίσω την δήλωση μου πριν 1 χρόνο περίπου και να επιμείνω σε αυτή ξεκάθαρα !!

Άλλες οι προτεραιότητες μου ,άλλωστε σύντομα θα δώσω την πρώτη μου συνέντευξη και θα μιλήσουμε για όλους και για όλα !!!

Βέβαια δεν μας λέει ποιες είναι οι προτεραιότητες που έχει ο ίδιος, ίσως γιατί θέλει να μας κρατήσει σε αγωνία, ίσως γιατί τον ζητούν στο Υπουργείο Οικονομικών ή στη Τράπεζα της Ελλάδας.

Εμείς ευχόμαστε να πάει ως συνεργάτης του Ερντογάν , για να αποτελειώσει την οικονομία της Γείτονος χώρας, μπας και βρούμε την ησυχία μας.

Ίσως αυτό θα ήταν και το μέγιστο, η  καλύτερη αποπληρωμή των χρημάτων που καταχράστηκε μέχρι σήμερα, αλλά αυτά είναι μόνο ευχές και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Όπως είναι στη σφαίρα της φαντασίας και η κάθοδος του Λύρου, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ξέρουμε ότι στεναχωρούμε τον εκπρόσωπο Στέλλιο, την χουντοφυλλάδα του και τα εναπομείναντα ορφανά της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, αλλά παιδιά έτσι έχουν τα πράγματα.

Ψάξτε για τον επόμενο, δείξτε καλό χαρακτήρα ως καλά παιδάκια και ίσως κάποιους από εσάς σας περιμαζέψει, αυτός ο επόμενος.

Και μιας και μιλάμε εντελώς θεωρητικά για ενδεχόμενες εξελίξεις, θα το παίξουμε και εμείς μάντης Κάλχας…

Ο καραπάνος με τον Λύρο μιας και οι δρόμοι τους συναντήθηκαν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, με την εξαγορά του πρώτου από το δεύτερο, η μοίρα τους έχει δέσει με άρρηκτα δεσμά, όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στο αύριο.

 

Έτσι αυτό το παιχνίδι της μοίρας θα είναι ο καταλύτης για τις όποιες εξελίξεις στο κοινό τους μέλλον.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι θα μοιράζονται ακόμη και το ίδιο δωμάτιο, άλλοι πάλι όχι…

Είδωμεν , η νύχτα τελειώνει και η μέρα θα γεμίσει φως τον πολύπαθο τόπο μας 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...