Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Την ημερομηνία των εκλογών στην Ελλάδα και τη συνέχεια του πανδημικού project θα ακούσει από τα χείλη του Καρόλου ο Ελληνας πρωθυπουργός



Όπως αντιλαμβάνεστε η εκδοχή περί της αξιοποίησης του Τατοίου δεν στέκει μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει εάν θα είναι πρωθυπουργός στα ερχόμενα Κούλουμα





υνάντηση με το πρόσωπο-κλειδί για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα αλλά και για τη διαχείριση του πανδημικού project θα έχει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 7 το απόγευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Windsor Castle, στη Νότια Αγγλία όπου βρίσκεται η κατοικία του Βασιλέως Καρόλου.

By The Wrong Man

Επισήμως ο λόγος της συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Βασιλέα είναι η αξιοποίηση του Κτήματος του Τατοίου.

Όπως ενθυμείσθε δεν έχει παρέλθει καιρός από τη προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών με την αξιοποίηση του Κτήματος Τατοίου να βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο. Τότε ο σημερινός Βασιλεύς της Αγγλίας ήτο ακόμη απλός Πρίγκιπας και μάλιστα βαλιτσάκιας καθότι σε αυτή η συσκευασία είχε δεχτεί-σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα- δωρεά 1 εκατομμυρίου λιρών για τη φιλανθρωπική Κιβωτό του από συγγενείς του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ναι, ακριβώς.

...

Το Κτήμα Τατοίου τείνει να μετατραπεί σε κάτι σαν το Γεφύρι της Αρτας όσο αφορά τις συζητήσεις των δύο ανδρών.

Όπως αντιλαμβάνεστε η εκδοχή περί της αξιοποίησης του Τατοίου δεν στέκει μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνωρίζει εάν θα είναι πρωθυπουργός τα ερχόμενα Κούλουμα. Ποιο Τατόι και ποιος Θανάσης;

Θα μας πείτε, μα ο Βασιλεύς Κάρολος θα αποφασίσει για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στην Ελλάδα και για τη συνέχεια του πανδημικού project, που στόχο έχει τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και μάλιστα ενόσω στη Κίνα η οποία χρησιμοποιήθηκε από μία χούφτα δυτικών για την εκτόξευση του ιού εναντίον της ανθρωπότητας, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις για την τυραννία COVID. Η απάντηση έχει ως εξής.

Όχι ακριβώς, αλλά οι υποβολείς του Καρόλου. Ο Κάρολος θα μεταφέρει στον Κυριάκο τις οδηγίες των υποβολέων του αν και δεν αποκλείεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός να έχει εδώ κάποια απρόοπτη συνάντηση μια και η απόσταση είναι μόλις 64 λεπτά, (49,3 μίλια) μέσω M40.

Στο μεταξύ μια και μιλάμε για το πανδημικό project ο Παύλος Πολάκης του οποίου ο Τσίπρας έχει στραγγαλίσει τη φωνή και την ώρα που ο πλανήτης συγκλονίζεται -στη κυριολεξία- εξαιτίας της αποτελεσματικότητας των mRNA εμβολίων στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία, η Κουμουνδούρου δεν βγάζει άχνα περί αυτού.

Ο πονηρός Τσίπρας δεν μπορεί να λησμονήσει την ταχύρρυθμη (17 ώρες) εκπαίδευσή του στο πως κυβερνιέται ο κόσμος και υποδύεται το πεκινουά των σαλονιών που έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ με την ελπίδα ότι θα προστεθεί μία 4η (και η πλέον κομβική) απώλεια στο στρατόπεδο των οργανωτών οι οποίοι μετράνε ήδη 3 απώλειες- λόγω  φυσικού γήρατος.

Σε περίπτωση νέας απώλειας ο Τσίπρας θα βγάλει πράγματι την Ελλάδα από την Ε.Ε. με μία ακόμη εντυπωσιακή κωλοτούμπα.

Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε ο Πολάκης γι΄αυτό που ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το τεράστιο ποσοστό θανάτων ανάμεσα στους εμβολιασθέντες σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, πρώην στέλεχος του οποίου προσελήφθη σε κορυφαίo λογιστικό και συμβουλευτικό οργανισμό.

Γράφει λοιπόν ο Πολάκης>

Ήθελα από μέρες να γράψω γιατί είχα πάρει τα στοιχεία για την πανδημια από τον ΕΟΔΥ (μου τα έδωσαν οι «πράκτορες»….) αλλά είχαμε μπλέξει με Μαραβέγιες ,ΠΑΤΣΗΔΕΣ,υποκλοπές κλπ !!
Στις ομιλίες που έκανα σε Πτολεμαιδα και Γιαννενα είχα βέβαια αναφερθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ,αλλά ήταν τα σημεία των ομιλιών μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ !!
Τα στοιχεία αυτά ήταν τα επίσημα από τον ΕΟΔΥ για τους θανάτους και είχαν δωθεί στο Υπουργείο Υγειας για να τα χρησιμοποιήσει στο Συμβούλιο της Επικράτειας στη δίκη για τους υγειονομικούς σε αναστολή!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ !!(οπως καποιοι απο εμάς εδώ και καιρο φωνάζαμε πως έπρεπε να γίνει)
Σύμφωνα λοιπόν με τα επιδημιολογικά στοιχεία για τον Covid-19 που απέστειλε ο ΕΟΔΥ στο ΣτΕ στις 13.10.2022 (φωτό 1), τα οποία η κυβέρνηση κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν δημοσιοποιεί:
– Κατά το χρονικό διάστημα από 2.8.2021 έως 2.10.2022 καταγράφηκαν 19.930 θάνατοι από covid.
Aπό αυτούς οι 8.526 (ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ !) ήταν ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι…
Δηλαδή το 42,78% όσων πέθαναν τον τελευταίο χρόνο, είχαν εμβολιασθεί με 3 δόσεις (φωτό 2, 3)!!!
– Κατά το επιμέρους χρονικό διάστημα από 20.12.2021 έως 31.3.2022 ,όταν συνυπήρχαν παραλλαγή Δέλτα και παραλλαγή Όμικρον,καταγράφηκαν 6.460 θάνατοι. Από αυτούς οι 3.772 ήταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι [58,4%] και οι 2.688 πλήρως εμβολιασμένοι [41,6%] (φωτό 4).
-Και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ- κατά το επι μερους χρονικό διάστημα από 13/6/2022 εως 11/9/2022 ,στην πλήρη επικράτηση της Όμικρον δηλαδή,είχαμε 2652 θανατους.Από αυτους οι 733 ήταν ΘΑΝΑΤΟΙ ανεμβολιαστων η μερικως εμβολιασμένων και ΟΙ 1919 ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (72,6%)!!!!!!!!!!!!!!!!!(φωτο 5)
Κατάλαβες ακροδεξιε ΠΛΕΥΡΗ ,βαρκάρη του Αχέροντα ,γιατί μετά από αυτά τα στοιχεία το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε αντισυνταγματική την αναστολή των υγειονομικών ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ;; (Φωτο 6)
Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ και ΠΟΙΝΙΚΑ όλοι εκείνοι που ενώ είχαν στα χέρια τους ΑΥΤΑ τα στοιχεία, αφ’ ενός τα απέκρυπταν σκοπίμως κι αφ’ ετέρου εφηύραν, υποστήριζαν και διακινούσαν το ΨΕΥΤΙΚΟ αφήγημα ότι “πρόκειται για πανδημία ανεμβολίαστων” και ότι “ΜΟΝΗ άμυνα και ΜΟΝΟ όπλο το εμβόλιο” (φωτό 7,8,9)!
Αυτή η λογοδοσία θα είναι η ελάχιστη ηθική δικαίωση ΚΥΡΙΩΣ για τους συγγενείς όλων εκείνων που έπραξαν ό,τι τους ζητήθηκε από την Πολιτεία (δηλ. να εμβολιασθούν) και πέθαναν ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ, αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπραττε το δικό της ΚΑΘΗΚΟΝ, φτιάχνοντας ΜΕΘ, ενισχύοντας το σύστημα υγείας και φέρνοντας φάρμακα και εγκεκριμένες θεραπείες!!
Θα στείλει, επίσης, δύο ακόμα ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση: α) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ασκεί ατιμώρητα φθηνή επικοινωνιακή πολιτική σε βάρος της ζωής και της υγείας των πολιτών και β) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διχάζει ατιμώρητα την κοινωνία προς εξυπηρέτηση προσωπικών, κομματικών ή άλλων (οικονομικών;;) λόγων!
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: