Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Αληθεύει ότι η σερβιτόρα του δήμου με μεταπτυχιακό master sef, ιδιωτικοποίησε καθαρίστρια του δήμου για το σπίτι και το εστιατόριό της;




Είπε η κακομοίρα η Μελαχρή να ασχοληθεί με τα κοινά, αλλά δεν είχε υπολογίσει η έρμη ότι θα κουραστεί, ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, οπότε πήρε  τη μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει την σιγουριά της πεπατημένης, όλων των πρώην δημοτικών αρχών. 

Μαθαίνουμε από το Μessolonghi Voice (ΕΔΩ) ότι η μεταπτυχιούχος με master sef  μαγαζάτορας και σημερινή αντιδήμαρχος κ. Μελαχρή, αντικατέστησε ή μάλλον συμπλήρωσε την απουσία της από το σπίτι και το μαγαζί της με καθαρίστρια του δήμου, η οποία μόλις είχε προσληφθεί. 

Είχε ακολουθήσει βέβαια ομηρικός καβγάς με τον Βούδα της δημοτικής αρχής, δηλαδή τον Λύρο, ο οποίος ως γνωστό ... δεν κλέβει, δεν κάνει χάρες και δεν αμαρτάνει γενικώς. 

Άκ' να ιδίς μιγάλε, ή κάθουμι ανιδήμαρχος ή έλα ισί σπίτιμ να καθαρίσις, αλλιώς κάνε μια προσληψούλα ικιγιά μια φιλινάδα πόχι κι πρόβλημα κι όλα καλά, αλλιώς μήτε π' θα μι ματαδείς ... παίρνω και τ' κολόνιαμ τ' τσάνελ nr. 5 κι αποδώ πάνε πέντι... 
...

Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, ματασκέψου το της έλεγε ο Βούδας... που αυτή... μουλάρωσε και άφησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας να καεί το κανταΐφι  που τρώει κάθε πρωί ο Λύρος, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της διοίκησης του δήμου.

Πληροφορίες εκ των έσω, μας λένε ότι τον απείλησε μάλιστα να του βάλει φωτιά, που δεν θα συγκρίνονταν με αυτή του ΧΥΤΑ, τι για τις σκουπιδιάρες της εταιρίας ΜΑΝ του είπε, τι για τα φωτοβολταϊκά, τι για τη συμφωνία με τον καραπάνο... ο κακός χαμός λέμε.

Άκουσε και τις φωνές ο αντιδήμαρχος επί της τάξης και συμμόρφωσης και νόμισε ότι κάποιος αχρείος ζητά τα ρέστα από τον αρχηγό του, οπότε φορά τη στολή, το αλεξίσφαιρο και την κονκάρδα από τις εκλογές ... I LOVE ΛΥΡΟΣ και ορμάει στο γραφείο του Βούδα, έτοιμος για μάχη.

Πούτ δε κοτ ντάουν  και μάλιστα σλόουλι της λέει και μέχρι να καταλάβει ότι ήταν η συνοδοιπόρος... η Μελαχρή εκσφενδονίζει το κινητό της τηλέφωνο προς το μέρος του δημάρχου, προς γνώση και συμμόρφωση.

Κάποιοι είπαν ότι, το κινητό της Φώνης, απογειώθηκε γιατί ο δήμαρχος την έχει κάνει ρεντίκολο στο Μεσολόγγι, μιας και δεν πληρώνει τιμολόγια, προμηθευτές και αναλώσιμα, ώστε να δείχνει γεμάτο το δημοτικό  ταμείο, αλλά σας βεβαιώνουμε ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέμε εμείς και όχι όπως θέλουν να τα παρουσιάσουν οι ινστρούχτορες της αντιπολίτευσης.

Φώνη μου της λέει ο Καραπάνος...  σφίγγοντάς την στην ημέτερη και άδολη αγκαλιά του... μην ανησυχείς, ο κύριος δήμαρχος θα το καλοσκεφτεί για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα σου απαντήσει άμεσα, στο δίκαιο αίτημά σου ... σε διαβεβαιώ εγώ, ο Νίκολας Βάις.

Μωρέ δε πα να πνιγήτι και οι δυο σας , εσύ ο Βάις και αυτός ο Χαραμοβάις. Ιγώ απουχουρού κι αν θέλτι ιλάτε με την υπηρέτρια στο μαγαζί μ'.

Τι ήταν να το πει!!! είδαν και απόειδαν οι τελευταίοι εναπομείναντες στο συνδυασμό του Λύρου και αναγκάστηκαν να πάνε μετανιωμένοι στο εστιατόριο της αντιδημάρχου, όπου ήπιαν, χόρεψαν μπάλο και χρέωσαν το λογαριασμό στο δήμο, έτσι για να στεριώσει και ο νέος αρραβώνας με τη παλιά και αγαπημένη ξανθιά αντιδήμαρχο.

Από εκείνη τη μέρα και μετά, η υπηρέτρια πηγαίνει πρώτα στο ραδιομέγαρο για να χτυπήσει κάρτα και μετά σφαίρα για το μαγειρειό της Μελαχρή.

Ηθικό δίδαγμα :

Ποτέ μην τα βάζεις με  ξανθιά και μάλιστα  βαμμένη.


Πάρε στα σοβαρά, τις απειλές και τις κατάρες της, είδατε ότι πιάνουν ... να πάτι να πνιγίτι, είπε του Λύρου και του Καραπάνου και να τι έγινε στη περιοχή μας πριν λίγες μέρες.


Και το κυριότερο, μη χορέψετε ποτέ μπάλο, όπου Λυράρης θα είναι ο Στέλλιος με χορευτές τη ξανθιά γκαρσόνα και το Λύρο... εμείς θα τη πληρώσουμε τελικά !!!


 



Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 







Δεν υπάρχουν σχόλια: