Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έφυγε ο Ηλίας Σαργιάννης, έχοντας στην αγκαλιά του τον ΑΡΗ του

Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΡΗ και του Αιτωλικού. Πάντα παρών στον αγώνα - εδώ, δίπλα, σε
μια πρόσφατη λαχειοφόρο για τον ΑΡΗ του.
Τον θρίαμβο του Άρη στη Ναύπακτο (1-3), επεσκίασε ένα δυσάρεστο γεγονός!
Με τη λήξη του αγώνα, ο ΑΙΩΝΙΟΣ φίλαθλος, η ΨΥΧΗ του ΑΡΗ Αιτωλικού, ο ΗΛΙΑΣ ΣΑΡΓΙΑΝΝΗΣ, έχασε τη ζωή του. Αφού συνεχάρη όλους τους παίχτες και τον προπονητ'η του Άρη, μετά από μερικά βήματα, στην έξοδο, έπεσε. Στη σχυνέχεια συνέβη το μοιραίο, καθ' οδόν στο κέντρο υγείας Ναυπάκτου!
Τί να πει κανείς; Πόσο ΑΔΙΚΗ είναι η Ζωή με κάποιους ανθρώπους, με ανθρώπους ποου δίνουν τη ζωή τους για κάτι που αγαπούν, όπως ο ΛΙΑΣ, ο φίλος μας !


Φίλε μας Ηλία,

 ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ


Ένα παλιότερο στγμιότυπο, πριν από το 3-1 με την ΑΕΜ στο Αιτωλικό. Ο Ηλίας Σαργιάννης, αριστερά, με το τσιγάρο, μαζί με τον επίσης αείμνηστο Θανάση Τσιρογιάννη. Δίπλα του ο Μάκης Ζαβιτσάνος και μπροστά οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Αμπλιανίτης, Βαγγέλης Ζαβός, Δημήτρης Ζευγίτης




Για την ιστορία, τ' αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής (22 Φεβρ. 2012)



ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ε. ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 0-3

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1-3
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 3-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ - Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ 4-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 4-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ 3-0 Α/Α
Γ.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 2-0

Το ματς στη Ναύπακτο περνάει στο περθώριο. Για την ιστορία, η διακύμανση του σκορ: Με τρία τέρματα του Λαγού, ο Άρης έφερε το διπλό. Προηγήθηκε η Ναύπακτος στο 3' με αυτογκόλ, ισοφάρισε στο 30' ο Λαγός με ανάποδο ψαλίδι - το καλύτερο γκολ του πρωταθλήματος - για να λήξει το ημίχρονο 1-1. Στο Β' μέρος, ο Λαγός με πέναλτι έκανε το 1-2 και με πλασέ το 1-3.

5 αγωνιστικές πριν το τέλος, ο ΑΡΗΣ προηγείται της Ναυπάκτου με 14 βαθμούς. Στη συνέχεια, αργότερα, θα έχουμε κάποιο μικρό VIDEO. Δυστυχώς, η απώλεια του Ηλία, μας έχει συντρίψει μόλους. ΑΙΩΝΙΑ η ΜΝΗΜΗ του.
Και μια τραγική λεπτομέρεια: Στο Β' ημίχρονο, ο ΑΡΗΣ άλλαξε φανέλες, λόγω βροχής, κι έπαιξε με μαύρες! Τραγική σύμπτωση!



http://www.tagiofyria.gr/athlitika/291-efyge-o-hlias-sargiannhs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: