Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Που πληρώνουν τα σκάφη που αράζουν στη μαρίνα κύριε Λύρο ;;;





Το Μεσολόγγι ως γνωστόν έχει μια μαρίνα, όπου τα σκάφη των τουριστών και όχι μόνο, μπορούν να αράξουν για λίγες μέρες ή για ολόκληρη σεζόν, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο για υπηρεσίες φύλαξης, συντήρησης κλπ

Μαθαίνουμε όμως ότι η μαρίνα μας, την τελευταία πενταετία περίπου, έχει καταντήσει μάλλον ως η Μαρίνα των κόκκινων φαναριών, για κάθε τυχοδιώκτη, αποκόπτοντας  με αυτό τον τρόπο την ευρύτερη κοινωνία του δήμου.

Η εν δυνάμει πηγή πλούτου και κοινωνικο-επιχειρηματικής ανάπτυξης, έχει καταντήσει σημείο χλευασμού και απέχθειας για τους δημότες,  σε αντίθεση με τον κάθε σαρδανάπαλο δημαρχίσκο ή ανύπαρκτο μεγαλοεπενδυτή, όπου έχει μετατρέψει τη μαρίνα σε πηγή μαύρου χρήματος.

...

Ξέρουμε ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή, στη μαρίνα του Μεσολογγίου υπάρχουν ελλιμενισμένα σκάφη, μιας και οι άδειες λειτουργίας  που υπάρχουν  σήμερα, δίνουν τη δυνατότητα στους κομπιναδόρους που διοικούν τη μαρίνα, να τη μετατρέπουν σε αμπολιά… σε παρκινγκ σκαφών .

Επίσης ξέρουμε ότι η διοίκηση της μαρίνας με πρόεδρο τον ανίκανο χαζοΛύρο, έχει να συντάξει ισολογισμό από τότε που ανάλαβε τη διοίκηση.

Το πρόβλημα όμως παραμένει ακόμη και με την κατ΄ επάγγελμα χαζομάρα του προέδρου της μαρίνας …

Πως πληρώνεστε εσείς κύριε Λύρο ;  

Οι εργαζόμενοι  της μαρίνας πως τα βγάζουν πέρα ; Μήπως τους έχετε πάρει από προγράμματα του ΟΑΕΔ;

Ο μεγαλομέτοχος της μαρίνας ο γνωστός άφραγκος Ολλανδός, πως πληρώνεται;

Ξέρουμε ότι η μαρίνα έχει δυσθεώρητα χρέη που ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ, ξέρουμε επίσης ότι ο ξυπόλυτος πρίγκιψ της Ολλανδίας, έχει κάνει πλαστογραφία σε τιμολόγια επίσης κάποιων εκατομμυρίων.

Αυτό το έρμο το επιχειρηματικό μυαλό, πως πληρώνεται αλήθεια;

Μαθαίνουμε επίσης, ότι όσοι έχουν σκάφος και θέλουν να το αράξουν στη μαρίνα του Μεσολογγίου, πριν φτάσουν έξω από τα φανάρια λαμβάνουν εντολή να τηρήσουν σιγή ασυρμάτου και οργάνων, ώστε να χαθεί το στίγμα τους.

Επίσης μαθαίνουμε ότι λαμβάνουν εντολή να πληρώσουν το αντίτιμο για την μαρίνα με πληρωμή paypal card και το ακόμη χειρότερο είναι ότι ο τελικός προορισμός των χρημάτων είναι  ένας λογαριασμός σε ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ .

Είναι αλήθεια κύριε Λύρο;

Άπαπαπα !!! Εμείς δεν τα πιστεύουμε όλα αυτά, ρωτάμε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και για να μην αμαυρωθεί η ανύπαρκτη δημοτική σας πορεία.

Περιμένουμε απαντήσεις, αν όχι από εσάς κύριε Λύρο, γιατί ξέρουμε ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα σκέψης και λογικής απάντησης, τουλάχιστον από κάποιον ευφυή  συνεργάτη σας, όπως τον κ. Αθανασίου (νομικός σύμβουλος) , ο οποίος όλως παραδόξως, πληρώνεται και αυτός από την ανύπαρκτη και καταχρεωμένη μαρίνα του Μεσολογγίου.

.Κουράγιο μαρίνα μας, ο καλός θείος Κώστας θα σε φροντίσει όπως αυτός ξέρει και μπορεί …


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισες να υποστηριζεις και τον υποδικο για πλαστογραφια και απατη?