Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Διαψεύδουμε τον Κατσούλη ... τον καραπάνο δεν τον πιάσανε στα πράσα

Ερώτηση προς πρώην δήμαρχο Κατσούλη που έκανε την καταγγελία για τον κλεφτομπέκιονο μπανιέρα.

Τι έχουν τελικά αυτά τα πράσα και όλα τα κλεφτρόνια τα πιάνουν σε αυτή την τοποθεσία;
Τι σου φταίνε χριστιανέ μου τα έρμα τα χορταράκια;
Χάθηκε κάποια άλλη τοποθεσία με ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα; Τουρλίς πχ ;;;

Σπάμε το κατεστημένο και διαψεύδουμε δημόσια τον Κατσούλη.

Τον καραπάνο (για όσους ακόμη θυμούνται είναι δήμαρχος Μεσολογγίου και μόνιμος κάτοικος του δημοτικού ταμείου, που γεμίζει από τον Κουρουμπλή, αλλά χαροποιεί του εδώ συριζέους), τον καραπάνο λοιπόν δεν τον πιάσανε στα πράσα, αλλά με ... τη γίδα στη πλάτη η οποία όμως είχε φάει προγενέστερα τα πράσα.




Καλό το μεροκάματο του ακάματου μπανιέρα, 27.000 € σε ένα και μόνο εργάκι, για ένα απλό καθαρισμό ενός ρέματος.

 Για πολλαπλασιάστε τώρα πόσα ρέματα έχει ο δήμος της ιεράς πόλης, προσθέστε και μια φυσική καταστροφή από υπερφυσικά αίτια, βάλτε και δυο τρεις επισκέψεις Κουρουμπλή στην ιερά πόλη ώστε να δει από κοντά και με τα μάτια του (όπως συνηθίζεται να λέγεται) την πορεία των έργων αποκατάστασης, άντε βάλτε και λίγο συριζέικο ενθουσιασμό που αμερόληπτα βοηθήσανε ώστε να βρει δικαίωση ο ιδρώτας του καραπάνου ... το τελικό νούμερο που θα σας βγάλει το κομπιουτεράκι, είναι το μεροκάματο του καραπάνου αλλά και η μαλακία που μας δέρνει όλους μας, μιας και αμέριμνοι ακόμη τους κοιτάμε.

Αυτό θα είναι το νέο σύμβολο του καραπάνου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όπου εάν λειτουργήσει όπως πρέπει η δικαιοσύνη θα είναι οι πρώτες πρόωρες δημοτικές εκλογές στην ιστορία της Ελλάδας.



Πότε θα έρθει τελικά αυτός ο Νιμπίρου με τους 12 να μας σώσει; άλλη σωτηρία δεν υπάρχει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: