Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Ουκρανία: Η Τ.Στεφανίδου έκοψε τον Ι.Μάζη γιατί ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση (βίντεο)





Τα ελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν να «φιμώνουν» όσους διαφωνούν με το κυβερνητικό αφήγημα, καθώς μετά τα όσα βιώσαμε με τον Covid-19 πλέον φαίνεται ότι και η κρίση στην Ουκρανία είναι θέμα που δεν επιδέχεται άλλη άποψη, πλην από αυτή της κυβέρνησης. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha, όπου καλεσμένος ήταν ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης. Όταν λοιπόν ο καθηγητής άρχισε να ασκεί κριτική στην κυβερνητική πολιτική στο Ουκρανικό  και ειδικά στην αποστολή πολεμικού υλικού στον Ζελένσκι, η Τατιάνα τον διέκοψε.

...

Ο καθηγητής προσπάθησε να συνεχίσει την ανάλυση του, αλλά η παρουσιάστρια – άγνωστο γιατί – τον εμπόδιζε συστηματικά να ολοκληρώσει την σκέψη του.

Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Ιωάννη Μάζη, αλλά και την οργή δεκάδων χιλιάδων τηλεθεατών, που ανάρτησαν το βίντεο με άκρως απαξιωτικά σχόλια για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το πρωτοφανές επεισόδιο:


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/1061851_oykrania-i-tstefanidoy-ekopse-ton-imazi-giati-askoyse-kritiki-stin?amp

Δεν υπάρχουν σχόλια: