Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Έγινε και αυτό... ο πρόεδρος του ΔΔ Αιτωλικού Γένδουλας, συγχαίρει δημόσια τον εαυτό του !!!




Δεν άργησε να βρεθεί η απάντηση στο χθεσινό κουίζ του παρολίγον δημάρχου Μεσολογγίου καραπάνου, στο οποίο το ερώτημα ήταν, ποιος δημοτικός σύμβουλος θεωρεί τον εαυτό του «ΕΛΙΤ» του Μεσολογγίου;;;;;; Μάλιστα δεν βλέπει μπροστά του τους άλλους συναδέλφους, αφού το δήλωσε και δημοσίως παρουσία τουλάχιστον 15 δημοτικών συμβούλων!!»

Χθες λοιπόν και κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης με την επίδειξη των αλόγων, ο πρόεδρος του ΔΔ Αιτωλικού κ. γένδουλας ( ναι ναι, για όσους δεν πάει το μυαλό τους, ο μούκουλας), αρπάζει το μικρόφωνο και αφού ευχαρίστησε όσους  βοήθησαν για να τελεσφορήσει η συγκεκριμένη εκδήλωση, στο τέλος άρχισε να ευχαριστεί τον εαυτό του, λέγοντας ... θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο τον πρόεδρο του Αιτωλικού κ. γένδουλα, ο οποίος με την προσωπική του εργασία και αυταπάρνηση, προσέφερε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Φανερό λοιπόν το άγχος του προέδρου γένδουλα να απαντήσει στο κουίζ του δημάρχου, μιας και το χαρτί που διάβαζε προοριζόταν να το διαβάσει άλλος, αλλά σου λέει αν δεν το διαβάσει ο ίδιος, κάποιο άλλος θα αρπάξει την ευκαιρία να κερδίσει το μπόνους του δημάρχου.

Τόλμησε και ως γνωστό, Ο Τολμών Νικά.

Από χθες λοιπόν ο πρόεδρος γένδουλας, μπήκε στο πάνθεον των ιερών προσώπων του τόπου μας, μιας και η πολυσχιδείς προσωπικότητά του κατάφερε να συγχαίρει για την προσφορά του στα κοινά, ως γένδουλας και συγχρόνως να τα αποδέχεται ως πρόεδρος γένδουλας, με κάθε σεμνότητα που απαιτεί η στιγμή και το πλήθος, αυτά τα συγχαρητήρια.

Ο σεμνός Μπρούμελ του Αιτωλικού, που όπως μαθαίνουμε παραγγέλνει μπουκέτα με ανθοδέσμες τουλάχιστον τρεις μέρες πριν τα γενέθλιά του, τα οποία στέλνει στον ίδιο, με μια καρτούλα που γράφει στον .... γνωστό - άγνωστο υπερήρωά μου για τα γενέθλιά του, κατάφερε να προσφέρει στο Αιτωλικό το προσωπικό του χρόνο και την προσωπική του ιδιοφυΐα, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί μια πολιτιστική εκδήλωση.



Το Αιτωλικό έχει μείνει άναυδο από αυτή την υπερπροσπάθεια και στρώνει κόκκινο χαλί για να περάσει αυτό το ιερό τέρας της ιεράς διοίκησης της πόλης.

Τα συνθήματα και η οχλαγωγία για την ύδρευση και τη θάλασσα μονομιάς άλλαξαν, έγιναν συνθήματα λατρείας, το Αιτωλικό ζει πρωτόγνωρα γεγονότα.

Το παλαιό κτήριο της πλατείας που κάποτε ήταν δημαρχείο, αποκτά πλέον νέο ρόλο και σημασία.




Εκεί διοικεί ο μούκουλας ..... πως λέμε το ιερό του Διός (καμία σχέση), ακόμη και οι δημότες που θέλουν κάποιο χαρτί ή βεβαίωση από τις υπηρεσίες του δήμου, περιμένουν με ιώβεια υπομονή τη στιγμή που ο πρόεδρος γένδουλας θα τελειώσει με τα συγχαρητήρια που δίνει μπροστά στο καθρέφτη σε καθημερινή βάση και ανελλιπώς.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών και για όλους τους αναγνώστες μας, προς αποφυγή ταλαιπωρίας, σας πληροφορούμε ότι από τις 7 και 30 έως 8 και 45, ο πρόεδρος αυτοσυγχαίρεται για να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα στο έργο του και από τις 12 και 30 μέχρι 1 και 45 ξανααυτοσυγχέραιται για το έργο που επιτέλεσε.

Επειδή οι στιγμές είναι ιερές όπως άλλωστε και ο δήμος, καλούνται οι πελάτες - δημότες, να απέχουν από οποιαδήποτε απαίτηση ή αίτημα εκείνες τις συγκεκριμένες ώρες.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας


Δεν υπάρχουν σχόλια: