Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ποιος φταίει για το επερχόμενο φιάσκο με τη ΔΕΥΑΜ





Γυμνός απεδείχθη ο πρίγκιπας του Ραδιομεγάρου, μιας  και το εναπομείναν σώβρακο που φορούσε ως φύλλο συκής , ήταν  ακόμη και αυτό τρύπιο.

Παρόλα αυτά ο πρίγκιπας Λύρος, απτόητος συνεχίζει να παραμυθιάζει τους γελωτοποιούς  κόλακες του κύκλου του, αλλά και τον εαυτό του,  ότι δεν τρέχει τίποτα και όλα βαίνουν καλός .

 

Καταχρεωμένη η ΔΕΥΑΜ και μάλιστα σε διπλό ταμπλό, αυτό το ένα της VOLTERA και το άλλο της  ΔΕΗ.

Το ύψος του χρέους έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 εκατομμύρια ευρώ και το ζητούμενο είναι, γιατί ο επιχειρηματίας Λύρος δεν πήγε να ρυθμίσει το χρέος της ΔΕΥΑΜ, απέναντι στις εταιρείες, όταν μάλιστα οι ίδιες των προειδοποιούσαν και του έδειχναν το δρόμο ώστε να μην υπάρξει διακοπή στο ρεύμα  !!!

...

Από την άλλη πλευρά έχουμε το γνωστό ζήτημα με το φωτοβολταϊκό πάρκο της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, όπου μέχρι και τη τελευταία στιγμή, η Περιφέρεια του είχε ανοικτές τις πόρτες ώστε να εντάξει τη ΔΕΥΑΜ στο εν λόγω ενεργειακό πάρκο, ώστε να μην πληρώνει από εδώ και πέρα ούτε ευρώ.

 

Ο χαζοΛύρος βέβαια πίστευε ότι εάν έφταναν τα πράγματα σε οριακό σημείο, η Πολιτεία δηλ. το κόμμα, δηλ. η Ν.Δ, θα τον καλύψει μέσα από πολιτικές αποφάσεις όπου μεταξύ άλλων, ο ίδιος θα έβγαινε διπλά κερδισμένος γιατί θα είχε εκμαιεύσει και την υλοποίηση  του δικού του φωτοβολταϊκού πάρκου στο κάμπο της Κατοχής.   

Εξού και τα τόσα έκτακτα δημοτικά συμβούλια με θέμα το δημοτικό φωτοβολταϊκό της Κατοχής, όπου κάθε φορά έφευγε  ηττημένος, μιας και οι ασυναρτησίες του, έφταναν στα όρια της γελοιότητας, διότι μπερδεύονταν από  το φόβο της λικνίζουσας  παντόφλας  πάνω από το κεφάλι του.

Η δε παντόφλα υπήρχε, γιατί πολύ απλά κάποιος θα πρέπει να προστατεύσει και το οικογενειακό εισόδημα, αφού ο χαζοΚώστας, αποδείχτηκε μωρός.

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο χαζοΛύρος, ήθελε το φωτοβολταϊκό πάρκο της Κατοχής, με κάθε μέσο και κόστος, επειδή πολύ απλά, ο ίδιος αλλά και κάτι σαΐνια σαν αυτόν, έχουν αγοράσει γη στο κάμπο της Κατοχής και έχουν πάρει ακόμη και επιδότηση, για τη δημιουργία ενεργειακού πάρκου.

Το δημοτικό ενεργειακό πάρκο θα τους βοηθούσε να κουμπώσουν, όπως λέγετε στη πιάτσα, τη δική τους επένδυση πάνω στο δίκτυο που θα πλήρωνε το κράτος, για το δημοτικό ενεργειακό πάρκο. Δηλαδή μια εξοικονόμηση της τάξης των 20.000.000 ευρώ.

Άρα ο χαζοΚώστας του Ραδιομεγάρου, δεν είναι και τόσο χαζός είναι ένας ονειροπόλος επιχειρηματίας, όπου κίνησε με ένα βλαχοτάγαρο, αγορασμένο  από τα τουριστικά μαγαζιά της Πλάκας, για να κατακτήσει την Γουόλ Στρίτ.

Τώρα βέβαια εάν ξεμείνουν οι δημότες από νερό, όπως ξέμειναν τα σκουπίδια στους δρόμους, αυτό είναι άλλη υπόθεση και πάντα θα υπάρχει και ο κακός λύκος, δηλ. ο κακός δημότης που δεν πληρώνει το λογαριασμό της ΔΕΥΑΜ, ο κακός Πούτιν που μας έφερε την ενεργειακή κρίση και βέβαια η κακή Περιφέρεια με τον Φαρμάκη που φαρμάκωσε τα όνειρα του ηγέτη μας.

Παραιτηθείτε Τώρα, έρχονται μεγάλα δεινά και ο κόσμος δεν θα είναι πράος και ήσυχος όπως σχεδιάσατε, κανείς δεν θα τα βάλει με την Περιφέρεια, ούτε με τη ΔΕΗ, με εσάς θα τα βάλει  και θα είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα όταν αποκαλυφθεί ποια ονόματα αποτελούν την Κοινοπραξία του δικού σας φωτοβολταϊκού πάρκου, για το οποίο ήδη σας έχουν παραπέμψει σε δίκη, μιας και τα χρήματα που λάβατε τα κάνατε σκούφιες και μπερέδες.

Το τελευταίο που σας νοιάζει είναι ο θεσμός της  δημοτικής αρχής και η καθημερινότητα των δημοτών

Ο ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣ 




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΨευτοΘοδωρας κι ο ΖαβοΓιαννης τι λενε?