Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΜΠΟΜΠΑ!!!… Από το 2000 πελάτης του…. ΣΔΟΕ ο σιωνιστής Sabby Mionis και οι πολιτικοί κάνουν τις μυξοπαρθένες!!!



Από το "ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης"

=== ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
=== Το ΣΔΟΕ, μπορεί να...
πρωτοξεκίνησε σαν ΥΠΕΔΑ (Υπηρεσία Ελέγχου Διακίνησης Αγαθών) από τον αδικημένο Δημήτρη Τσοβόλα, όμως ο Αλέκος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που το 1997 έδωσε τη τελική του μορφή, για να λειτουργήσει μια ελεγκτική υπηρεσία στα πρότυπα των αντίστοιχων, προηγμένων χωρών τηε Ευρώπης και της Αμερικής. Όμως η πλάκα είναι, ότι ο και ο Αλέκος Παπαδόπουλος φαγώθηκε περίεργα και κάθε τόσο έφαγε άγριο δούλεμα για ….ηγετική αξιοποίησή του, καλά θα κάνουν όσοι έχουν τα μέσα και τα σχετικά αρχεία, να τα ξεσκονίσουνμ μήπως και βγάλουν διαβολικές συμπτώσεις, διότι τα πρώτα χρόνια, το ΣΔΟΕ λειτούργησε καλά και οπωσδήποτε το 2000 δεν είχε τη διάβρωση που βλέπουμε δια γυμνού οφθαλμού, δώδεκα χρόνια μετά!!!! Βρωμάει πλέον και ο Αλέκος στα αζήτητα!!!…..
=== Αφού μάθαμε για το άστρο του Δαβίδ στο πρόσωπο του Sabby Mionis, μαθαίνουμε «ξαφνικά» ότιυπάρχουν διάφορα δικόγραφα, με πρωταγωνιστή τον Sabby Mionis, αλλού ως μηνυτή και αλλού ως εναγόμενο, σε σοβαρές και οικονομικές υποθέσεις. Από ένα Δικόγραφο λοιπόν, Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης του 2003, στο οποίο είχε προσφύγει ο Sabby Mionis, μαθαίνω και γουρλώνουν τα μάτια μου, ότι ο περί ου ο λόγος αστέρας του Δαβίδ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ!!!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΕΚΑΝΕ ….ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο SABBY MIONIS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
=== ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ??? Ότι ο Sabby Mionis έκανε ξέπλυμα μαύρου και πολιτικού χρήματος με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ offshore εταιρείες funds of funds, με έδρα στα νησιά Grand Cayman!!! Εκεί ο αστέρας του Δαβίδ, Sabby Mionis, σε συνεργασία με εβραιοελβετική τράπεζα είχε στήσει παραμάγαζα για διαχείριση καταμαυρων και πολιτικών χρημάτων από το 1998 αλλά η σιωνιστική μπίζνα ξεπλύματος χάλασε το καλοκαίρι του 2000, για να γίνει το μεγάλο κάρφωμα στο ΣΔΟΕ, τον Δεκέμβρη του 2000!!!
=== Βεβαίως και έχουμε μάθει, ότι ο μπαμπάς Χαΐμ Μιόνης είναι κώλος και βρακί με τον Σιμόν Πέρες, αλλά από το δικόγραφο που έφτασε στον Μπαρμπανίκο ΟΛΟΚΛΗΡΟ, μαθαίνουμε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, ότι ο Sabby Mionis, είναι προστατεύομενος του αρχισιωνιστή Μωϋσή Κωνσταντίνη, τότε προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ.) Ελλάδας, ο οποίος για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του Sabby Mionis και να διεξαχθεί η άσχετη με τους Αμερικάνους, δίκη στην Αμερική, έστειλε στο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης ένορκη δήλωση, με την οποία ξέχεζε τους Έλληνες Δικαστές και τους κατηγορούσε ότι…. διακατέχονται από αντισημιτικά αισθήματα!!!!
Αν μελετήσουμε προσεκτικά το δικόγραφο, αβίαστα θα βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι υπάρχουν διαπλεκόμενοι κρίκοι κατόχων και διαχειριστών μαύρου χρήματος, μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Ελβετίας, με ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ γραφειοκρατικές διεκπεραιώσεις τακτοποίησης, σε τριτοκοσμικές «χώρες» σαν τα Grand Cayman!!!


=== ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:





http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/12/2000-sabby-mionis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: