Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Εσείς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, μην ανησυχείτε για τα βρόμικα, τα πλένει ο αναγνώπουλος με τον δημητρίου σε ARIEL συσκευασία







Το μελετητικό γραφείο αναγνώπουλου με αρχιμάγειρα τον πρώην επόπτη αλιείας και διάφορους αφελείς δημοσίους υπαλλήλους, κατάφεραν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ να αρπάξουν προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο όνομα της παράκτιας Αλιείας και των αλιέων, δείχνοντας με αυτό το τρόπο, ότι το μεροκάματο από τον ξαφνικό θάνατο της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού, είναι μεγάλο και έχει εγγυημένο μέλλον.

Διαβάζουμε στα τοπικά σάιντ, τα οποία αναδημοσίευσαν το κείμενο που τους στάλθηκε, τη διοργάνωση ενός διεθνούς συνεδρίου στα πλαίσια του προγράμματος ARIEL και με θέμα την Παράκτια Αλιεία με σκοπό, κάτσε να δεις ... τι λέει   :


Το έργο «ARIEL» έχει αντικείμενο τη δημιουργία ενός καινοτόμου διακρατικού δικτύου μεταξύ πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων, φορέων χάραξης πολιτικής, δημόσιας διοίκησης και κοινωνικούς εταίρους που θα ευνοήσει την συμμετοχική διαχείριση και λήψη αποφάσεων σε δύο βασικούς τομείς της μακρο-περιφερειακής οικονομίας, την αλιεία μικρής κλίμακας και τις υδατοκαλλιέργειες στην Αδριατική και το Ιόνιο. 


Μάλιστα... τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, όπως είπε και ο προλαλήσας εκπρόσωπος της εταιρείας αναγνώπουλου, ο οποίος  όμως στηρίζεται στις πλάτες του ανύπαρκτου κράτους μας και των ηλιθίων του ΣΥΡΙΖΑ, που πιστεύουν ότι ο κάθε λογής  κομπιναδόρος θα τους ξαναφέρει στην εξουσία. 

Ας μη ξεχνάμε όμως ότι η μακρο-περιφερειακή οικονομία (κυρίως αυτή), σε συνδυασμό με την αλιεία μικρής κλίμακας και με τις ιχθυοκαλλιέργειες σε Ιόνιο και Αδριατική, έχουν να πουν πολλά και μάλιστα, θα πρέπει κάποιος να είναι τυφλός, για να μη βλέπει τους δεσμούς αίματος μεταξύ, της εταιρείας ΝHΡΕΑΣ π.χ και του ελεύθερου αλιέα της Λιμνοθάλασσας.  

Ίσως σιγά σιγά κάποιοι να αρχίσουν να καταλαβαίνουν τον τελικό σκοπό, αυτών των κρατικοδίαιτων τρωκτικών, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα:

 Γιατί άραγε ο δημητρίου με τον  αναγνώπουλος και η τριανταφύλλου με τον κουρουμπλή, ήθελαν αλιευτικούς συνεταιρισμούς φαντάσματα, με παράλληλη απαγόρευση της Ελεύθερης Αλιείας εντός της Λιμνοθάλασσας ;  


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 










Δεν υπάρχουν σχόλια: