Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Αντικείμενο αγοροπωλησίας μεταξύ Γραφείου Τύπου του δήμου Μεσολογγίου και της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, η επιστολή παραίτησης του ΓΓ του δήμου.





Παραιτήθηκε ο Γ. Γραμματέας του ιερού δήμου κ. Χρήστος Δασκαλόπουλος, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα της φυλλάδας του Μεσολογγίου, παραιτήθηκε μάλλον επειδή ήταν ιδιότροπος και επειδή  δεν του πήγαιναν στο γραφείο του, ελληνικό καφέ με τρεις φουσκάλες στο κέντρο του φλυτζανιού. 

Αυτές οι συνταρακτικές αποκαλύψεις, κοσμούν την ηλεκτρονική σελίδα του γαιοσκώληκα της δημοσιογραφίας, όπου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, μας ενημερώνει επιβεβαιώνοντας  ότι, η παραίτηση του ΓΓ δεν είναι αποτέλεσμα του τέλματος στο οποίο έχει πέσει η δημοτική αρχή του Λύρου, αλλά κάποιοι προσωπικοί λόγοι του παραιτηθέντος. 

Εάν βέβαια ψάξετε να βρείτε την επιστολή παραίτησης του ΓΓ , δεν θα τη βρείτε πουθενά, εάν επιμείνετε να βρείτε έστω, την επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της δημοτικής αρχής, επίσης δεν θα βρείτε τίποτα και θα σπαταλήσετε χρόνο και ρεύμα από τις ΑΠΕ του κάμπου της Κατοχής. 
...


Και κάπου εδώ μπαίνει σοβαρό ζήτημα νομιμότητας της όλης παρωδίας που έχει στηθεί στο ραδιομέγαρο.

Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου είναι ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, το ίδιο πρόσωπο είναι και πίσω από την φυλλάδα του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ. 

Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να πουλά ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του δήμου μια είδηση, που αποτελεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής, εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής, στην τοπική εφημερίδα που υπήρξε ιδιοκτήτης, αλλά συνεχίζει όπως βλέπουμε να έχει οικονομικά αλισβερίσια ;;; 

Μάλιστα, το άρθρο της Αιχμής, δεν μπαίνει καν στο κόπο να παρουσιάσει το γεγονός ως πληροφορία, αλλά προβαίνει και σε βαθυστόχαστη ανάλυση, όπου επιρρίπτει ευθύνες αποκλειστικά και μόνο στο ΓΓ, θέλοντας με αυτό το τρόπο να διασκεδάσει τις εξελίξεις. 

Με αυτό το τρόπο ο συντάκτης του άρθρου μας επιβεβαιώνει ότι έχει την επιστολή στα χέρια του, ενδεχομένως και πριν την παραλάβει ο ίδιος ο δήμαρχος. 

Μετά και από την απόλεση του τελευταίου φύλλου συκής, καλό είναι να επέμβει η δικαιοσύνη στο άβατο της ιδιοκτησίας της τοπικής εφημερίδας, για να δούμε τελικά ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του γαιοσκώληκα της δημοσιογραφίας και βέβαια κατά πόσο είναι επιβεβλημένο να επιβληθεί ο υπότιτλος " Όργανο του Γραφείου Τύπου της Εκάστοτε Δημοτικής Αρχής του Μεσολογγίου" 

Δεν είναι κακό αγαπητέ Στέλλιο, να τα παίρνεις από όλες τις δημοτικές αρχές και να εκβιάζεις επιβάλλοντας εξελίξεις , κακό είναι να μας αυτοπαρουσιάζεσαι ως αγνή παρθένα που ξεπουλήθηκε για το νόθο της.


Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να φιλοξενήσουμε άρθρο της φυλλάδας του Μεσολογγίου, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να κατεβάσει την ανάρτηση ο Γκέμπελς του ραδιομεγάρου (δημαρχείο δεν το λες), αντιγράφουμε το άρθρο από την σελίδα της φυλλάδας και την ηλεκτρονική της διεύθυνση. 

Διαβάστε το άρθρο 


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστηκε 547 φορές
22/06/2021 - 13:30

Την παραίτησή του κατέθεσε στον Δήμαρχο, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μεσολογγίου Χρήστος Δασκαλόπουλος.

Ο κ. Δασκαλόπουλος δεν επικαλέστηκε κάτι ιδιαίτερο στην παραίτησή του, οπότε πιθανώς υπάρχουν προσωπικοί λόγοι. Όμως πιθανολογείται ότι υπήρχε διάσταση απόψεων με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο παρόλο που ποτέ δεν εκφράστηκε κάτι τέτοιο επίσημα.

Επιστρέφοντας από την ολιγοήμερη άδεια που είχε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Δασκαλόπουλος, υπέβαλλε και την παραίτησή του.

22/06/2021 - 13:42Εκτύπωση

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: