Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Η ομιλία που “ξέχασαν” να δείξουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης! (βίντεο)


Ένας έφηβος Αιτωλικιώτης, ένας δραστήριος νέος, ο Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος, από το βήμα της βουλής, σήκωσε στις πλάτες του όλη την Ελλάδα και μετέτρεψε μια εθιμοτυπική ομιλία-παράσταση, σε δριμύ κατηγορώ για όλους αυτούς που έκλεψαν τις ζωές μας και απαγόρευσαν σε όλα τα παιδιά της χώρας μας, το δικαίωμα στην ελπίδα, στο όνειρο, στη ζωή. 


Κανείς βέβαια δεν περίμενε ότι τα ΜΜΕ, θα αναμεταδώσουν το φλογερό λόγο του Κωνσταντίνου, τους πέφτει βαρύς, ανούσιος και άστοχος, μιας και δεν βολεύθηκε με ένα κείμενο περιγραφικό και ικετευτικό. 


Τους λέμε λοιπόν ότι ο Κωνσταντίνος και κάθε Κωνσταντίνος, είναι αυτή η μερίδα των νέων που τους ξέφυγε, δεν ελέγχονται και θα τους ανατρέψουν, με τις γνώσεις τους με το τσαγανό που διαθέτουν και την στάση ζωής τους. 


Ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένειά του και τους δασκάλους του.


Ελπίζουμε της Αγ. Αγάθης να τον ξαναδούμε αρματωμένο στο Αιτωλικό.

Μ.Ε.Π
=====================================================================================================================================================================================================================================================================================

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Γιατί κανένα πληρωμένο ΜΜΕ δεν τόλμησε να δείξει αυτό το βίντεο; Ούτε αναφορά δεν έγινε καν… Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: