Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Ο Τσίπρας εκβιάζει παραίτηση Καμμένου!

Με απόβαση βατραχανθρώπων στο Bodrum ή πραξικόπημα απαντά ο υπουργός!


Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο πρωθυπουργός τοποθετώντας τον πάστορα Κουβέλη ως αναπληρωτή υπουργό Αμυνας θέλησε να τρολάρει τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας. Μπορεί επίσης επηρεασμένος από το ρηθέν του Κλεμανσώ «ο Πόλεμος είναι πολύ σπουδαία υπόθεση για να την εμπιστευθούμε στους στρατιωτικούς_(«La guerre ! C’est une chose trop grave pour la confier à des militaires»)» να είδε στο πρόσωπο του πάστορα τον στρατηλάτη ο οποίος θα μπορούσε να κατατροπώσει τους Τούρκους με το εκτόπισμά του.

Γράφει ο Τζον Λε Καρρέ

«Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου, αναφέρομαι στον πρωθυπουργό», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Φώτης Κουβέλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου της πολυφωνικής Εφημερίδος των Συντακτών σχετικά με τη δριμεία κριτική που δέχθηκε από την «αντιπολίτευση, πρώην συνοδοιπόρους και συντρόφους» που είπαν ότι «δεν δεχτήκατε να γίνετε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τώρα καταλήξατε υπουργός του κ. Καμμένου».

«Βεβαίως με τον κ. Καμμένο συνεργάζομαι και η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας (χάθηκε το τσιπάκι). Ούτε της δικής μου, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε του ...κ. Καμμένου».

Οσο για την άρνησή του να συμβάλλει στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι «επρόκειτο για μια βαθύτατα πολιτική επιλογή που υπερψήφισε το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ με τεράστια πλειοψηφία, ώστε να μη συμπράξουμε στην εκλογή Προέδρου».

Ερωτηθείς να σχολιάσει πως εκτιμά ότι θα εξελιχθεί η υπόθεση με τους δύο Ελληνες στρατιρωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, τόνισε ότι «μέχρι στιγμής το αποδιδόμενο ποινικό αδίκημα είναι η παράνομη είσοδος σε απαγορευμένη περιοχή. Οι συνθήκες όμως κάτω υπό τις οποίες συνέβη αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να εισέλθουν και μάλιστα παρανόμως με στολή, εξάρτυση και εξοπλισμό. Πρόκειται για συγκεκριμένες συνθήκες που οδήγησαν του δύο στρατιωτικούς να μη μπορούν να βρουν τη σωστή πορεία και να χαθούν μέσα στον χιονιά και στη χαμηλή νέφωση».

(Είδατε την περιγραφή του πάστορος; Ούτε να ήτο παρών ο μπαγάσας)

Αντιλαμβάνεστε ότι μετά από αυτή την τοποθέτηση στην έγκριτο, ανεξάρτητη και πολυφωνική Εφημερίδα των Συντακτών του Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος δεν έχει παρά μόνο μία επιλογή:

Nα χτυπήσει πρώτος τους Τούρκους αντί να μαντέψει που θα χτυπήσουν εκείνοι προκαλώντας ανήκεστον βλάβη στον ίδιο. Ο υπουργός Αμυνας ο οποίος διαπιστώνει πλέον ότι ο Τσίπρας κάνει ότι μπορεί για να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση πρέπει να προκαλέσει την πτώση της πιο φαύλης και κατσιαπλιάδικης κυβέρνησης που ο ίδιος στηρίζει 3 χρόνια τώρα. Είναι ο Καμμένος που έκανε γνωστούς στους θυρωρούς των πολυκατοικιών πολιτικούς κατσιαπλιάδες όπως ο Μπαλάφας, ο Μπαλαούρας, η Αναγνωστοπούλου, το ζεύγος Παπαδημητρίου, η Υψηλάντη, ο Κοτζιάς, ο Κατρούγκαλος, η Αχτσιόγλου, ο Τσακαλώτος και οι λοιποί του κυβερνητικού θιάσου.

Ο Τσίπρας λοιπόν βάζει τον πάστορα Κουβέλη να αμφισβητήσει ευθέως τον προιστάμενό του υπουργό μέσω της κυβερνητικής εφημερίδας των συντακτών του Μαξίμου. Στην συνέχεια τηλεφωνεί στον Θεοδωράκη που είναι θανάσιμος εχθρός του Καμμένου και του ζητάει να συναντηθούν στο κακόφημο Μέγαρο Μαξίμου από το οποίο στην διάρκεια της μεταπολίτευσης έχει παρελάσει όλος ο επιχειρηματικός και μηντιακός υπόκοσμος της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Ο πρωθυπουργός κάνει ότι μπορεί για να αναγκάσει τον Καμμένο σε παραίτηση μια και για τον εαυτό του δεν σκέφεται επ’ ουδενί αυτό το σενάριο ακόμη κι αν οι Τούρκοι καταλάβουν την Παλαιά Πεντέλη.

Ο Τσίπρας θέλει με κάθε θυσία να παραμείνει πρωθυπουργός καθότι εάν χάσει τις εκλογές τον περιμένουν στα Τρίκαλα στα δυο στενά ο Σαμαράς, ο Γεωργιάδης και ο Αθανασίου να τον φάνε σαν τον Σακαφλιά. Για την ακρίβεια ήδη ετοιμάζουν στις φυλακές των Διαβατών πολυτελή σουίτα κατόπιν μυστικών οδηγιών των συνδικαλιστών αστυνομικών της ΝΔ.

Ο Καμμένος λοιπόν ετοιμάζεται να τα κάνει κούγκι, να χτυπήσει πρώτος τους Τούρκους. Για την ακρίβεια σχεδιάζει απόβαση Ελληνων βατραχανθρώπων στο Bodrum με επικεφαλής τον καραμπιφτέκα Παπαχριστόπουλο (μπορεί και τον Τέρενς) ο οποίος είναι δυσαρεστημένος επειδή ο Τσίπρας δεν τον έκανε υπουργό και ξεσπάει στις Νοστιμιές της Μαίρης στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

O Kαμμένος θα μπορούσε ακόμη να προσεταιρισθεί τις Ενοπλες Δυνάμεις και να κάνει πραξικόπημα-αλά Γκιουλέν- κατά του Τσίπρα.

Τέλος πάντων τρόποι υπάρχουν ώστε τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα και να προκληθεί το ΧΑΟΣ που έχει ανάγκη η Κολομβία των Βαλκανίων καθότι μόνο μέσα από το ΧΑΟΣ, την ολοσχερή καταστροφή και τη στάχτη μπορεί να υπάρξει ελπίδα οι διδαχές της ιστορίας να πιάσουν τόπο στο μυαλό των κατσιαπλιάδων Ελλήνων που θα έχουν απομείνει.

Μετά την απόβαση στο Bodrum είναι λογικό οι Τούρκοι να επιχειρήσουν να κατακτήσουν την Μύκονο και να πάρει φωτιά το Αιγαίο και η Μεσόγειος. Ετσι θα εξαναγκασθεί ο Τσίπρας σε παραίτηση και ο Καμμένος θα έχει προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα μια και η συγκεκριμένη κυβέρνηση με συμμάχους όλους τους εγχώριους ολιγάρχες και το παπαδαριό λεηλατεί καθημερινά τους πολίτες της. Ο Καμμένος δεν θα παραδωθεί αμαχητί, ούτε θα χαρίσει το υπουργείο και τον στρατό του στον πάστορα Κουβέλη. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…


https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-tsipras-ekviazi-paretisi-kammenou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: