Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Νύχτα το πήρατε το δίπλωμα κ. Αθανασίου και κ. Παπουτσάκη ;





Δεν ξέρουμε εάν ήταν νύχτα ή καταμεσήμερο, τη στιγμή που έπαιρνε το δίπλωμα στη νομική ο κ. Αθανασίου με τον Παπουτσάκη, σίγουρα όμως διεκδικεί με βαθμό άριστα και το δίπλωμα του ηθοποιού, με εξαίρετες περγαμηνές, στη επαγγελματική του πορεία μέχρι τώρα.

Μετά το σάλο που δικαίως δημιουργήθηκε, από την πλαστογραφία των δυο νομικών συμβούλων του δημάρχου του ραδιομεγάρου (δημαρχείο δε το λες), τα δυο συνεταιράκια Αθανασίου και Παπουτσάκης, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία προσκομίζουν βεβαιώσεις από την εισαγγελία, ότι δεν διώκονται για κανένα κακούργημα και δη για πλαστογραφία.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στο δίδυμο των δικηγόρων της εγκληματικής αυτής πράξης ότι, επειδή είναι δικηγόροι στο επάγγελμα, άρα και εξαρτήματα της δικαιοσύνης, όταν διώκονται για κάποια παράβαση και μάλιστα για κακούργημα, αρμόδια εισαγγελική αρχή είναι αυτή των Εφετών.
...
Δεν ακολουθεί ένας παραβάτης δικηγόρος, το δρόμο που ακολουθούν οι κοινοί πολίτες, όπως όλοι εμείς, αλλά κατευθείαν παραπέμπεται στο Εφετείο.
Από εκεί είχατε την υποχρέωση να ζητήσετε βεβαίωση αθωότητας κ. Αθανασίου και όχι από το Πρωτοδικείο (όπως προσκομίσατε σε δημόσια θέα)   ή από οποιαδήποτε άλλη εισαγγελία. 
Η μια βεβαίωση μάλιστα το γράφει ξεκάθαρα, δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε, εάν υπάρχει δίωξη, από άλλη εισαγγελική αρχή ή άλλο δικαστήριο της χώρας. 






Δεν το πράξατε όμως, γιατί ξέρατε ότι κανείς δεν θα σας έδινε μια τέτοια βεβαίωση, μιας και η υπόθεση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Αγρίνιο και στη Πάτρα.
Στο Μεσολόγγι, ακόμη κάποιοι σας καλύπτουν και το κρατικοδίαιτο  κομματικό πέπλο προστασίας έχει πάρει φωτιά. 

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η αλήθεια είναι ότι απευθυνθήκατε στην Εισαγγελία Εφετών Δυτ. Στερεάς Ελλάδας , προσπαθώντας να εκμαιεύσετε βεβαίωση, που θα ήταν γενικόλογη, αλλά δυστυχώς για εσάς είδατε τη πόρτα της εξόδου, ως απαράδεκτος. 

Προσπαθήσατε μάλιστα να πείσετε  δυο δικηγόρους του Αγρινίου, να σας στηρίξουν στην βλακώδη προσπάθειά σας να βγείτε λάδι από την πλαστογραφία, αλλά και εκεί φάγατε πόρτα και μάλιστα με εκκωφαντικό θόρυβο.

Πόσο βουβαμάρα ακόμη θα επιτύχετε από τον δικηγορικό σύλλογο του Μεσολογγίου και από τα τοπικά ΜΜΕ, δεν το ξέρουμε, αλλά και δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.
Οι κακές γλώσσες λένε, ότι υπάρχει κίνηση από την εισαγγελία, για καταμερισμό ευθηνών στους υπεύθυνους αυτής της βουβαμάρας, ξέρετε εσείς κάτι; 
Πέρα από τα άχρηστα έγγραφα που επιδείξατε κ. Αθανασίου και κ. Παπουτσάκη (που πας εσύ ωρέ έρμο και καημένο;) με αυτή σας την δημόσια ανακοίνωση, παραδέχεστε ουσιαστικά την από κοινού τέλεση της εγκληματικής πράξης, μιας και είναι στην ίδια κόλλα χαρτιού, φέρει ακριβώς τις ίδιες βεβαιώσεις και συνυπογράφετε και οι δυο μαζί. 

Επίσης αναφέρεστε μόνο στο ένα σκέλος που είναι αυτό της δίωξης για πλαστογραφία και όχι για την παρουσία σας στο δικαστήριο του δημητρίου στο Αγρίνιο, όπου δικάζεται  για κακουργηματικές πράξεις, περίπου σαν τις δικές σας. 

Ελπίζουμε να μην ξεχάσατε ότι είστε ακόμη νομικοί σύμβουλοι του Λύρου και διαπράξατε το έγκλημα της πλαστογραφίας για να δικαιώσετε τον τέως   δήμαρχο και καταδικασμένο για υπεξαίρεση, καραπάνο. 

Όλα αυτά γιατί δεν τα αναφέρατε στην ανακοίνωσή σας, μήπως γιατί ήταν εντολή του ίδιου του δημάρχου; 
Μήπως γιατί τα βρήκαν οι δυο αυτοί κύριοι;
Μήπως γιατί ο καραπάνος σας κρατάει στο χέρι; 
Ή μήπως γιατί το μπαξίσι από την υπόθεση θα ξεπερνούσε τα 40 χιλιάρικα; 

Εμείς οι αδαείς, δεν βεβαιώνουμε, απλά ρωτάμε.

Όσο για την προσφυγή σας στη δικαιοσύνη εναντίον μας, καλό θα ήταν αυτές τις κραβαρίτικες κουτοπονηριές, να τις λέτε στο Λύρο και όχι δημόσια. 
Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών να βγούνε όλα στον αέρα και σίγουρα όχι από εμάς. 
Η έλλειψη άμεσης απάντησης στις δήθεν βεβαιώσεις σας, ήταν απλά η επιλογή μας, ώστε να σας αφήσαμε να εκτεθείτε δημόσια και νομικά απέναντι στους συναδέλφους σας και την δικαιοσύνη. 
 Εσείς όμως, αντί να αποφύγετε την δημόσια αντιπαράθεση, την προκαλείτε με άσχημες συνέπειες για την εξέλιξη της υπόθεσή σας, προσδοκώντας ότι θα γίνεται πιστευτοί, έστω από κάποια κρίσιμη μάζα δημοτών  στην κοινωνία του Μεσολογγίου. 

Καλό θα ήταν, από εδώ και πέρα να πράξετε το γνωστό σύνθημα της διαφήμισης : Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.
Θα πείτε βέβαια ότι, για να μασήσετε  πήγατε, αλλά δεν σας βγήκε.
Άλλο αυτό!!!

Θα ήταν ποτέ δυνατόν, να σας έδινε ο καραπάνος με τον δημητρίου, οι λήσταρχοι του δημόσιου ταμείου, χρήματα χωρίς συνέπειες; 
Τόσο αφελείς είστε; 

Όσο για σένα δήμαρχε, να χαίρεσαι τα παντελόνια που φοράς.

Παραιτήσου πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, θα είναι μεγάλων διαστάσεων και τότε δεν θα σε γλιτώνει, ούτε η μεγαλοψυχία των ανθρώπων που αδίκησες δια των δυο χαραμοφάηδων που εκτρέφεις στο ραδιομέγαρο. 

Μ.Ε.Π 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΩΣΙΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟΟ ΕΦΕΤΕΙΟ