Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΒ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ…

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΑΝΔΙΑΣ

Η Sascha Pinczowski ζει στη Νέα Υόρκη και φαίνεται έχει ζήσει ένα μικρό διάστημα στην Ολλανδία. Τότε δεν είναι ολλανδέζα θα έλεγα εγώ….. επίσης γράφει ότι πήγε για ξενοδοχειακά επαγγέλματα στο σχολείο στη Χάγη σύμφωνα με το προφίλ της LinkedIn στο έτος 2009-2010. Πάμε παρακάτω από τότε έζησε μέχρι το Δεκέμβρη του 2015 στη Νέα Υόρκη. Η ιστοσελίδα Limburger.nl μας δίνει σαφήνεια. Ο Αλέξανδρος και ο Sascha Pinczowski κατάγονται φαινομενικά από την Lanaken, ακριβώς απέναντι από τα σύνορα από το Μάαστριχτ, όπου ο πατέρας τους Ed μεγάλωσε. Ο Edmond Pinczowski δούλευε στα ξενοδοχεία και είχε κάνει μεγάλη καριερα, και λόγο της εβραϊκής καταγωγής της η οικογένεια ζούσε διεθνώς…δηλαδή παντού και πουθενά!!
Εδω ζει στην Βουλιαγμένη!!!!
απατη3


ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΒΡΑΙΟΙ!!!
απατη2
Ο Αλέξανδρος Pinczowski ο αδελφός της δηλαδή είναι ο δεύτερος ολλανδός εβραίος (πολύ τυχαίο το γεγονός 2 στους 3 να είναι εβραίοι οι νεκροί) δεν έχει πολλά στοιχεία στο διαδύκτιο και δεν μπορούμε να βρούμε πολλά στοιχεία. Αυτός και η αδελφή του λοιπόν ταξίδευαν προς τη Νέα Υόρκη και τα ολλανδικά μέντια μας λένε ότι τηλεφώνησε τους συγγενείς του να αναφέρει οτι όλα πήγαν καλά!!!! Κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεφωνικής κλήσης ακούστηκε ξαφνικά μια δυνατή έκρηξη, και η γραμμή ξαφνικά νέκρωσε!!!!
Είμαστε καλά;;; Αλλά αυτό που βρήκαμε για τον εβραιο Αλέξανδρο είναι ότι τα είχε με την κόρη του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ, Κάμερον Κάιν….που και αυτή είναι εβραία!!!!
ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ…
απατη4
Η τρίτη ολλανδέζα είναιη Elita Weah (από Μονρόβια, της Λιβερίας). Υπάρχει ένα βίντεο με ένα μαύρο αλλά δεν γνωρίζουμε αν ο μάρτυρας σε αυτό το βίντεο είναι ο φίλος της, ή απλά μια γνωριμία!
Η Elita θα πέταγε προς την Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τον άνθρωπο στο βίντεο η Elita φοβόταν τους τρομοκράτες πριν καν ταξιδέψει στις Βρυξέλλες. Δείτε και το t-shirt του φίλου της με το όνομα της Βοστώνης!!!
Λέτε η Βοστώνη να παραπέμπει στην Φαλς Φλαγκ στην Βοστώνη;;;;
Στη σελίδα της στο Facebook η Elita δεν δεν αναφέρει τίποτα για την ζωή της στην Ολλανδία.
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…
ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: