Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ο απόλυτος εξευτελισμός Λύρου. Οι σταγόνες τελικά δεν ήταν ψιλόβροχο, ήταν ροχάλα από τον Μητσοτάκη



Ο απόλυτος εξευτελισμός, η απόλυτη κατάρρευση ενός κατα φαντασία δημάρχου που κατοικοεδρεύει στο Ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου.

Όσο για την κλίκα που εξουσιάζει το δήμο Μεσολογγίου, άφαντοι μπροστά στην πρόκληση του παραγκωνισμού του ψωμοδότη τους.

Ήδη το κόμμα της Ν.Δ πορεύεται δίχως τα βαρίδια του Μεσολογγίου, που ακούνε στο όνομα Λύρος - καραπάνος, διότι μάλλον έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν. 

Όσο για τον ίδιο τον Λύρο, αυτός συνεχίζει να βλέπει φαντάσματα που τον καταδιώκουν από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας.

Ο δε καραπάνος, συνεχίζει τις άκαρπες συναντήσεις του με υποτιθέμενους υποψηφίους που δήθεν θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.
...

Βασικό του μέλημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από το να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα (10-15 θα ήταν πράγματι επιτυχία), για να τους μεταπωλήσει σε άλλον υποψήφιο, μιας και η στρόφιγγα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης έκλεισε για τον κοιλιόδουλο καραγκιοζάκο της Ν.Δ  και το δημόσιο του ζητά να επιστρέψει τα κλεμμένα (200 συν 300 χιλιάδες ευρώ για πρώτη δόση )  

Όλα αυτά βέβαια είναι σχέδια επί χάρτου, μιας και οι δυο τους έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρότατες δίκες, για συμμετοχή στην ίδια εγκληματική οργάνωση, όπως  και για υπεξαίρεση μεγάλου ποσού από την κοινοπραξία (τους)    φωτοβολταικών, στο κάμπο της Κατοχής. 

Ίσως ο Κούλης να είχε ενημερωθεί  για όλα αυτά τα ζητήματα και γι΄αυτό αρνήθηκε να του δώσει ακόμη και το χέρι του. 

Η καλύτερη λύση για τους ίδιους και για την παράταξη που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, είναι η άμεση παραίτηση από το δημαρχιακό θώκο, καθώς και η απαγόρευση εισόδου του μπανιέρα σε οποιοδήποτε βουλευτικό γραφείο , όλα τα άλλα θα είναι μεσοβέζικες λύσεις και θα έχουν τις ανάλογες επιπτώσεις στις βουλευτικές εκλογές. 

Μ.Ε.Π 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ροχαλες στο εμετικο σας μπλογκ και τα ψεματα σας. Καμια δικη και κανενα αυτοφωρο (μονο στη νοσηρη μποτοκανειικη φαντασια)