Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

H άρτια οργάνωση της NOVARTIS και ο Κουρουμπλής ντυμένος Μελίνα σε εστιατόριο της Αστόρια

ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΖΗΣ, ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Μακάρι το ελληνικό κράτος να είχε οργάνωση πολυεθνικής

Κι όμως οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τoν τρόπο λειτουργίας της NOVARTIS είναι ενδεικτικές της άρτιας οργάνωσης μιας ιδιωτικής εταιρίας στην ζούγκλα του ανταγωνισμού. Μακάρι και το εγχώριο πελατειακό κράτος να δούλευε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή όπως η ΝΟVARTIS. Θα είχαμε δει προκοπή και δεν θα είχαμε καταντήσει κράτος-καρυδότσουφλο στο έλεος του Ερντογάν.
Από την Ιόλη Πιερίδη

Η NOVARTIS όπως αποδεικνύεται και από τα στοιχεία που παρουσίασαν η Αντα Ψαρρά και η Ντάνι Βέργου στην Εφημερίδα των Συντακτών δεν άφηνε τίποτε στην τύχη του. Τα στελέχη είναι αφοσιωμένα στην επίτευξη του στόχου: Nα βγάζει κέρδος η εταιρία. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα στελέχη της NOVARTIS και κάθε εταιρίας που κάνει δουλειές με το ελληνικό δημόσιο αναζητούν πρόσωπα κλειδιά που θα τους επιτρέψουν πρόσβαση στους υπουργούς που τους ενδιαφέρουν.

Υπουργούς που με την υπογραφή τους θα φέρουν έσοδα στην εταιρία, θα πληρώσουν οφειλές του δημοσίου, θα κάνουν νέες αναθέσεις και πάει λέγοντας.

Ακόμη και ραντεβού με τον Κουρουμπλή ντυμένο Μελίνα Μερκούρη σε ελληνικό εστιατόριο της Αστόρια θα μπορούσαν να συναντήσουν τα στελέχη της κάθε Novartis για να κάνουν την δουλειά τους. Αυτές οι εταιρίες έχουν οργάνωση και ...μέθοδο. Τα στελέχη τους ανεβαίνουν την ιεραρχία εφ΄όσο πετύχουν τους στόχους τους.

Πάρτε παράδειγμα τις κατασκευαστικές εταιρίες. Οποιος μεγαλοκατασκευαστής καταφέρει να πείσει τον Σπίρτζη για παράδειγμα να τρουπώσει στη θαλάμηγό του ή το ιδιωτικό του τζετ ντυμένος Ζακλιν Μπουβιέ και τον Σταθάκη Μάρλεν Ντήτριχ θα μπορούσε να κάνει τις δουλειές του απρόσκοπτα. Σε καμμία περίπτωση φυσικά δεν υποννοούμε ότι ο Κουρουμπλής, ο Σπίρτζης και ο Σταθάκης έχουν τέτοιου είδους πάρε-δώσε. Απλά εξηγούμε ποιες είναι οι προτεραιότητες που βάζουν οι συγεκριμένες εταιρίες που νταλαβερίζονται διαχρονικά με το δημόσιο της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών είναι αποκαλυπτικό για την άψογη οργάνωση της NOVARTIS:

Για ανάγνωση όλου του άρθρου, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: