Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Χρήστος Τέγας: Τα μυστικά δείπνα και οι πριβέ εορτές εξόδου, της δημοτικής αρχής, δείχνουν τώρα τα αποτελέσματά τους




Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων covid-19 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου, καθώς και στο Αγρίνιο, με μεγαλύτερο πρόβλημα σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό, έχει παρατηρηθεί σε έντονο βαθμό η έλλειψη συλλογικότητας και ενότητας.
...

Φημίζεται, στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι να ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται και προκύπτουν. 

Δυστυχώς όταν ο ίδιος ο δήμαρχος και η ομήγυρη του είναι η αιτία διχασμού και η εικόνα που παρουσιάζει είναι αντίθετη από αυτά που λέει, τότε όλοι κατανοούμε ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και σοβαρότερο.

Θα πρέπει κάποιος να κάνει μαθήματα στο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, όταν κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες να είναι τυπικά και ο ίδιος σωστός, να μην δίνει συνέντευξη και η μάσκα βρίσκεται κάτω από την μύτη. 

Καθώς, να του κάνει επίσης κάποιος μάθημα ότι, η θέση του δεν επιτρέπει διχασμούς, βρίσκεται εκεί που βρίσκεται για να ενώσει και όχι να διχάσει.

 Ευθύνες θα πρέπει να επιρρίπτονται σε όλους, δεν γίνεται να κατηγορούμε απερίσκεπτα μια μερίδα ανθρώπων που απλά δεν ανήκουν στο δικό σας «κύκλο».

Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τα στραβά μάτια • όταν στο Δημαρχείο ανά τακτά διαστήματα εμφανίζονται θετικά κρούσματα,

• όταν διοργανώνεις στο Κήπο των Ηρώων Παρασκευή και Σάββατο «πάρτυ» για πολλούς και εκλεκτούς της Δημοτικής Αρχής

• όταν οι εκλεκτοί του δημάρχου συνευρίσκονται σε συναντήσεις και συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους για οινοποσία και γευσιγνωσία,

• όταν κατακρίνεις την μια εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο και προσπερνάς άλλες στις οποίες ήσουν συνδιοργανωτής,

• όταν έχεις άγνοια για τον χρόνο μετάδοσης του ιού αλλά εκφέρεις γνώμη και άποψη και υπάρχουν και άλλα πολλά όταν, όταν, όταν για τους συγκεκριμένους.

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση,

• Διότι δεν αποτρέψαμε δικούς μας ανθρώπους να μην έρθουν το Πάσχα

• Διότι δεν αποτρέψαμε συγκεντρώσεις σε εσωτερικούς χώρους

• Διοτί μάθαμε να κρίνουμε τους άλλους χωρίς πρώτα να κρίνουμε εμάς τους ίδιους

Η διχόνοια θερίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα η ομόνοια ενώνει, χτίζει και δημιουργεί…

Χρήστος Τέγας Ανεξάρτητος

Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου


https://www.onairnews.gr/christos-tegas-mathimata-ypakois-ton-anypakoyo-dimarcho-i-p-mesologgioy/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνδικαλα με πασοκικές πλάτες ύμνησε τον καραπανο και τον υπηρετησε μέχρι εσχάτων.Καποια στιγμή ανεξαρτοποιήθηκε και και αγκάλιασε το Λύρο.Μετά την υπουργοποίηση Λιβανού άρχισε πάλι να φλερτάρει με Καραπάνο και δηλώνει ανεξάρτητος εξαρτημένος.τι να πει κανεις

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ποιος το είπε; ο Τέγας το είπε! Άρα δεν έχει αξία αυτό που είπε; Ακόμη και αν είναι έτσι όπως τα λες, τι σχέση έχουν οι προσωπικές επιλογές του Τέγα με τις καταγγελίες για μυστικούς δείπνους και πριβέ εορτές εξόδου, εν μέσω πανδημίας; Εδώ μιλάμε για εγκληματικές επιλογές της δημοτικής αρχής για θέματα δημόσιας υγείας και εσύ στιγματίζεις την πορεία του Τέγα και τις επιλογές του. Δεν σε είδαμε να σχολιάζεις με τον ίδιο τρόπο το άρθρο της φυλλάδας του Μεσολογγίου που εγκαλούσε τη Μέμη για τις καταγγελίες της, για τα μυστικά δείπνα και άλλες ηλιθιότητες της κλίκας της σημερινής δημοτικής αρχής. Η άποψη είναι σεβαστή και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Όταν έρθει η ώρα της επιλογής δημοσίων προσώπων, τότε ναι, πρέπει να τα πούμε όλα.