Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Και τρίτος δικαστικός μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ... Στη φυλακή και η σύζυγος κορυφαίου αυτοδιοικητικού παράγοντα.




Στην Πολύκροτη υπόθεση των εμπλεκομένων για σύστασης εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων, με έδρα το δήμο μας, οι εξελίξεις έχουν ως εξής :

 

 Ήδη επτά εκ των εμπλεκομένων οδηγήθηκαν προσωρινά στα κρατητήρια και σε δύο ακόμη σημαίνοντα στελέχη (είναι άτομα που κατείχαν κεντρικές αν όχι κορυφαίες  θέσεις στο ιερό δήμο και το διοικητήριο της Περιφέρειας)  επιδόθηκαν εντάλματα προσωρινής κράτησης, τα οποία θα εκτελεσθούν άμεσα.

Ανάμεσα στους προφυλακισμένους βρίσκεται και η σύζυγος αυτοδιοικητικού παράγοντα .

...

Νεώτερη δε εξέλιξη αφορά την προσαγωγή ανώτερου δικαστικού, άρα τρίτωσε το κακό, αποδεικνύοντας ότι η δομή της εγκληματικής οργάνωσης ήταν από όλες τις πλευρές τέλεια με αλληλεπικαλυπτόμενα πρόσωπα που βρίσκονταν σε θέσεις κλειδιά , το δε ύψος των απολαβών ανέρχεται πλέον στο ποσό των 16.000.000 ευρώ.

 

 Γι’ αυτό τον λόγο καθυστέρησε και η επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών.

Το θρίλερ των συλλήψεων συνεχίζεται και κάποιοι, δείχνει να γλυτώνουν τη προφυλάκιση λόγω αυτοδιοικητικής θέσης, κάτι που δεν μπορούν να γευτούν αυτοί που συνεργάζονται με Υπουργούς, οι οποίοι βλέπουν τα σίδερα από την εσωτερική πλευρά. 


Μ.Ε.Π 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φαντασιοπληξιες