Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ανάρτηση της Αυγής Βουτσινά στο FB, για το τι πραγματικά συναίβει στην Αθήνα με το δήμαρχο και την συνάντηση στο Υπουργείο.

ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ......Σήμερα το πρωΐ ήρθε μια μικρή αντιπροσωπεία απο το Αιτωλικό,στο Υπ.Προστασίας Πολίτη,για να συζητήσουν,και να ζητήσουν την προστασία του κράτους απο το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, εδώ και πολλά χρόνια απο τους ρομά.

Επειδή ο δήμαρχος Καραπάνος,έκανε αυτή την κίνηση (να ανέβει στην Αθήνα)
μόνο και μόνο για να μεταφέρει έντεχνα, την οργή των κατοίκων στους ρομά...προτρέποντας έμμεσα και σε αυτοδικία....και να μην συζητάνε για το πόσιμο νερό,που υποχρεώνει με τις πράξεις του δλδ με την απραγία του, να πίνουν οι κάτοικοι ΚΑΡΚΙΝΟ, ενώ συγρόνως κάποιοι πλουτίζουν κυριολεκτικά απο αυτό.
Συγχρόνως η λιμνοθάλασσα πεθαίνει....

Ρώτησα τον δήμαρχο αν έχει Πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής απο την κτηματική υπηρεσία,για τον χώρο που έχουν κατασκηνώσει οι ρομά.
Μου απάντησε πως έχει....του ζήτησα να μας το δείξει...μου είπε φανερά εκνευρισμένος,πως είναι στην κτηματική υπηρεσία.....
Άρα δεν το έχει....
Άρα δεν έχει πράξει τα δέοντα....
Όταν "τόλμησα" και τον ρώτησα για το νερό....έξαλλος μου είπε...:

Αααα...κατάλαβα...είσαι του Μπότα του Θοδωρή....


Σημ. : Αιτωλικώτης που τον έχει μηνύσει ο δήμαρχος ζητώντας 150.000 ευρώ επειδή έχει το θράσσος και ζητάει το αυτονόητο... ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ.....


Και μετά απο αυτό γύρισε την πλάτη μουρμουρίζοντας διάφορα....


Κατά τον δήμαρχο Καραπάνο όποιος διεκδικεί τα αυτονόητα είναι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ....!!!!


Στην φωτογραφία είναι το νερό του Αιτωλικού τον Δεκέμβριο του 2016.
Αυτο το νερό έβγαζε η βρύση...


Με προτροπή του Δημάρχου, άνοιξαν τις βρύσες να τρέχει νερό ώστε να φύγει το βρώμικο.


Τους διαβεβαίωσε ότι θα παγώσει τους λογαριασμούς....


Και αντ` αυτού ήρθαν υπέρογκοι λογαριασμοί,για ένα νερό που δεν είναι πόσιμο,και έχει ξεκινήσει ήδη η ΔΕΥΑΜ και κόβει την παροχή σε όσους δεν μπορούν και δεν θέλουν να υποκύψουν στην εκβιαστική αυτή κίνηση.Το νερό είναι δημόσιο αγαθό....!!!!


Ντροπή Δήμαρχε Καραπάνο...!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: