Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Να και μια είδηση από το μέλλον, το μέλλον της υπόθεσης για την ύδρευση του Αιτωλικού.

Να και μια είδηση από το μέλλον, το μέλλον της υπόθεσης για την ύδρευση του Αιτωλικού.
Εμείς ως blog από την πρώτη στιγμή επιμέναμε και επιμένουμε ακόμη και τώρα, η ύδρευση είναι δημόσιο αγαθό και όποιος είναι υπεύθυνος της διαχείρισης αυτού του αγαθού, είναι πρωτίστως υπεύθυνος για την ποιότητα του. Οι ισολογισμοί τα τρίμηνα ή τα τετράμηνα είναι η δικλίδα ασφαλείας ώστε να εξασφαλίζεται αυτό το αγαθό στους δημότες του εκάστοτε δήμου και όχι να χρησιμοποιείτε ως μέσο ψηφοθηρικό ή ως μέσο εξαναγκασμού για συλλογή χρημάτων και φόρων.

Το Αιτωλικό από το 2000, επίσημα πίνει νερό ακατάλληλο και υπεύθυνο για την αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου και άλλων ασθενειών του πεπτικού συστήματος. Κάποτε πρέπει όλοι αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για τον καρκίνο που μας έδιναν να πιούμε όλα αυτά τα χρόνια, να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν. 

Η παρακάτω είδηση μας δείχνει το δρόμο, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και εμείς ως μαζικοί φορείς ή ακόμη και ως ιδιώτες.
Καλά θα κάνει η ΔΕΥΑΜ να στείλει από μόνη της την υπόθεση στον εισαγγελέα, ειδάλλως θα βρεθεί στην ίδια τραγική θέση με τους πρώην δημάρχους του Αιτωλικού.

Η πράξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα γιατί έχει να κάνει με την υγεία μιας ολόκληρης κοινωνίας και αυτό συνέβαινε συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια.



                                                                             Μ.Ε.Π
==============================================================================================================================================================




Δικάζεται αύριο (18/2/13) στους Γαργαλιάνους πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων. Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.

Αύριο Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γαργαλιάνων, ώρα 9 (και με αριθμό πινακίου 13), δικάζεται πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων, μετά από...


αυτεπάγγελτη δίωξη που άσκησε εναντίον του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Η δίκη είχε αναβληθεί στις 9 Ιουλίου 2012 λόγω απουσίας του βασικού μάρτυρα υπεράσπισης και επί σειρά ετών (πρώην) αντιδημάρχου.
Η ποινική δίωξη, για το αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα, έγινε κατόπιν μήνυσης του “Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων” τον Σεπτέμβριο 2009.

Κατηγορείται για:

«παροχή νερού, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που προοριζόταν για ανθρώπινη κατανάλωση, ακατάλληλου ή επικίνδυνου για την Δημόσια Υγεία, κατ’ εξακολούθηση».


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/18213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: