Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Η έλλειψη 500ευρου στην αγορά … γεννά ειδήσεις



Το μάθαμε κι’ αυτό από τοπικό μέσο παραπληροφόρησης.

Ο Καραπάνος ή Μπανιέρας (κατά το προσφιλέστερο), συμπλήρωσε λέει τον αριθμό των υποψηφίων που πρέπει να έχει το ψηφοδέλτιο και θα είναι ο πρώτος που θα κόψει το νήμα της νομιμοποίησης.

Επ’ ακριβώς λέει :

 Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του απαρτίζεται, πλέον, από 91 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κάτι που συνεπάγεται ότι διαθέτει το ελάχιστο όριο για συμμετοχή στις εκλογές του Οκτωβρίου, αφού καλύπτεται και η  αναλογικότητα για τη συμμετοχή γυναικών.

Έτσι ο Νίκος Καραπάνος γίνεται ο πρώτος εκ των «υποψηφίων» υποψηφίων δημάρχων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που άτυπα «κόβει» το «νήμα του Πρωτοδικείου»…

 

Δεν μάθαμε όμως  … και ο συντάκτης του τοπικού μέσου , δεν μας ενημερώνει…

Το νήμα θα το κόψει με ότι του προεξέχει ή θα βοηθήσουν και οι 91 ευελπιστούντες ;

Η άκρη του νήματος θα είναι στο Πρωτοδικείο ή στο Κακουργιοδικείο Αγρινίου;

...

Κατανοούμε το δύσκολο των καιρών και την έλλειψη στη κυκλοφορία 500άρικων, κατανοούμε ακόμη και τον καημό κάποιων να γεννάν ειδήσεις, ώστε να αυξάνουν την επισκεψιμότητα, άρα και τους χορηγούς …  η ενσυνείδητη όμως επιβολή εικονικών καταστάσεων ξεπερνά ακόμη και τα όρια της γραφικότητας.

Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός Καραπάνου φυλλοροεί, αγωνίζεται να πείσει ακόμη και αυτούς που δήλωσαν παρών, ότι πράγματι τελικά θα κατέβουν σε εκλογές.

Δυστυχώς, αυτός ο συνδυασμός,  είναι το αποτέλεσμα χρηματισμού, ταξίματος για διορισμό με εγγύηση δήθεν του Καραγκούνη … και κάποιων ατόμων που αγωνίζονται για να δηλώσουν παρών στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

 Η μόνη αλήθεια είναι ότι Καραπάνος και Λύρος δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές, γιατί πολύ απλά τους έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται στο κακουργιοδικείο για συμμετοχή στη ίδια εγκληματική οργάνωση, μαζί με τον Αθανασίου , τον Παπουτσάκη, την Κουφού και μια πληθώρα αξιοσέβαστων πολιτών του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού.

Επιπλέον ο Καραπάνος έχει ήδη καταδικαστεί για υπεξαίρεση χρημάτων από το δήμο Μεσολογγίου και αυτό όχι μόνο σε μια υπόθεση.

  Ακολουθούν και άλλες δίκες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπου Καραπάνος και Λύρος, θα καθίσουν στο ίδιο σκαμνί, μιας και έχουν συστήσει ουκ ολίγες ΙΚΕ, προς ενθυλάκωση εκατομμυρίων από κάθε δυνατή πηγή … Μη ξεχνάμε και τα 800χιλιάρικα που είχαν δήθεν κλαπεί από χάκερ, γνωστής τοπικής επιχειρηματία, από καταθέσεις της σε  Ελβετική τράπεζα.

Το άλλο με τον Τοτό, το βρήκε η επιχειρηματίας ;

Με αυτές τις ειδήσεις υπερασπιζόμαστε την τοπική κοινωνία, το συνάδελφό μας, τον γείτονα και συγγενή μας, αγαπητέ τοπικέ ενημερωτή.


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: