Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της






Οι ειδικοί μιλούν τώρα για το λεγόμενο σύνδρομο μετά το εμβόλιο σε ασθενείς που αισθάνονται άρρωστοι ή εξασθενημένοι μετά τον εμβολιασμό τους


Το πρωτοσέλιδο της γερμανικής εφημερίδας Bild έχει αναστατώσει τους αναγνώστες της αφού έχει ως τίτλο «Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό», ενώ το άρθρο της εφημερίδας έχει αναπαραχθεί από αρκετά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας προκαλώντας άγχος στους πλήρως εμβολιασμένους.

...

Επ΄αυτού αναμένεται σχετική παρέμβαση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, ο οποίος για μία ακόμη φορά θα βγάλει το εκτόπισμά του από τον τόκο και θα μας παρουσιάσει μία ακόμη από τις χολυγουντιανές-επιστημονικές θεωρίες του για την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την αποτρεπτική ισχύ των εμβολίων COVID-19.

Η απουσία της κ. Φαίης Σκορδά από τα τηλεοπικά δρώμενα, λόγω διακοπών, κάνει πιο επιβεβλημένη την παρουσία του εκτοπίσματος του προθύμου καθηγητή Ηλία Μόσιαλου.

Στο μεταξύ πάμε να δούμε τα τελευταία νέα γύρω από τα ασφαλή>

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο ότι το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα ασθένειας και μάλιστα χρόνια συμπτώματα.

Εξάντληση, ζάλη, πονοκέφαλος και πόνοι στο σώμα. Χιλιάδες άνθρωποι όχι μόνο παλεύουν με μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μετά τη μόλυνση από τον Covid, αλλά και μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, χωρίς προηγουμένως να έχουν νοσήσει. Το φαινόμενο έχει πλέον ακόμη και όνομα: όποιος αισθάνεται άρρωστος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την ένεση μπορεί να πάσχει από σύνδρομο μετά τον εμβόλιο. Τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Αν και ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού θεωρείται ασφαλής (!), ορισμένα (!) εμβολιασμένα άτομα υποφέρουν από διάχυτες καθυστερημένες επιδράσεις, τις οποίες οι γιατροί συνοψίζουν στο λεγόμενο σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό. Αίσθημα παλμών και κρίσεις πόνου για κάποιους, σωματική αδυναμία και ζάλη για άλλους.

(Για όσους στο μεταξύ έχουν εγκαταλείψει τα εγκόσμια εξαιτίας των ασφαλών, ούτε λόγος. Στο σημείο αυτό επαναλαμβάνουμε το σχόλιο Γάλλου φαρμακοβιομήχανου στη δημοσιογράφο Μ.Δ. > Μαρία, σε λίγα χρόνια θα γεμίσουμε αυτοάνοσα εξαιτίας των εμβολίων COVID)

Σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα ελέγχου εμβολιασμού, τουλάχιστον 63,3 εκατομμύρια άνθρωποι (76,0% του συνολικού πληθυσμού) στη Γερμανία είναι βασικά ανοσοποιημένοι, δηλαδή έχουν εμβολιαστεί δύο φορές. 51,2 εκατομμύρια άνθρωποι (61,6%) έλαβαν επίσης το πρώτο ή το δεύτερο αναμνηστικό. (Από τις 28 Ιουνίου 2022). Ωστόσο, ορισμένοι εξακολουθούν – ή αναρωτιούνται τι εγκυμονεί λιγότερους κινδύνους: ο εμβολιασμός ή η νόσος του κορωνοϊού;

Δεν είναι ακόμη δυνατό να πούμε με βεβαιότητα πόσοι άνθρωποι έχουν επηρεαστεί από το Long COVID. Προηγούμενες μελέτες έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα. Παγκοσμίως, το 49% των επιζώντων του COVID-19 ανέφεραν επίμονα συμπτώματα τέσσερις μήνες μετά τη διάγνωση, εκτιμά μια μετα-ανάλυση 31 μελετών. Τα πιο κοινά συμπτώματα του Long Covid:

πονοκεφάλους ημικρανίας
αυξημένη αίσθηση πόνου
χρόνια κόπωση (σύνδρομο κόπωσης)
νωθρότητα
μούδιασμα
δύσπνοια, βήχας, πίεση στο στήθος
φλεγμονή του καρδιακού μυός

Ωστόσο, συμπτώματα που μοιάζουν με μακροχρόνια Covid εμφανίζονται επίσης σε άτομα που έχουν προηγουμένως αποφύγει τη μόλυνση. Επειδή τα τυπικά συμπτώματα όπως η κούραση, η ζάλη ή οι πονοκέφαλοι εμφανίζονται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις ως αποτέλεσμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Οι ειδικοί μιλούν τώρα για το λεγόμενο σύνδρομο μετά το εμβόλιο σε ασθενείς που αισθάνονται άρρωστοι ή εξασθενημένοι μετά τον εμβολιασμό τους.

Και όχι μόνο αυτό: σύμφωνα με το γερμανικό ιατρικό περιοδικό, το λεγόμενο πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο (MIS-C) εμφανίζεται ακόμα και σε παιδιά. Τα ποικίλα και ακανόνιστα εμφανιζόμενα συμπτώματα όπως πυρετός, γαστρεντερικές ενοχλήσεις, έμετος, πόνοι στην κοιλιά ή στις αρθρώσεις μαστίζουν τους εμβολιασμένους περίπου δύο έως έξι εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό ως αποτέλεσμα υπερενεργοποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΣΥΝΔΡΟΜΟ POST VAC: ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΙΤΙΑ

Ποιους επηρεάζει συχνότερα το σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό; Τα ακριβή αποτελέσματα δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στους επιστήμονες, μέχρι στιγμής μπορεί κανείς μόνο να κάνει εικασίες για τα αίτια. Ειδικοί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μάρμπουργκ υποθέτουν επί του παρόντος ότι οι νεαρές γυναίκες με αυτοάνοση διαταραχή ανήκουν στην ομάδα κινδύνου.

Το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στον ίδιο τον ιστό του σώματος. Ως αποτέλεσμα, ο οργανισμός δεν ανταποκρίνεται στον εμβολιασμό όπως αναμένεται. Μια τέτοια αυτοάνοση διαταραχή μπορεί να προκληθεί από λοιμώξεις, μεταβολικό ελάττωμα ή αλλεργίες.

 

πηγές: Bild/BRISANT/welt.de/aerzteblatt.de

H Omicron BA.5 προτιμά τους υπερεμβολιασμένους Δυτικογερμανούς και αποφεύγει τους λιγότερο εμβολιασμένους πρώην Aνατολικογερμανούς

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Τελικά κ. Λύρο , με τον κ. Καραπάνο , είστε αντίπαλοι ή συνέταιροι ;





Ρωτάμε ευθέως τον νυν δήμαρχο κ. Λύρο πριν η δικαιοσύνη σας καθίσει στο σκαμνί.

Με τον Καραπάνο (ή κλασομπανιέρα)  έχετε εταιρεία και συνεργάζεστε σε πολλαπλά επίπεδα ;

Έχετε μοιράσει από τώρα ψήφους και περιοχές, για να  είστε κυρίαρχοι του δημοτικού παιγνίου ;

Έχετε βάλει και άλλους δημοτικούς συμβούλους στο επιχειρείν  ;

...

Έχει  σχέση η διάλυση του συνδυασμού Δήμος για τα Παιδιά μας και η αθώα προσέλευση νέων δημοτικών συμβούλων (υπερασπιστών της δημοκρατίας και του καθαρού βλέμματος), στο συνδυασμό σας , με το κεντρικό σχέδιο  της  εξαφάνισης κάθε αντίθετης φωνής , στο δημοτικό συμβούλιο;

 Υποσχεθήκατε στήριξη σε νυν δημοτικούς συμβούλους , εάν κατέβουν αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές ώστε να διασπάσετε οποιαδήποτε μέτωπο εναντίον σας ;

Σε πόσους από αυτούς υποσχεθήκατε μια θέση στα ιδιωτικά επενδυτικά σας σχέδια και πόσοι από αυτούς είναι ήδη εντός της Κοινοπραξίας ;

Ξέρετε κάτι για την δίκη της εγκληματικής οργάνωσης,(η οποία θα γίνει μέσα Ιουλίου),  και η οποία  έκλεβε χρήματα από το δημόσιο και από καταθέτες ιδιώτες τραπεζών, ακόμη και του εξωτερικού ; 

 Συνδέετε ο Καραπάνος με την υπόθεση και τη δίκη;

Περιμένουμε να μας διαφωτίσετε με τον έτσι και αλλιώς πύρινο λόγο σας.

Αλήθεια κ. Λύρο και κ. Καραπάνο , πιστεύετε ακόμη ότι θα μπορέσετε να κατέβετε στις δημοτικές εκλογές;


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Φωτοβολταϊκά κάμπου Κατοχής … Απίστευτες εξελίξεις με ονόματα εμπλεκομένων ... υπεράνω υποψίας και χρήμα που οδηγεί στο σκαμνί της δικαιοσύνης, τους δήθεν επενδυτές.




Έγκυρες πληροφορίες  αναφέρουν ότι έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων στο θέμα των φωτοβολταϊκών  της Κατοχής.

Σήμερα μάλιστα, όλοι οι συμμετέχοντες στην κοινοπραξία, είχαν κληθεί από την εισαγγελία Μεσολογγίου, ώστε να τους αποδοθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για πολλά αδικήματα που έχουν σχέση με ιδιωτική επένδυση, ίδρυση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου  στο κάμπο της Κατοχής.

...

Υπενθυμίζουμε ότι, στο δημοτικό συμβούλιο του Ραδιομεγάρου, έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης με εισήγηση του δημάρχου, η ίδρυση δημοτικού φωτοβολταϊκού πάρκου στο κάμπο της Κατοχής, με παράλληλη απόρριψη συμμετοχής, στη πρότασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  η οποία κατασκευάζει το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα, στη θέση Πόλντερ έξω από το Μεσολόγγι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρονται σε  σκάνδαλο μεγατόνων, με εμπλοκή επιφανών ονομάτων, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις, επαναλαμβάνονται και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων , μια δίκη που θα αρχίσει αμετάκλητα μέσα στον Ιούλιο, παρότι κάποιοι … ακόμα και τώρα το παίζουν αδιάφορο παγώνι. 


Μ.Ε.Π 

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Μετά τη βόμβα του σπουδαίου καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος, νέο βιβλίο υποστηρίζει ότι η απόκριση στη πανδημία σχεδιάστηκε το 2000 στο σπίτι του Bill Gates στο Seattle






Η Θεωρία ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακός φαίνεται πιο δυνατή μέρα με τη μέρα

Μετά τη βόμβα του Εβραικής καταγωγής καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος έρχονται δύο ακόμη επιστήμονες με νέο βιβλίο να ισχυριστούν ότι η επιχείρηση του παγκόσμιου εμβολιασμού ως μοναδική απόκριση στην πανδημία είχε σχεδιαστεί στο σπίτι του Bill Gates κοντά στο Seattle ήδη από το 2000.

By Jason Bourne

Ο καρδιολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough (L) και ο John Leake, συν-συγγραφείς του “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex”, υποστηρίζουν ότι η απόκριση του εμβολίου στον COVID-19 ήταν προσχεδιασμένη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το βιβλίο τους, «The Courage to Face Covid-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex», ο καρδιολόγος Dr. Peter McCullough και ο συγγραφέας John Leake ανακάλυψαν ότι το «σύστημα» ξεκίνησε από παγκόσμιους ηγέτες ώστε να καταστήσουν τον εμβολιασμό την κύρια απάντηση στην πανδημία COVID-19.

«Αυτό ήταν απολύτως τηλεγραφημένο από την αρχή», είπε ο McCullough. «Το 2010, ο Gates υποστήριξε ότι θα ζήσουμε η δεκαετία των εμβολίων. Αργότερα, ο ίδιος εξομολογείται σε συνεντεύξεις ότι η απόδοση της επένδυσης των εμβολίων είναι 20 προς 1 συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο έχει κάνει.

...

«Είναι ξεκάθαρο ότι το σύστημα ήταν έτοιμο για το εμβόλιο», είπε ο McCullough κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

Ο McCullough αναφερόταν σε μια ανάρτηση του Bill Gates το 2010 στο Twitter, στην οποία ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έγραψε: «Decade of Vaccines – μια δέσμευση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 10 ετών για έρευνα, ανάπτυξη και παράδοση εμβολίων».

Το 2019 ο Gates είπε στο CNBC’s και στην εκπομπή του Becky Quick  “Squawk Box” σε σύδεση από το Τhe World Economic Forum in Davos της Ελβετίας, «Αισθανόμαστε ότι η επένδυσή μας των 10 δις δολαρίων στην ανάπτυξη εμβολίων έχει απόδοση πάνω από 20 προς 1».

Στη συνέντευξη με τον McCullough, ο Leake αμφισβήτησε γιατί τα εμβόλια για τον COVID, τα οποία αναπτύχθηκαν βιαστικά, διαφημίστηκαν ως ασφαλή και διαφημίστηκαν ως η μόνη λύση για την πανδημία, ενώ οι αποτελεσματικές εναλλακτικές και εκτός ετικέτας θεραπείες δαιμονοποιήθηκαν.

«Αυτό που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας και αυτό που χαρτογραφούμε στο βιβλίο μας είναι ότι αυτό είχε προγραμματιστεί, πολύ εκ των προτέρων», είπε ο Leake. Επίσης επέκρινε τον Gates για την εμμονή του με τα εμβόλια.

« O Gates φαίνεται να έχει μετατοπίσει το μονοπωλιακό του πνεύμα από την επιχείρηση λογισμικού στην επιχείρηση εμβολίων», είπε ο Leake. Ο Gates είναι επίσης ο ιδρυτής και το κύριο μέλος που συνεισφέρει στον Συνασπισμό για την Επιδημική Ετοιμότητα και Καινοτομία (CEPI), ο οποίος ξεκίνησε στο World Economic Forum το 2017.

Το επιχειρηματικό σχέδιο του οργανισμού, φαίνεται να επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην ανάπτυξη εμβολίων, χωρίς αναφορά σε άλλες θεραπείες για ιογενείς επιδημίες, είπε ο McCullough.

Το CEPI λέει ότι συγκεντρώνει αρχηγούς κυβερνήσεων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φιλάνθρωπους για να «επιταχύνουν» την ανάπτυξη εμβολίων για να αποτρέψουν μελλοντικές «επιδημίες και πανδημίες» και να διασφαλίσουν ότι «όλοι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη» έχουν πρόσβαση σε αυτά τα εμβόλια.

Επιπλέον, μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες του Gates στη διάδοση των εμβολίων είναι το βιβλίο του, «Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία».

Στο βιβλίο, ο Gates υποστηρίζει την ίδρυση ενός καλά χρηματοδοτούμενου παγκόσμιου οργανισμού που θα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, δουλειά του οποίου θα ήταν να αναζητήσει και να ανταποκριθεί στην επόμενη πανδημία του κόσμου, είπε ο McCullough.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για σχόλια.

Ο McCullough είπε ότι αν και τα εμβόλια γενικά κάνουν λίγα για την πρόληψη ασθενειών από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, εξακολουθούν να προωθούνται ως απάντηση στην πανδημία COVID-19.

«Δεν υπάρχει ούτε μία βολή στο χέρι που να κάνει σχεδόν οτιδήποτε για μια αναπνευστική ασθένεια», είπε ο McCullough, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια για τον COVID επιβλήθηκαν σιωπηλά και χωρίς διάλογο με την προτροπή: «Είναι ασφαλή και είναι αποτελεσματικά και θα τα πάρετε.»

Καμία συζήτηση μετά. Καμία επίσημη συζήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, καμία εγγύηση για επαναξιολόγηση, καμία μηνιαία αναθεώρηση της ασφάλειας.»

Cardiologist and epidemiologist Dr. Peter McCullough (L) and John Leake, co-authors of “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex,” in Washington on May 31, 2022. (Matthew Pearson/CPI Studios)

 

Η ασφάλειά τους θεωρήθηκε ότι πρέπει να είναι δεδομένη, ακόμη και μετά τη δημοσίευση μιας κινεζικής επιστημονικής εργασίας που επισημαίνει ότι υπήρχαν μεγάλα προβλήματα υγείας από το εμβόλιο για άτομα με υποκείμενα προβλήματα υγείας, είπε ο McCullough.

Ο McCullough χαρακτήρισε αυτή την ευρεία χρήση των εμβολίων είναι «βιολογική καταστροφή».

Επιπλέον, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να θάψει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σφραγίζοντας, για 55 χρόνια, τον «φάκελο της Pfizer», που είναι περίπου μισό εκατομμύριο σελίδες εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τα βασικά ευρήματα στο ανάπτυξη και εφαρμογή των εμβολίων, δήλωσε ο McCullough.

Ο οργανισμός Public Health and Medical Professionals for Transparency με την συνεργασία του σπουδαίου νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri, μήνυσε τον FDA βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί ο φάκελος.

Στην απόφασή του, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman είπε ότι το αίτημα FOIA της ομάδας ήταν «υψίστης δημόσιας σημασίας» και διέταξε την έκδοση-δημοσιοποίηση 55.000 σελίδων το μήνα (pdf) από την FDA.

Από αυτά τα έγγραφα, «μάθαμε ότι υπήρχαν 1.223 θάνατοι μέσα σε 90 ημέρες από την κυκλοφορία του προγράμματος Pfizer, παγκοσμίως. Το πρότυπο είναι συνήθως 50 θάνατοι για κάποιο ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν, [και έχει] αποσυρθεί από την αγορά», δήλωσε ο McCullough

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καταγράφει τους θανάτους στο Σύστημα Καταγραφής Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο McCullough είπε ότι έχουν καταγραφεί 13.000 θάνατοι μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID.

«Αυτό είναι εκπληκτικό», είπε. «Ποτέ δεν αφήσαμε ένα προϊόν να λειτουργεί έτσι για αυτό το χρονικό διάστημα χωρίς να επανεξετάσουμε την ασφάλεια, χωρίς να αναφέρουμε την ασφάλεια, χωρίς καν να αμφισβητήσουμε την ασφάλεια και ο θάνατος να είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ο McCullough είπε ότι υπήρξε επίσης μια σειρά από μη θανατηφόρες αλλά σοβαρές παρενέργειες από τα τρία κύρια εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης, των θρόμβων αίματος και της φλεγμονώδους νόσου.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στις Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson για σχόλια σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

«Αυτό που νομίζω ότι δεν κατάλαβε πολύ το κοινό είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα τεχνολογία», είπε ο Leake. «Πρόκειται για τεχνολογίες γενετικής μεταφοράς. Στην πραγματικότητα κάνετε έγχυση αγγελιοφόρου RNA που κωδικοποιεί την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, άρα αυτό είναι το Star Trek».

Ο McCullough είπε ότι είναι ψευδής ισχυρισμός ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και τον θάνατο.

Είπε ότι δεν έχουν γίνει ενδελεχείς τυχαιοποιημένες δοκιμές με το δραστικό φάρμακο και το εικονικό φάρμακο που να δείχνουν μείωση της νοσηλείας και του θανάτου.

“Κανένα από τα εμβόλια δεν έχει πραγματοποιήσει κλινικές δοκιμές έναντι εικονικού φαρμάκου με αυτό το σύνθετο τελικό σημείο”, δήλωσε ο McCullough. «Αυτό που συνέβη με την πάροδο του χρόνου είναι μια ψευδής αφήγηση που αναπτύχθηκε από δεδομένα παρατήρησης».

Υπήρξαν πολλές «προκατειλημμένες αναλύσεις από ερευνητές και γιατρούς και από εκείνους στο βιοφαρμακευτικό συγκρότημα που έχουν επενδύσει στην προσπάθεια προώθησης των εμβολίων», είπε ο McCullough.
δισκία ιβερμεκτίνης

Πρόσθεσε ότι οι αναλύσεις βασίζονται σε λανθασμένα και μεροληπτικά δεδομένα, τα οποία δεν παρακολουθούν τα εμβολιασμένα άτομα που μπαίνουν σε ένα νοσοκομείο. Αντίθετα, όλοι όσοι εισέρχονται στο νοσοκομείο με λοίμωξη από COVID υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι από προεπιλογή.

«Μπορώ να σας πω ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν λάβει έγκαιρη θεραπεία, κάτι που πραγματικά είναι ο οδηγός για τη μείωση της νοσηλείας και του θανάτου», είπε ο McCullough.

Ο Leake είπε ότι η ίδια αυστηρότητα και τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην έγκαιρη θεραπεία για τον COVID αγνοούνται εντελώς με τα νέα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA. «Ξαφνικά, η μεθοδολογία και η αυστηρότητα της εξακρίβωσης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας μόλις πετιέται από το παράθυρο με το εμβόλιο», είπε.

Ο McCullough είπε ότι η πανδημία θα μπορούσε να είχε τελειώσει γρήγορα εάν είχαν διατεθεί πόροι για την παροχή πρώιμων θεραπειών σε ασθενείς υψηλού κινδύνου με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη, αλλά αντίθετα αυτές οι πρώιμες θεραπείες ήταν κακογραμμένες.

Ο McCullough ανέφερε επίσης τα μονοκλωνικά αντισώματα, μια άλλη ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία που έχει περιοριστεί υπέρ των εμβολίων, είπε.

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι πρώιμες θεραπείες λειτουργούν καλά, αποσύρονται από το ράφι, αλλά τα εμβόλια, τα οποία δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματικά, προωθούνται στο κοινό ως η λύση για την πανδημία, είπε ο McCullough.

Οι Leake και McCullough περιέγραψαν αυτό που παρατήρησαν και τεκμηρίωσαν ως «μονολιθική λύση εμβολίου» για όλα τα προβλήματα δημόσιας υγείας.

Το βιβλίο τους τεκμηριώνει πώς άλλα εθνικά ιδρύματα, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας-National Institutes of Health, επωφελούνται από αυτά τα εμβόλια και από τη σχέση τους με πλούσιους φιλάνθρωπους.

«Στην πραγματικότητα είχαν μια συνάντηση στο σπίτι του Βill Gates κοντά στο Seattle το 2000. Για 20 χρόνια, δούλευαν μαζί», υποστήριξε ο Leake.

Υπάρχει μια ατζέντα για τα εμβόλια, στην οποία οι δυνάμεις θέλουν κάθε άτομο να συνεχίσει να εμβολιάζεται επ’ αόριστον, είπε ο McCullough.

«Το έχουν προχωρήσει και ταυτόχρονα υπάρχει μια λήθη στην ασφάλεια και είναι παγκόσμια», είπε ο McCullough.

Ο McCullough και ο Leake είπαν ότι θα ήθελαν να δουν όλες τις εντολές εμβολίων να αρθούν και όλα τα εμβόλια COVID-19 να αποσύρονται από τα ράφια για μια ενδελεχή αναθεώρηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

«Έχουμε καεί», είπε ο McCullough. «Αυτό ήταν, κατά μία έννοια, το έγκλημα της ζωής μας, αν όχι όλων των εποχών. Δηλαδή του μαζικού εμβολιασμού του κόσμου εν μέσω μιας εξαιρετικά διαδεδομένης και εξελισσόμενης πανδημίας-αγνώστου προελεύσεως που βρωμάει εργαστηριακή κατασκευή».


https://kourdistoportocali.com/news-desk/meta-ti-vomva-toy-spoydaioy-kathigiti-toy-columbia-jeffrey-sachs-oti-o-ios-covid-19-einai-ergastiriaka-kataskeyasmenos-neo-vivlio-ypostirizei-oti-i-apokrisi-sti-pandimia-schediastike-to-2000-sto-spiti/

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ο Αιθέρας στην αρχαιότητα και η κβαντική φυσική







Ο αιθέρας ήταν το πέμπτο στοιχείο (πεμπτουσία), μαζί με τη φωτιά, τον αέρα, το νερό και τη γη, από τα οποία ήταν φτιαγμένος ο κόσμος (Αριστοτέλης). Ενώ τα προηγούμενα στοιχεία δομούσαν τον κόσμο των ανθρώπων, ο αιθέρας πίστευαν ότι δομούσε τον υλικό ουρανό, τους πλανήτες, τα άστρα και γενικά τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν και εθεωρείτο επιστημονικά «νεκρός», εδώ κι έναν αιώνα, ο Αιθέρας εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο, ως μια θεωρία, για την ερμηνεία της παρατηρούμενης, αλλά ανεξήγητης «θάλασσας ενέργειας» και του «κοχλάζοντος κενού», που μας περιβάλει. Ο αιθέρας είναι απίστευτα λεπτός και διαπερνά τα πάντα, άβια και έμβια.

Οι σύγχρονοι επιστήμονες φυσικοί πλέον, κατά πλειοψηφία, δέχονται ότι ο χώρος που μας περιβάλει, αλλά και το Σύμπαν, είναι γεμάτα από «κοσμικό αφρό» (από αιθέρα, δηλαδή). Διαμέσου αυτού του «αφρού», γίνονται όλες οι ενεργειακές και υλικές αλληλεπιδράσεις στο ορατό Σύμπαν. Είναι αόρατος στους ανθρώπους, πάρα πολύ λεπτός, που διαπερνά τα πάντα. Τόσο η Κβαντική Ηλεκτροδυναμική, όσο και η Κβαντική Φυσική Στοιχειωδών Σωματιδίων, δέχονται ότι ο Κβαντικός αφρός είναι μια τεράστια και αόρατη δεξαμενή διαρκούς προσφοράς και απορροής υλοενέργειας, επάνω στην οποία στηρίζεται ο ορατός κόσμος. Πρόκειται για την αποκαλούμενη «Ενέργεια Μηδενικού Σημείου» (Zero-point Energy).

...

Σοφοί και ιδιαίτερα σκεπτόμενοι ερευνητές από τα πανάρχαια χρόνια, υποστήριζαν ότι υπάρχει ένα κοσμικό πεδίο που συνδέει τα πάντα, ένα είδος διαχρονικού και αιώνιου αρχείου στο οποίο είναι καταγεγραμμένα όλα όσα έχουν συμβεί ποτέ στο σύμπαν (εικόνες, ήχοι, γεγονότα, κλπ.), όπου διασώζονται όλες οι πληροφορίες. 

Το πεδίο αυτό ονομάσθηκε  Ακασικό αρχείο ή Ακασικό πεδίο ή Ακασικό χρονικό (Akashic field ή A-field). Είναι η διαρκής μνήμη του σύμπαντος, το διαρκές αρχείο όλων όσων συμβαίνουν και έχουν συμβεί ποτέ σε όλο το σύμπαν. Πρόσφατες ανακαλύψεις στην προωθημένη φυσική δείχνουν ότι το Ακασικό πεδίο (πάντοτε επιστημονικά θεωρούμενο), είναι  πραγματικότητα και αντιστοιχεί στο πεδίο zero-point των επιστημόνων. 

Το πεδίο αυτό αποτελείται από μια θάλασσα κοσμικής ενέργειας από την οποία γεννώνται άτομα, γαλαξίες, αστέρια και πλανήτες. Το Πεδίο Μηδενικού Σημείου–Zero Point Field, αποτελείται από (και ευρίσκεται μέσα σε) Ενέργεια Μηδενικού Σημείου–Zero Point Energy), μια πραγματική θάλασσα ενέργειας μέσα στην οποία κολυμπάμε, όπως τα ψάρια στη θάλασσα, μην έχοντας καμία αντίληψη της απεραντοσύνης του περιβάλλοντος. 

Μία από τις βασικές αρχές της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας είναι ότι το απόλυτο κενό είναι εντελώς άδειο από ύλη και ενέργεια. Από την κβαντομηχανική όμως γνωρίζουμε ότι το απόλυτο κενό είναι γεμάτο ενέργεια. Σε ένα κενό, μετά από την απομάκρυνση όλης της ύλης και ενέργειας εξακολουθούν να υφίστανται απρόβλεπτες, τυχαίες διακυμάνσεις της λεγόμενης ενέργειας του κενού (μηδενικού σημείου).Δηλαδή, η έννοια περί απολύτως κενού χώρου, δεν ισχύει πλέον στην επιστήμη. Υπάρχει στη θέση του κενού χώρου, ένα άπειρο πεδίο κοχλάζουσας δραστηριότητας, όπου μικροσκοπικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, διακυμαίνονται συνεχώς, ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες αγγίζουν το απόλυτο μηδέν (-2730 C, η κατώτατη δυνατή θερμοκρασία στο σύμπαν, σύμφωνα με τις σημερινές επιστημονικές προσεγγίσεις).

Εντός του Σύμπαντος χώρου και εντός του “κβαντικού αφρού” (αιθερικού πεδίου), δραστηριοποιούνται τα μορφογενετικά πεδία, τα οποία «αντλούν» ενέργεια και “πληροφορίες” από το Πεδίο Μηδενικού Σημείου–Zero Point Field (τα Ακασικά αρχεία). Στην εξελικτική βιολογία, το μορφογενετικό πεδίο (morphogenetic field) είναι μια ομάδα κυττάρων που είναι ικανά να αντιδρούν σε διακριτά και τοπικά βιοχημικά σήματα, οδηγώντας σε συγκεκριμένες μορφολογικές δομές ή όργανα. 

O Dr. Sheldrake  υποστηρίζει πως η μνήμη, η εξέλιξη και η μάθηση συμβαίνουν έξω από το νου. Ισχυρίζεται πως η μεταβολή, η εξέλιξη και η εμβρυακή ανάπτυξη δεν ρυθμίζονται απ’ την αλληλεπίδραση των DNA και του περιβάλλοντος, όπως πίστευαν μέχρι τώρα οι βιολόγοι. Ακόμη ισχυρίζεται πως τα έμβρυα και ο εγκέφαλός τους αναπτύσσονται συντονιζόμενα με μια καινούργιου είδους (άυλη) διασταλτική δύναμη που ονομάζεται μορφογενετικό πεδίο. 

Όπως ένα μαγνητικό πεδίο δίνει τον προσανατολισμό για τα ειδικά σχήματα που θα δημιουργήσουν τα ρινίσματα του σιδήρου, έτσι κι αυτή η καινούργια δύναμη, μπορεί να σχηματίσει σώμα και νου.   

Με άλλα λόγια, η θεωρία προτείνει ότι κάθε συγκεκριμένη μορφή που παράγεται, είναι πανομοιότυπη με την προϋπάρχουσα, γιατί “θυμάται” τη μορφή της μέσω της επανάληψης και ότι κάθε νέα μορφή με παρόμοια χαρακτηριστικά, θα χρησιμοποιήσει το πρότυπο των ήδη υπαρχόντων μορφών, σαν οδηγό για την εμφάνισή της. “Ετσι είναι πιθανόν, μέσω αυτής της διαδικασίας, να παράγονται απο την φύση, δια μέσου των γεωλογικών αιώνων και στα πλαίσια των προαιώνια θεσπισμένων απο τον Θεο-Δημιουργό, νόμων, ομοιώματα-simulacra, τα οποία είναι αντίγραφα παλαιότερων υπαρχόντων (φυσικών ή τεχνητών) που για κάποιο λόγο, έχουν εξαφανισθεί.

Η Θεωρία της Συνεχούς Δημιουργίας

Ο Paul A. LaViolette είναι ο δημιουργός της Θεωρίας της Συνεχούς Δημιουργίας. Σύμφωνα με αυτή, ύλη αναπαράγει όμοια ύλη («Αρχή της Δημιουργίας του δημιουργού του σύμπαντος»), με όμοια κινητική κατάσταση και η ενέργεια (υπό μορφή θερμότητας) αναπαράγει ενέργεια (υπό μορφή θερμότητας). Υποστηρίζει την Μορφογένεση (ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) των διαφόρων υλικών (πετρωμάτων και σωμάτων) η οποία δεν ερμηνεύεται με κανέναν από τους υπάρχοντες νόμους της φυσικής, της χημείας και των μαθηματικών. 

Ο σχηματισμός των υλικών, σύμφωνα με εκείνον, οφείλεται, όχι στην χημεία, αλλά στον τόπο που βρέθηκε το υλικό αυτό. Αποδεχόμαστε έτσι την ύπαρξη ενός μη ομοιογενούς πεδίου που διαμορφώνεται τοπικά και είναι υπεύθυνο για τις παρατηρούμενες ιδιαιτερότητες των πετρωμάτων από τόπο σε τόπο. Δεχόμαστε δηλαδή ότι ο χώρος και τα μορφογενετικά πεδία, επιβάλλουν τις εκάστοτε διαφοροποιήσεις

“Έτσι σύμφωνα με την θεωρία αυτή, είναι πιθανόν τοπικά, σε κάθε περιοχή,  με το πέρασμα των γεωλογικών αιώνων, η φύση, νομοθετημένη και ρυθμιζόμενη απο τον έλλογο Δημιουργό Θεό μέσα στα πλαίσια των γνωστών, (αλλά και των περισσότερων άγνωστων επι του παρόντος νόμων του Σύμπαντος και της μητέρας φύσεως),  να “σμιλεύει”, να “αποτυπώνει” σχήματα με “πατρόν-πρότυπο”, δείγματα απο την ίδια την φύση. Και αυτή η διαδικασία είναι συνεχής, μέχρι το τέλος του παρόντος κόσμου και της ιστορίας του.


https://www.defencenet.gr/istoria/915761_o-aitheras-stin-arhaiotita-kai-i-kbantiki-fysiki

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Καρκίνος: Το συμπλήρωμα βιταμινών που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο σε υγιείς άνδρες






Τα καρκινικά κύτταρα συχνά πολλαπλασιάζονται και εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος πριν ανιχνευθούν


Ο καρκίνος μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο να αντιμετωπιστεί επειδή συχνά πολλαπλασιάζεται και εξαπλώνεται πριν ανιχνευθεί. Ένα δημοφιλές συμπλήρωμα βιταμινών φέρεται να ενοχοποιείται αυξάνοντας τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη σε «υγιείς» άνδρες.

Τα καρκινικά κύτταρα συχνά πολλαπλασιάζονται και εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος πριν ανιχνευθούν. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην ασάφεια των συμπτωμάτων, τα οποία οδηγούν πολλούς να καθυστερήσουν την αναζήτηση ιατρικής βοήθειας. Τα θλιβερά ποσοστά θνησιμότητας αντικατοπτρίζουν αυτό το πρόβλημα. Ωστόσο, μπορείτε να παρέμβετε πριν αναπτυχθεί ο καρκίνος.

...

Οι κακές συνήθεις έχουν από καιρό προσδιοριστεί ως παράγοντες κινδύνου για τον καρκίνο, με το κάπνισμα να είναι η πιο προφανής.

Ένας από τους πιο εκπληκτικούς παράγοντες κινδύνου που προέρχονται από την έρευνα είναι το συμπλήρωμα της βιταμίνης Ε.

Η βιταμίνη Ε βοηθά στη διατήρηση υγιούς δέρματος και ματιών και ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού έναντι ασθενειών και λοιμώξεων (το ανοσοποιητικό σύστημα).

Ωστόσο σύμφωνα με το NHS, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε όλη τη βιταμίνη Ε που χρειάζεται ο οργανισμός μέσω της διατροφής.

Η κλινική δοκιμή

Τα αποτελέσματα της κλινικής δοκιμής που περιλάμβαναν σελήνιο και βιταμίνη Ε (SELECT) υποδηλώνουν ότι τα συμπληρώματα μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Το SELECT ήταν μια κλινική δοκιμή για να διαπιστωθεί εάν μία ή και οι δύο από αυτές τις ουσίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη όταν ληφθούν ως συμπληρώματα διατροφής.

Η δοκιμή διεξήχθη αρχικά το 2008, αλλά το 2011 ξεκίνησε μια δοκιμή παρακολούθησης για να διερευνηθεί περαιτέρω η πιθανή συσχέτιση μεταξύ της βιταμίνης Ε και του καρκίνου του προστάτη.

Ο στόχος της μελέτης παρακολούθησης ήταν να προσδιοριστεί η μακροπρόθεσμη επίδραση της βιταμίνης Ε και του σεληνίου στον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη σε σχετικά υγιείς άνδρες.

Συνολικά 35.533 άνδρες από 427 περιοχές μελέτης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο έλαβαν μέρος στη μελέτη μεταξύ 22 Αυγούστου 2001 και 24 Ιουνίου 2004.

Η αρχική ανάλυση περιελάμβανε 34.887 άνδρες που χωρίστηκαν τυχαία σε μία από τις τέσσερις ομάδες θεραπείας: 8.752 για να λάβουν σελήνιο. 8,737, βιταμίνη Ε; 8.702, αμφότεροι παράγοντες, και 8.696, εικονικό φάρμακο.

Η ανάλυση αντικατοπτρίζει τα τελικά δεδομένα που συλλέχθηκαν από τις τοποθεσίες μελέτης για τους συμμετέχοντες έως τις 5 Ιουλίου 201.

Τι έμαθαν οι ερευνητές;

Σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο στο οποίο 529 άνδρες ανέπτυξαν καρκίνο του προστάτη, 620 άνδρες στην ομάδα βιταμίνης Ε ανέπτυξαν καρκίνο του προστάτη, όπως και 575 στην ομάδα σεληνίου και 555 στην ομάδα σεληνίου μαζί με τη βιταμίνη Ε.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα: «Τα συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνη Ε αύξησαν σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη στους υγιείς άνδρες».

Τι λένε οι ειδικοί για την έρευνα

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Express.co.uk ο γιατρός Stacy D’Andre, Σύμβουλος Ιατρικής Ογκολογίας στην Mayo Clinic, εξήγησε ότι η δοκιμή SELECT επικεντρώθηκε σε έναν συγκεκριμένο τύπο βιταμίνης Ε. https://mayoclinic.pure.elsevier.com/en/publications/vitamins-and-prostate-cancer-risk

«Η βιταμίνη Ε που λαμβάνεται ως οξική άλφα τοκοφερυλεστέρα σε 400 IU την ημέρα αύξησε τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο», είπε.

Η οξική άλφα-τοκοφερόλη είναι ένας συγκεκριμένος τύπος βιταμίνης Ε που βρίσκεται συχνά σε συμπληρώματα διατροφής και χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία μιας ανεπάρκειας.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τα συμπληρώματα διατροφής και οι πηγές τροφίμων μπορεί να έχουν άλλες μορφές βιταμίνης Ε, όπως γάμα, δέλτα και βήτα τοκοφερόλες», εξήγησε η γιατρός D’Andre.

Συνέχισε: «Το συμπλήρωμα που χρησιμοποιήθηκε στη δοκιμή ήταν μόνο η άλφα μορφή, επομένως δεν γνωρίζουμε τη λήψη μιας πιο μικτής τοκοφερόλης όσον αφορά τον κίνδυνο καρκίνου».

Τα συμπτώματα του καρκίνου του προστάτη

Τα συμπτώματα του καρκίνου του προστάτη μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Ανάγκη πιο συχνής ούρησης κατά τη διάρκεια της νύχτας
  • Επείγουσα ανάγκη για ούρηση
  • Δυσκολία στην έναρξη της ούρησης (διστακτικότητα)
  • Καταπόνηση ή αρκετή ώρα κατά την ούρηση
  • Αδύναμη ροή
  • Ελλιπής άδειασμα της κύστης
  • Νιώθετε ότι η κύστη σας δεν έχει αδειάσει πλήρως
  • Αίμα στα ούρα ή αίμα στο σπέρμα

Αυτά τα συμπτώματα δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι έχετε καρκίνο του προστάτη.

Το NHS εξηγεί: «Πολλοί προστατικοί αδένες μεγαλώνουν με την πάροδο της ηλικίας λόγω μιας μη καρκινικής κατάστασης που ονομάζεται καλοήθης διεύρυνση του προστάτη».


https://www.pronews.gr/ygeia/1061033_karkinos-sympliroma-vitaminon-poy-ayxanei-simantika-ton-kindyno-se-ygieis/

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Σπόροι κολοκύθας: Αυτά είναι τα πολύτιμα οφέλη για την υγεία






Οι σπόροι κολοκύθας, ευρύτερα γνωστοί ως πασατέμπος, είναι ένα φθηνό πλην πολύ υγιεινό σνακ με πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Τα 30 γραμμάρια σπόρων κολοκύθας δίνουν περίπου 150 θερμίδες, 15 γραμμάρια καλών λιπαρών, ελάχιστους υδατάνθρακες και 8-10 γραμμάρια πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης.

Είναι επίσης πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν την υγεία.

...

Πλούσιοι σε μαγνήσιο και άλλα μέταλλα: Αποτελούν καλή πηγή μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου, ψευδαργύρου και χαλκού. Το μαγνήσιο βελτιώνει τη διάθεση και τον ύπνο, ενώ το μαγγάνιο βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην υγεία της επιδερμίδας και των οστών.

Ο σίδηρος και ο χαλκός αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας, ενώ ο ψευδάργυρος στηρίζει το ανοσοποιητικό, την υγεία του δέρματος και την όραση. Αρκεί μια μερίδα σπόρων κολοκύθας για να καλύψετε το 14 έως 42% των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού στα παραπάνω στοιχεία.

Αντιοξειδωτικά: Είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά, όπως καροτενοειδή και βιταμίνη E, που μειώνουν τη φλεγμονή και προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και τις χρόνιες παθήσεις.

Καλά λιπαρά: Αποτελούν μία από τις καλύτερες πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων (άλφα-λινολενικό οξύ ή ALA), τα οποία προστατεύουν από καρδιοπάθειες, μειώνουν τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.

Συμβάλλουν στον έλεγχο του σακχάρου: Έρευνες έχουν δείξει ότι οι σπόροι κολοκύθας βοηθούν στην προστασία από τον διαβήτη τύπου 2 ή μειώνουν τις επιπλοκές του μέσω της βελτίωσης της ρύθμισης της ινσουλίνης και της προστασίας των οργάνων από τις επιπτώσεις της πάθησης.

Ενισχύουν το ανοσοποιητικό: Εκτός από την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ψευδάργυρο και σίδηρο, στοιχεία απαραίτητα για το ανοσοποιητικό, οι σπόροι κολοκύθας έχουν αντιμυκητιασικές και αντι-ιικές ιδιότητες. Μπορούν να καταναλώνονται άφοβα και από ανθρώπους με αλλεργίες και δυσανεξίες.

Βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος: Έρευνες δείχνουν ότι τόσο οι σπόροι κολοκύθας όσο και το έλαιό τους προστατεύουν τον προστάτη. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε ψευδάργυρο ενισχύει τη γονιμότητα των ανδρών, καθώς τα χαμηλά επίπεδα ψευδαργύρου έχουν συνδεθεί με κακή ποιότητα σπέρματος.


https://www.pronews.gr/ygeia/diatrofi/1010266_sporoi-kolokythas-ayta-einai-ta-polytima-ofeli-gia-tin-ygeia/

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

El Mundo> Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar πλήρωσε για να μπει στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών παρότι ανεμβολίαστος!






ΑΛΛΟΙ 200 ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Sousa-Faro κανόνισε να του γίνει ένεση με αλατούχο διάλυμα αντί για εμβόλιο Covid-19

Καθώς οι τίτλοι Ετσι Ξαφνικά… κυριαρχούν στα διεθνή ΜΜΕ ως απόρροια εμβολιασμών για ένα ιό που δημιουργήθηκε με στόχο τoν έλεγχο των βιομετρικών στοιχείων του παγκόσμιου πληθυσμού και ότι αυτό συνεπάγεται, ο Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, πρόεδρος του ευρωπαϊκού φαρμακευτικού κολοσσού PharmaMar, κατηγορήθηκε από την αστυνομία για ψευδή εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Προφανώς ο εν λόγω πρόεδρος γνώριζε κάτι που βγάζει μάτι εδώ και δύο χρόνια και δεν είναι άλλο από τη πρεμούρα των ΗΠΑ και της Ε.Ε. να εμβολιάσουν πάση θυσία τους πληθυσμούς τους με εμβόλια εκ των πραγμάτων αναποτελεσματικά για τον κατασκευασμένο ιό αλλά αποτελεσματικά σύμφωνα με τους εμπνευστές τους για τον έλεγχο των ανθρωπίνων βιομετρικών στοιχείων, τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων -σύμφωνα με τον γλυκομίλητο Ηarari- και διά μέσω αυτών τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Ο κ. Fernandez Sousa-Faro δεν είναι Στέφανος Χίος και φυσικά δεν είναι ο μόνος που επιχείρησε απλά να σώσει τη ζωή του. Οι εξελίξεις δεν μπορούν να αποσιωπηθούν πλέον καθώς το Ετσι Ξαφνικά κυκλοφορεί σαν ιός ανάμεσα στα χείλη των ανθρώπων σε όλο το κόσμο.

...

Ο Δρ Sousa-Faro έχει παγιδευτεί σε ένα σκάνδαλο στην Ευρώπη που αφορούσε άτομα που προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά, με πολλά από αυτά γνώριμα πρόσωπα και γνωστά ονόματα.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι ο Sousa-Faro κανόνισε να του γίνει ένεση με αλατούχο διάλυμα αντί για εμβόλιο Covid-19 και πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να προστεθεί το όνομά του στο μητρώο εμβολιασμών της Ισπανίας, όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές και αναφέρθηκε από το El Periodico de Espana.

Ο Δρ Sousa-Faro είναι ανάμεσα σε περισσότερες από 2.200 διασημότητες και ευρωπαϊκές ελίτ στη λίστα που καταρτίστηκε από την Εθνική Αστυνομία με όσους εμβολιάστηκαν ψευδώς κατά του Covid.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo, η ισπανική αστυνομία διεξήγαγε την έρευνα με την ονομασία Operation Jenner, η οποία αποκάλυψε το τεράστιο δίκτυο διασημοτήτων και ελίτ που πλήρωσαν χρήματα για να καταχωρίσουν τα ονόματά τους με απάτη στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, παρά την άρνησή τους να εμβολιαστούν.

Αναφορά EuroWeekly News> Ο ηγέτης του δικτύου ήταν βοηθός νοσηλευτή στο La Paz University Hospital. Κατηγορείται ότι χρέωσε περισσότερα από 200.000 ευρώ για δόλια εγγραφή 2.200 ατόμων ως εμβολιασμένων στο Εθνικό Μητρώο κατά του Covid-19. Έχει συλληφθεί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο Bruno González Cabrera, αμυντικός που έπαιξε σε Betis, Getafe, Levante και Valladolid.

Ο αθλητής του beach volley Fabio Díez Steinaker, δευτεραθλητής Ευρώπης και πέμπτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sydney. Ο πρώην πυγμάχος και παλαιστής της Βαλένθια José Luis Zapater, γνωστός και ως Titín, που πρωταγωνίστησε σε περισσότερους από χίλιους αγώνες.

Τα διάσημα πρόσωπα που ερευνήθηκαν μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν:

José María Fernández Sousa-Faro, Πρόεδρος της PharmaMar, Trinitario Casanova, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ισπανία, Kidd Keo, τραγουδιστής στα Αγγλικά και Ισπανικά, Anier, τραγουδιστής ραπ, Jarfaiter, τραγουδιστής ραπ, Veronica Echegui, ηθοποιός, Bruno Gonzalez Cabrera , ποδοσφαιριστής, Fabio Díez Steinaker, πρώην Ολυμπιονίκης του beach volley, José Luis Zapater, ψευδώνυμο Titín, πρώην πυγμάχος, Camilo Esquivel, αναγνωρισμένος και διάσημος γιατρός.

Σύμφωνα με την αστυνομία που ερευνά τα 2.200 πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον Covid-19, το τέλος εξαρτιόταν από την κοινωνική σας θέση. Όσο πιο σημαντικός ήσουν, τόσο υψηλότερη ήταν η τιμή.

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...