Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Μετά την καταστροφή, το ΓΙΑΤΙ, ποιος θα μας το απαντήσει;





Δεν ξέρουμε εάν τελικά φταίει ο Ποσειδώνας ή η Αφροδίτη ή η λιμνοθάλασσα που δεν είχε τι να κάνει τις βραδινές ώρες του Σαββάτου και έπνιξε τη πόλη μας, αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους επιμένουν να ονομάζουν το Αιτωλικό... μικρή Βενετία. 

Δεν είναι τυχαίο που ένας Μασαούτης και μια Μαντζή, βρήκαν επιτέλους το ρόλο που τους ανήκει στον περιφερόμενο θίασο του Λύρου.

Μπράβο στα παιδιά, μπράβο και στον σεναριογράφο Στέλλιο, ο οποίος έπαψε, όπως μας δήλωσε, να είναι ο αντ' αυτού δήμαρχος και έχει αναλάβει στο παρασκήνιο, το ρόλο του αποκλειστικού  τρωκτικού , στο σαράι του ραδιομεγάρου.
...

Εξαιτίας αυτού του μέγιστου Λυράρη, μπορέσαμε και πληροφορηθήκαμε γιατί βουλιάξαμε, γιατί δεν λειτούργησε η μητέρα φύση υπέρ μας και γιατί η σημερινή δημοτική αρχή, παρότι πασχίζει ... δεν τα  καταφέρνει.

Άντε και καλά ωρέ καλόπαιδα, το Αιτωλικό βούλιαξε από την ξεχειλισμένη λιμνοθάλασσα, το Γυμναστήριο που είναι τουλάχιστον 5 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, γιατί πλημμύρισε; 

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, από ότι φανταζόμαστε!

Γιατί αυτή η αδιαφορία; 
Γιατί θα πρέπει να καταστρέφουμε και όχι να συντηρούμε; 
Γιατί κάθε ανίκανος πολιτευτής, πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκει καταφύγιο σε αυτή τη πόλη; 

Παράκληση, όποιος βρει τον αντιδήμαρχο Μασαούτη και την πρόεδρο Μαντζή, παρακαλούμε να το αναφωνήσει από τα μεγάφωνα της δημαρχίας στη πλατεία.

Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ  ...

Εάν βρείτε και τον Λύρο... επιπλέον  δώρο, το Στέλλιο το Λυράρη από την ΑΙΧΜΗ του Μεσολογγίου 









Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: