Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ





Στα όρια της τρέλας έχει φτάσει ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος βλέπει να σφυράνε δεξιά και αριστερά κονδύλια, δημόσιες επενδύσεις και χρήματα για έργα, στα οποία όμως δεν έχει πρόσβαση ο ίδιος.

Το κεφάλι του τώρα τελευταία, αν βρεθείτε από κοντά, θα παρατηρήσετε ότι έχει καρούμπαλο,  από χτυπήματα της παλάμης του, στο άκουσμα των πληροφοριών  που δέχεται από πηγές της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας και του Υπουργείου, για έργα εκατοντάδων χιλιάδων ή ακόμη και εκατομμυρίων, για το ιερό δήμο με τα ιερά περίχωρά του. 

Εικόνες σουφλιμά, προβατίνας και μποέμ ζωής, στην αγκαλιά της χλιδής της σαγηνεύτρας  εξουσίας με την δεδομένη  ασυλία από τη τσιμπίδα του νόμου, έρχονται και χάνονται μπροστά στα μάτια του, ως εφιάλτης, ως κακόγουστο αστείο κάποιων χαιρέκακων  αντιπάλων του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λύρος, εγκλωβισμένος σε ένα μπουλούκι φελλών, ψάχνει την ακτή του για να δώσει το μήνυμα σε όποιον του απομείνει, ότι εμείς δεν φάγαμε, δεν απλώσαμε το χέρι μας στη κατσίκα του κράτους.

Τι κακό σ' αυτό το τόπο, ποτέ δεν θα υπάρξει η μέση οδός, ποτέ δεν θα χαρούμε  την ανάπτυξη που μας υπόσχονται, ποτέ δεν θα γίνουμε υπερήφανοι για τη πόλη μας, για το τόπο μας .

Εάν στις επόμενες εκλογές κατέβει ένα ντρόουν για δήμαρχος, πιστεύουμε ότι θα λάβει την απόλυτη πλειοψηφία, αν είναι και 4D , θα μιλάμε πλέον για σίγουρο Νομάρχη .


Πότε Βούδας, πότε Κούδας , πότε Ιησούς κι Ιούδας

Λάλα το ρε Αθάνατε !!!
   

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: