Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Βούλιαξε στο βούρκο των δήθεν Συνεταιρισμών ο Τσίπρας και έγινε ένα με το παρακράτος που τους στηρίζει



Γκάφα ολκής από τις τοπικές οργανώσεις του Σύριζα, η επίσκεψη Τσίπρα στο Μεσολόγγι για διάλογο με τους αλιείς της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού.

Η άγνοια των προβλημάτων από τα ίδια τα στελέχη του κόμματος, η αποξένωσή τους από τον  τόπο που δραστηριοποιούνται και η επιβολή των σχεδιασμών παράκεντρων κέντρων  εξουσίας, μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ,  από πρόσωπα που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη και ανήκουν στον υπόκοσμο, ήταν το αποτέλεσμα της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Με απλά λόγια η επίσκεψη Τσίπρα, νομιμοποίησε το δύσοσμο περιβάλλον αυτών των παρακρατικών οργανώσεων, δίνοντάς τους μια μορφή επισημοποίησης των ενεργειών τους, οι οποίες όπως είπαμε, ήδη διώκονται από τη δικαιοσύνη.

Οι ασχετοσύνες  που ακούστηκαν να ψιθυρίζονται, μεταξύ αυγοτάραχου και παστού, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την ηθική ακεραιότητα του αρχηγού του Σύριζα  και τον κατάταξε ως επίσημο συνεργό, αυτών των ανθρώπων που λυμαίνονται τη Λιμνοθάλασσα και τον τόπο μας γενικότερα. 

Η άρνησή του να συνομιλήσει με τους Ελεύθερους Αλιείς της Λιμνοθάλασσας και αντ' αυτού να προτιμήσει να ακούσει για κάποια προβλήματα από τον πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, επιδείνωσαν  την κατάσταση, η οποία δείχνει να παίρνει μορφή και τροπή άσχημη για το μέλλον του κόμματός του στις όποιες εκλογές. 

Αναμένονται δημοσιοποιήσεις  τις επόμενες μέρες, εγγράφων που θα αποδεικνύουν την ποιότητα και το μέγεθος του παρακράτους που έχει δημιουργήσει ο πρώην επόπτης αλιείας, η βολευτίνα του Σύριζα τριανταφύλλου και οι εικονικοί συνεταιρισμοί της Λιμνοθάλασσας, με αποκορύφωμα το άλλοθι της μεταμοντέρνας δραστηριότητας , που λέγετε οικοτουρισμός για να ασπρίσουμε τον αδικαιολόγητο πλουτισμό μας. 

Μ.Ε.Π     












1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oxi 8a erxotan na milisi me sena apateona tis dekaras, me ton aniparkto silogo ton 5 melon, to ena pio ktinos apo to alo. patonis eki pou pas h ka8ese sta skoumpouera pou ema8es apo ki apo psarema klasompaniera?