Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Καθώς γνωρίζετε και από προηγούμενη ανακοίνωσή μας η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας υπολειτουργεί, αφού για λόγους τους οποίους κανείς μέχρι σήμερα δεν μας έχει εξηγήσει, δεν έγινε προκύρηξη για επικουρικό καρδιολόγο όπως είχε ζητηθεί.
Αποτέλεσμα τούτου είναι και η υπολειτουργία και του ίδιου του τμήματος, αφού δεν καλύπτεται με καρδιολόγο όλο το μήνα, αλλά και η δυσλειτουργία του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου αφού δεν γίνονται καρδιολογικές προεγχειρητιές εκτιμήσεις των περιστατικών με αποτέλεσμα όταν είναι επείγοντα να διακομίζονται σε άλλα νοσοκομεία. Επίσης δεν πραγματοποιείται εξωτερικό καρδιολογικό ιατρείο, δεν πραγματοποιούνται δοκιμασίες κόπωσης, holter ρυθμού κ.λ.π.
Παρά ταύτα όμως, όπως πληροφορηθήκαμε, μετά και την τελευταία προκύρυξη που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο, δεν περιλαμβάνεται καρδιολόγος αν και ήταν ενήμερη και η Διοίκηση και η ΥΠΕ για το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου έχουν πεισθεί πλήρως πως αυτό που το Υπουργείο ονομάζει εξορθολογισμό δεν είναι τίποτα άλλο από προδιαγεγραμμένη απαξίωση με απώτερο σκοπό το κλείσιμο κλινικών και  τμημάτων του νοσοκομείου μας, τη στιγμή μάλιστα που ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κος Σαλμά,ς είναι και πατριώτης μας και θα περίμενε κανείς να σκύψει περισσότερο στα προβλήματα υου Νοσοκομείου μας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας

Νικολόπουλος Παναγ.               Παρασκευά Ευδοξία

Μεσολόγγι 17-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: