Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία ο Καραπάνος με την βολεμένη παρέα του .




Για την απονομή πρώτου βραβείου Γκέμπελς, πάει ο Καραπάνος με τα Καραπανάκια του.

Το νερό και η Θάλασσα έγιναν πηγή πλουτισμού για ημετέρους, κολλητούς και φίλους, ανεξάρτητα αν αυτά είναι η μάστιγα των κατοίκων του Αιτωλικού.

Νέο παραμύθι εξαπέλυσε μέσω της αγαπημένης του τοπικής εφημερίδας, για πακτωλό έργων και εκατομμυρίων, για το νερό ύδρευσης από το Κεφαλόβρυσο, με μια τεράστια επένδυση για διυλιστήριο, υποτίθεται. 

Μάλιστα αυτή η μελέτη έχει σφραγίδα, λέει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. 

Εκμεταλλεύτηκε ακόμη και το Δελτίο Τύπου του Κατσιφάρα, που μιλά για την αναγκαιότητα ένταξης του έργου της Ύδρευσης του Αιτωλικού σε συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. 

Εμείς λέμε ... μακάρι να είναι έτσι.

Έλα όμως που δεν είναι. Όλα είναι απόρροια από το πανικό που διακατέχει πλέον τον ίδιο και το καλοταϊσμένο επιτελείο του.

Θα δημοσιεύσουμε έγγραφα που αποδεικνύουν  ότι Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο δεν υπάρχει, όπως και μελέτη για διυλιστήριο. Το δε δελτίο τύπου του Κατσιφάρα, είναι μια παραλλαγή του εγγράφου Σπίρτζη (Υπουργός Υποδομών), στο οποίο του δηλώνουν ότι πρέπει να προβεί στις σωστές ενέργειες (μελέτες κλπ), για να μπορέσουν να δοθούν χρήματα, για τη συγκεκριμένη επένδυση.

Υπενθυμίζουμε ότι το έγγραφο Σπίρτζη, ήταν αυτό που κουνούσε στον αέρα, ο ιερός δήμαρχος Καραπάνος, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου και φώναζε ότι έχει την έγγραφη βεβαίωση του Υπουργού για έτοιμες μελέτες (από το υπουργείο) και άμεση χρηματοδότηση.

Αν αυτά τα έχεις, τότε τι χρειάζεται το Μετσόβιο κύριε Γκέμπελς;
Αν έχεις έτοιμη, σήμερα και την χρηματοδότηση, τι τον θες τον Περιφερειάρχη με μελλοντικά προγράμματα χρηματοδότησης κύριε fitness;

Καλούμε τους πολίτες του Αιτωλικού, από τη στιγμή που θα δημοσιεύσουμε τα έγγραφα, να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποδεικνύεται επικίνδυνος για το τόπο μας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εΠΙΚΊΝΔΥΝΟς ΤΡΑΜΠΟΎΚΟς ΚΑΙ ψΥΧΟΠΑΘΉς