Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ο Διαμαντόπουλος άρχισε να βλέπει εφιάλτες … Κουράγιο Σπύρο τα καλύτερα, έρχονται




Άρχισαν τα όργανα στο ιερό Ραδιομέγαρο και η γνωστή παρέα του καλποδήμαρχου Διαμαντόπουλου, αρχίζει και αισθάνεται… ας το πούμε  άβολα.

Τόσο άβολα που αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του ως νέο Λεωνίδα που έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις στρατιές των Ιρανών αλλόθρησκων, αλλά και Εφιάλτες, που του στοιχειώνουν τη ζωή, υπονομεύοντας τα μεγαλόπνοα σχέδιά του, για τον ιερό δήμο και την ακόμη ποιο ιερή τσέπη του.

Άκυρο έλαβε πριν λίγες μέρες, ο καλποδήμαρχος Μεσολογγίου, για τον προϋπολογισμό που κατέθεσε προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας και αυτό γιατί πολύ απλά ο μονομάχος μας, θέλησε να επιβάλει την άποψή του, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Λύρου, ο οποίος έλεγε ότι ο προϋπολογισμός είναι ελλιπής γιατί δεν περιέχει δαπάνες για τα νομικά πρόσωπα.

Εμείς βέβαια, θα θέλαμε να εστιάσουμε σε άλλο σημείο από αυτό που φαίνεται.

Ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός, όταν κατατέθηκε προς έγκριση, εγκρίθηκε αρχικά από το αρμόδιο όργανο της Αποκεντρωμένης αλλά  μετά απορρίφθηκε από το παραπάνω όργανο, ακυρώνοντας την απόφαση του προηγούμενου… Γιατί άραγε ;;;

...

Μαθαίνουμε ότι κομβικό σημείο στη λανθασμένη απόφαση του στελέχους της αποκεντρωμένης, έπαιξε η σχέση του σε προσωπικό επίπεδο, με προστατευόμενη του Διαμαντόπουλου, εργαζόμενη στο ιερό Ραδιομέγαρο και βέβαια η προσωπική σχέση με τον ίδιο τον καλποδήμαρχο Διαμαντόπουλο.

Αν αληθεύει δεν το ξέρουμε ούτε το επιβεβαιώνουμε, ούτε αποτελεί για εμάς κριτήριο, αλλά μετά από αυτό, μάλλον κάποιοι πρέπει να απολογηθούν και να ζητήσουν, τουλάχιστον συγνώμη.

Το δεύτερο και μάλλον καταστρεπτικό για τα σχέδια του καλποδήμαρχου Διαμαντόπουλου, είναι ότι εφόσον απορρίφθηκε ο προϋπολογισμός, τα έξοδα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, είναι άκυρα και πρέπει να πληρωθούν από το Διαμαντόπουλο και τη παρέα του.  

Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε είναι φτιαγμένος με τέτοιο τρόπο ‘ώστε να γίνονται μόνο αναθέσεις και όχι διαγωνισμοί για έργα, ώστε να μπορεί με άνεση ο Διαμαντόπουλος να παίρνει τι μίζα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Τώρα όμως που χάλασε η σούπα και έγιναν γνωστές οι προθέσεις του, πόσο πιθανό είναι να περάσουν αβρόχοις  ποσί οι προσπάθειές του να ενθυλακώσει χρήμα ;

Δεν το ξέρουμε … περιμένουμε όμως την αντίδραση της λεγόμενης αντιπολίτευσης του ιερού Ραδιομεγάρου (δημαρχείο δε το λες).


Η ΦΑΓΑΝΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: