Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Θα φάμε κουφέτα !!!???




Τρελός έρωτας έχει κάνει την εμφάνισή του στα σοκάκια του Αιτωλικού.

Το ότι είδαμε τον Σπάιντερμαν στη πόλη μας δεν ήταν και κάτι το καινούργιο, αλλά το ότι είδαμε τον υποτιθέμενο δήμαρχο Μεσολογγίου, καραπάνο, στο Αιτωλικό, εεε!!! μάλλον αυτό ξεπέρασε και τις ποιο αρρωστημένες σκέψεις μας.

Εκεί όμως που λέγαμε ότι μάλλον φταίει το εντομοκτόνο που μας ψέκασε ο καραπάνος για να πάρει τη μίζα του και πείραξε το οπτικό μας νεύρο, να σου μαθαίνουμε ότι θα φάμε και κουφέτα.

Επίσημη πρόταση για υπογραφή συμφώνου συμβίωσης επ' αόριστον, αποδέχτηκε ο καραπάνος, από τον γνωστό και επίτιμο κάτοικο του Αιτωλικού κκ Σπάιντερμαν.

Όπως ξέρουμε όλοι, ο βήχας το χρήμα και ο έρως δεν κρύβονται και ο καραπάνος σας διαβεβαιώνουμε ότι βήχα δεν είχε το τελευταίο διάστημα.

Πρόβλημα προέκυψε τη τελευταία στιγμή με την ολοκλήρωση της σχέσης, για την τοποθεσία όπου θα καταναλώσουν τα μέλια το ερωτοχτυπημένο ζευγάρι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σπάιντερμαν κακός εννόησε όταν άκουσε ότι επιθυμία του καραπάνου ήταν η Βενετία.
 Μετά όμως το πρώτο καβγαδάκι ο καραπάνος εξήγησε στον επίτιμο ότι όταν έλεγε Βενετία, εννοούσε την πραγματική Βενετία και όχι τη Βενετία της δημοκρατίας, όπως είχε αποκαλέσει το Αιτωλικό στον απαράμιλλο ψυχοτροπικό, επινίκιο λόγο του, τότε που αν θυμάστε, τον έψαχνε ο Σαμαράς στο τηλέφωνο για να του μιλήσει για την ανάπτυξη του Αιτωλικού. 

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να να κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος, διότι ακόμη και ο ίδιος το ξέρει ότι, είναι πρόθυμο σχεδόν όλο το νησί, να πάρει μερίδιο από την ολοκλήρωση του μυστηρίου.

Με διάγγελμά του ο καραπάνος, για να αποφύγει την απόκοσμη λύπη των κατοίκων του Αιτωλικού, τους έστειλε μήνυμα που υπόσχεται να κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία τους.

Τους συνέστησε βέβαια λίγο υπομονή, οι εκλογές είναι κοντά και μόνο τότε Αιτωλικιώτες, θα μπορέσουν να συνευρεθούν με το δήμαρχό τους.

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: