Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Η Εγκληματική Οργάνωση Υψηλών Προσώπων με έδρα το ιερό Ραδιομέγαρο, σφιχταγκαλιάζει θανατηφόρα και κεντρικά στελέχη της σημερινής πολιτικής πλειοψηφίας. Απρόσμενες Εξελίξεις ...




Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις και οι επισταμένες έρευνες των αρμοδίων αρχών στην σκανδαλώδη υπόθεση των εμπλεκομένων για τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων, (απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή, παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης, απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς καταμήνυσης), και παρέμβασης στην Δικαιοσύνη, γεγονός που έχει καθυστερήσει την επίσημη δημοσίευση των ενεργειών, των συλλήψεων και των παραπομπών 

Ενώ επίκειται η κράτηση και των λοιπών σημαινόντων νομικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων – παρά την αγωνιώδη προσπάθεια διαστρέβλωσης εκ μέρους τους της πραγματικότητας.

Οι νεότερες εξελίξεις δεν είναι απλά καταιγιστικές, είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του κυβερνόντος κόμματος.

...

 Ασφαλέστατες νεότερες πληροφορίες παραπέμπουν σε εμπλοκή στην σκανδαλώδη αυτή υπόθεση, κεντρικών στελεχών της πλειοψηφούσας πολιτικής σκηνής .

Το προσεχές διήμερο θα είναι συγκλονιστικό.

Από αύριο το βουβαλομάζωμα θα είναι όχι απλά αναγκαίο αλλά επιτακτικό… και θα περιλαμβάνει όσους επικαλέστηκαν ειλημμένες υποχρεώσεις λόγο αυτοδιοικητικής θέσης, δικηγόρους και δήθεν νοσούντες.

Οπότε αγαπητέ Υπουργέ μας, καλό θα ήταν να διαχωρίσεις από τώρα τη θέση σου, διότι τα μπλόκα δεν θα είναι από αύριο  το μοναδικό σου πρόβλημα.

Όσο για το ρεμάλι της Λιμνοθάλασσας ας ετοιμάσουν τις απολογίες τους όσοι τον υιοθέτησαν  και τον ανέδειξαν ακόμη και ως μεταρρυθμιστή της Αλιείας όχι μόνο στο τόπο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.  

 

Μ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: