Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Εκπληκτικό βίντεο ντοκουμέντο, με την έκρηξη του σκάφους (του λεγόμενου μετεωρίτη), που χτύπησε τη Ρωσία.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι κάτι πιο γρήγορο και από αυτό της ταχύτητας του λεγόμενου μετεωρίτη το χτυπά και προκαλεί έκρηξη. Το ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι το χτύπημα γίνετε από την πίσω πλευρά με τη φορά της πτώσης και όχι με την αντίθετη όπως θα ήταν λογικό να συμβεί, από συμβατικούς πυραύλους, της όποιας υπερδύναμης.


Η συγκάλυψη συνεχίζεται με άσχετα βίντεο που η ρωσική τηλεόραση προωθεί για να μη δείξει τους πραγματικούς κρατήρες με τα θραύσματα του ήδη κατεστραμένου διαστημικού οχήματος που μπήκε στην ατμόσφαιρα της Γης.

Έδειξαν βίντεο από ένα κρατήρα στην Darvasa στο Τουρκμενιστάν με μία οπή καύσης φυσικού αερίου που υπάρχει ακόμη και στην wikipedia και που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Darvasa_gas_crater_panorama.jpg

Σε άλλο βίντεο φαίνεται καθαρά, ότι στην πρώτη έκρηξη, αποσπώνται μεγάλα τμήματα του διαστημικού οχήματος που πέφτουν στο έδαφος και για τα οποία κανείς δεν είπε τίποτε και γι αυτό έβαλαν 20.000 άνδρες να αποκλείσουν τα σημεία πτώσης τους.

Δείτε το βίντεο, όπου φαίνεται δέσμη ενεργειακού πλάσματος να χτυπάει και μέσα στην ατμόσφαιρα το φλεγόμενο όχημα για να σιγουρέψει ίσως την απόλυτη καταστροφή του. Πάντως ρωσικός πύραυλος δεν είναι διότι ο χρόνος που έγινε αντιληπτό μέχρι το χτύπημα είναι απειροελάχιστος


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: