Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Έκτακτη Ανακοίνωση : Λύρος –Καραπάνος , Αναζητούνται υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο. Ο ευρών αμειμφθήσεται





Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τα δυο συνεταιράκια από τη πόρτα που τρώνε σε καθημερινή βάση από τους δημότες.

Τα δυο συνεταιράκια,  σε όλες τις αξιόποινες κομπίνες που έχουν στήσει με βιτρίνα τον δήμο Μεσολογγίου, απολαμβάνουν αυτές τις μέρες την χλεύη των συνδημοτών μας, στη πρόταση στελέχωσης του ψηφοδελτίου που λένε ότι θα κατεβάσουν στις εκλογές.

Ο αξιοθρήνητος Καραπάνος, φουσκώνει και ξεφουσκώνει τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, ώστε να φανεί συνεπής τουλάχιστον ως προς την ημερομηνία που υποσχέθηκε ότι θα ανακοινώσει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές.

...

 Η εγγύηση που ρίχνει στο τραπέζι, είναι η γνωστή δεινότητα που επέδειξε τα 5 χρόνια ως δήμαρχος, της κλοπής του δημοτικού ταμείου και η φερεγγυότητά του στο μοίρασμα της πίτας με τον στενό κύκλο των συνεργατών του.

Επίσης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, το βόλεμα που πρόσφερε σε κάθε ευκολόπιστο για εργασία στο δημοτικό οργανισμό. Τώρα βέβαια αν στο τέλος πληρώθηκαν ή όχι … το ξέρουν μόνο οι ίδιοι, σε κάθε περίπτωση όμως, είχαν την τιμή να προσληφθούν από τον αβέρτο Νικολάκη.

Βάλτε τη σιγουριά στη καθημερινή σας ζωή, είναι το σύνθημα που πασάρει ο Μπανιέρας Νικολάκης, για να πείσει  και μιλά με όλους σε προσωπική βάση, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους, ευθύνες που απορρέουν από τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στις οικογένειές τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Από την άλλη ο χαζοΛύρος, με την ρητορική δεινότητα που τον διακρίνει και την ευλάβεια που επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία, απέναντι σε πίνακες ζωγραφικής και άλλα είδωλα, προσεγγίζει τους θεωρητικά  υποψήφιους, με τη σιγουριά του χρήματος και την εμπειρία που τον διακρίνει στο άρμεγμα και την μεταφυσική ικανότητα των τετράποδων, να συνομιλούν με τους ανθρώπους και μάλιστα να τους διδάσκουν την πεμπτουσία της ζωής. (Βλέπε συνέδριο ΚΕΔΚΕ… ο ομιλών γάιδαρος και οι διδαχές του)

Κανείς όμως από τους δυο  δεν μας απαντά… θα είστε τελικά υποψήφιοι κύριοι στις προσεχείς εκλογές;

Πως θα ξεπεράσετε την αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων;

Είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα της δίκης του Αγρινίου για τη συμμετοχή σας σε εγκληματική οργάνωση, και αν ναι, από πηγάζει αυτή η σιγουριά; Μήπως από τη κεντρική εξουσία;

Πως βλέπετε να τελειώνει η δίωξη που σας ασκήθηκε, από κοινού (Λύρος-Καραπάνος) για τα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής;

Εσύ κ. Καραπάνε, επέστρεψες τα 200 συν 300 χιλιάρικα που έχεις καταδικαστεί για υπεξαίρεση από το δημοτικό ταμείο ;

Εσύ κ. Λύρο βρήκες τρόπο για να μην κλείσει η ΔΕΥΑΜ ή ακόμη πιστεύεις στην άνωθεν παρέμβαση ;

Για γέλια και για κλάματα τα δυο συνεταιράκια και κάπως έτσι αντιμετωπίζονται και από τους δημότες που προσεγγίζουν.

Μέλημα του Καραπάνου είναι αποκλειστικά και μόνο, η συγκέντρωση μιας ομάδας ανθρώπων, ώστε την κρίσιμη στιγμή να τους μεταπωλήσει σε άλλον υποψήφιο, όπως άλλωστε έκανε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Μέλημα του Λύρου είναι να φανεί αντάξιος στην απόλυτη και ανελαστική εντολή της Βυζαντινίζουσας βασίλισσας Θεοδώρας, η με κάθε κόστος κατάκτηση της εξουσίας, ώστε να βρει αγαλλίαση η ακόρεστη όρεξή της για κατάκτηση της κορυφής.

Κανείς δε ρώτησε όμως τον ίδιο το Κωστάκη, ούτε έλαβε υπόψη του τα ευρήματα των τεχνικών συμβούλων, που μιλούν για απόλυτη καταστροφή, στο ενδεχόμενο καθόδου του στις εκλογές.  

Όσο για αυτούς που ακόμη και τώρα πιστεύουν ότι θα βολευτούν με τον Λύρο ή τον Καραπάνο, τους λέμε ξεκάθαρα αυτοί οι δυο κύριοι θα βλέπουν τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές από άλλο μετερίζι, σίγουρα όμως,  όχι ως υποψήφιοι.

Μην αυτοεξευτελίζεστε


Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: