Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

«Ο Ξυλοδαρμός Οικονόμου είναι Παραμύθι και Στημένος από το Παρακράτος»

Το Σχολιο της Ραχήλ Μακρή στο Αρθρο του Σπυρου Πριφτη,και η Καταγγελια για Δημιουργία Κομματικού Στρατου απο τον Συριζα με προσληψεις ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

Αληθεια εχετε δει ποτε Ξυλοδαρμο ενος ατομου απο 10; Αν Ναι, θα μου πειτε οτι το θυμα ξυλοδαρμου το μαζεψαν απο το δρομο με φορειο σε κωματωδης κατασταση,και το λιγοτερο 10 μερες θα νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο! Ο Βουλευτης ΝΔ Βασίλη Οικονόμου Θυμα Ξυλοδαρμου στα Εξαρχεια απο 10 ατομα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, άλλα μετα απο λιγο εξηλθε απο το νοσοκομειο ΟΡΘΙΟΣ σώος και αρτιμελής σαν ενας SUPERMAN! Αφου εκανε τις απαραίτητες δηλώσεις στα ΜΜΕ λεγοντας οτι «Με χτύπησαν με ανελέητο τρόπο»

Ενταξει ας μην το αμφισβητήσουμε, αλλα πραγματικα ψαχνουμε με τον Μεγενθυτικο Φακο στις τοσες συνεντευξη του στα ΜΜΕ μετα το περιστατικο,για να βρουμε εστω μια μικρη γρατζουνια στο προσωπο του; Ποια ειναι η Πολιτικη του σταδιοδρομια του Βασίλη Οικονόμου: Μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ… στο Επικρατείας της ΝΔ ; Αντε και Υποψηφιος με τον ...Συριζα στις νεες Εκλογες!!!

Μετα τον σαλο που προκλήθηκε με την περιβοητη επιχειρηση σύλληψη του Καστανα στη Θεσσαλονίκη! Η Ραχηλ Μακρη απαντα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στο Αρθρο του Σπυρου Πριφτη με τιτλο: Τρόμος σε Χιλιάδες Δανειολήπτες η Συμφωνία Κυβέρνησης Δανειστων για Κοκκινα Δανεια! Μετα την Συλληψη του Καστανα, Ερχεται και η Σειρα μας!!! Ενα Αποκαλυπτικο Βιντεο με τις Επιλογες που Εχουμε;

Δειτε το Βιντεο :



Σχολιάζοντας το Βιντεο του Σ.Πριφτη, η Ραχηλ Μακρη εξηγεί με το δικο της τροπο, γιατι η Αντιδραση του Ελληνικου Λαου για την ωρα ειναι ανυπαρκτη στην εξοντωτικη φορο-πολιτικη του Συριζα, κατηγορώντας την Κυβερνηση για χιλιαδες παρανομες προσληψεις; Ακομα πιο καυστικη ηταν στο περιστατικο του ξυλοδαρμου του Βουλευτη της ΝΔ Βασιλη Οικονομου στα εξαρχεια,υποστηριζοντας οτι ειναι στημενο απο το Παρακρατος!


http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: