Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η HSBC, η τράπεζα της λίστας Λαγκάρντ, καταδικάστηκε με πρόστιμο – μαμούθ για ξέπλυμμα. Και στην Ελλάδα κύριε;

Ενώ τα ΜΜ”Ε” των νταβατζήδων ασχολούνται με θέματα τύπου Μανώλη για να κατευνάσουν τους κουτόφραγκους…
Με μία απόφαση – βόμβα, η τράπεζα HSBC καταδικάστηκε και αποδέχθηκε να πληρώσει προστιμο – μαμούθ για ξέπλυμμα μαύρου χρήματος. Επειδή στην Ελλάδα των τραπεζιτών καποιοι επιμένουν να σερβίρουν λωτούς στο πόπολο, θα υπενθυμίσουμε για ακόμα μία φορά ότι η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ (Φαλσιανί) αναφέρεται σε Έλληνες καταθέτες στην συγκεκριμένη τράπεζα.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Τον καιρό που ο Παπανδρέου μεθόδευε την υπαγωγή στο ΔΝΤ, η συγκεκριμένη τράπεζα μέσω του Ελληνικού υποκαταστήματος της, “φυγάδευσε”πακτωλούς χρημάτων από Έλληνες που είδαν “όραμα” την μεθόδευση Παπανδρέου. “Έλληνες” που συμπεριφέρθηκαν όπως ακριβώς οι πρεζέμποροι, δουλέμποροι και οπλέμποροι πελάτες της τράπεζας στην κατάσταση που επισυνάπτουμε στο τέλος του άρθρου. Προφανώς και αυτή η συνάντηση θα ήταν τυχαία: Ο Παπανδρέου συναντήθηκε με τον διοικητή της HSBC στην Ελβετία όταν η Λαγκάρντ έδωσε τη λίστα στον Παπακωνσταντίνου!
Για μία τελευταία φορά θα υπενθυμίσουμε στην παρέα του κυρίου Προβόπουλου και τον κύριο Ρουπακιώτη, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να συγκαλύπτουν κακουργηματικές πράξεις με την γελοία δικαιολογία του “τραπεζικού απορρήτου”. Το γράφαμε εδώ και μήνες: Τράπεζα HSBC Ελλάδος. Γιατί ΑΚΟΜΑ να μπει εισαγγελέας;
Εάν παρ’ όλα αυτά συνεχίσετε να την καλύπτετε, τότε δυστυχώς θα αναγκαστούμε να κοινοποιήσουμε επίσημα στοιχεία και όχι ανώνυμες σπέκουλες. Με ονοματεπώνυμα.
Δείτε την έκθεση – βόμβα για τις εγκληματικές δραστηριότητες της τράπεζας: Τράπεζα HSBC: “Το πλυντήριο των «Βαρώνων των Ναρκωτικών» και της διεθνούς τρομοκρατίας!”



http://olympia.gr/2012/12/11/hsbc/

Δεν υπάρχουν σχόλια: