Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αιτωλικό: Ένας τραυματίας σε επεισόδιο με τσιγγάνους

Το παρακάτω επεισόδιο που περιγράφει η εφημερίδα Αιχμή, δεν είναι τόσο απλό. 
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι τα μέλη που αποτελούσαν την εγκληματική ομάδα των Γύφτων, η οποία είχε μετατρέψει το Αιτωλικό σε κέντρο εμπορίας ναρκωτικών και όπλων, η οποία είχε κάνει την καθημερινότητα των Αιτωλικιωτών κολαστήριο με τις καθημερινές κλοπές και εκβιασμούς, επέστρεψε και μάλιστα διψασμένη για εκδίκηση.

Για την ώρα έχουν επιστρέψει τα μέλη που ανήκαν στην νεότερη ηλικιακά κλίμακα. Το επεισόδιο αυτό που είχε ως θύμα τον άτυχο Νίκο Γ. και είχε ως σκοπό να δώσει το στίγμα της παρουσίας και γιατί όχι, την έναρξη μιας ακόμη ένδοξης λεηλασίας του τόπου μας. 

Εγκαταλειμμένο το Αιτωλικό με τη λέξη αστυνόμευση, να αποτελεί ξεκαρδιστικό ανέκδοτο, φαντάζει ώριμο φρούτο στις ορέξεις κάθε οργανωμένης εγκληματικής ομάδας. 

Αυτά ας τα διαβάσουν τα ραμολιμέντα και οι δήθεν δημοσιογράφοι της Αυγής και ας τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα τοπικά τομάρια που θέλουν να λέγονται ανταποκριτές. Καθώς και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι ο αντιρατσισμός είναι επάγγελμα και η αριστερή ορολογία το μέσο, ώστε να επιτύχουν τον εμπορικό-ιδεολογικό τους σκοπό, ακόμη και πάνω από το πτώμα μιας ολόκληρης κοινωνίας. 

Καλούμε τους υπεύθυνους να λάβουν μέτρα προστασίας των κατοίκων του Αιτωλικού.
Η αγανάκτηση έχει χτυπήσει κόκκινο.

                                                                Μ.Ε.Π

===========================================================================================================================================================================

Επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε πριν από λίγο στο Αιτωλικό.

Όπως λέει ο 40χρονος που βρίσκεται στο νοσοκομείο, έπεσε θύμα επίθεσης από τσιγγάνους που τον χτύπησαν στο πρόσωπο με σιδερογροθιά. Ο ίδιος, όπως λέει, περνούσε τον δρόμο με τον γιο του και παρεξηγήθηκε με τσιγγάνους όταν γύρισε να ελέγξει τον δρόμο και αυτοί νόμιζαν πως...τους κοίταζε. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και πριν το καταλάβει έπεσε θύμα επίθεσης στο πρόσωπο.

Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και μάλλον θα μείνει μέσα.

http://www.aixmi-news.gr/index.php/epikairotita/messolonghi/14439-aitoliko-epeisodio-tsigganous-new

Δεν υπάρχουν σχόλια: